Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Autoři filmů Lhář, lhář a Božský Bruce tentokrát přinášejí bláznivou komedii o omylech a nedorozuměních, které kvůli své nebetyčné smůle způsobil bystrý, ale trochu líný Bartleby „B“ Gaines (Justin LongJeepers Creepers). Když se Bartleby a jeho kámoši ani na několikátý pokus nedostanou na univerzitu, přicházejí na způsob, jak tenhle menší problém vyřešit. Založí si svou vlastní školu! Jenže…vše se rozkřikne trochu víc, než původně mělo. Kolem školy se brzy prochází houfy koček v bikinách, u bazénu se koná nekonečný mejdan a Bartlebyho čekají velké starosti – jak přesvědčit studenty a úřady, že tahle falešná univerzita má něco do sebe! (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (258)

KdG 

všechny recenze uživatele

Celkem mazec a dobrej nápad pro film, ale ke konci to šlo jako u většiny těhle filmů do háje. Pár scén fakt nemá chybu, a docela povedenej je i soundtrack. ()

renegrido 

všechny recenze uživatele

Hloupá a nudná komedie, ve které se nevyskytuj prakticky žádné komické situace. Mám pocit, že se chce jen vysmívat americkému systému školství. ()

casef 

všechny recenze uživatele

Taková škola snů. Celá zápletka filmu je silně postavená na hlavu a konec tomu všemu nasazuje korunu, pokud se ovšem dokážete oprostit od toho, že se dá založit vysoká škola ze dne na den, tak se slušně pobavíte. ()

RajCZitko 

všechny recenze uživatele

Jako komedie to bylo moc hezký. A protože jsem ve věku, kdy se s také hodlám ubírat na vysokou školu, tak mi i myšlenka nové vysoké přišla moc zajímavá - avšak nereálná. Ale i tak mě to donutilo přemýšlet, ja bych to přece jenom udělal :D Chápu, že přece jenom pro realistické lidi, které otázku školy mají už dávno za sebou se může tento snímek zdát trochu ujetý. Jinak ve filmu je dle mého názoru sposta kravin, které rozesmějou i ty nejzarputilější škarohlídy a píchne jim injekci plnou smíchu a optimismu. Nicméně každý školák by se na to určitě mohl podívat. ()

DaveSmith 

všechny recenze uživatele

Celkem originální scénář ovšem s celkem očekávanou zápletkou a hodně za vlasy přitaženým koncem. Není to ani tak film o vejšce a o studiu jako spíš o studentském životě. Herecký potenciál není kdoví jak velký, alen obsazení je sympatické v čele s Justinem Longem. Osobně jsem se bavil dobře, byla to taková oddechovka. 60 % ()

Evii.B 

všechny recenze uživatele

Tak tento film mě zklamal. Možná to bylo tím, že jsem od něj čekala až moc velké zázraky. Celková myšlenka byla možná až moc bláznivá i když musím uznat originální. Začátek se mi celkem líbil a přišel mi i velmi zajímavý, ale pak se to nějak zvrtlo. A samotný konec mě přišel naprosto nereálný až trapný. Jediným plusem na tomto filmu je několik opravdu vtipných scén a celkem ucházející herecké výkony, ale pokud hledáte film s dobrým dějem, tohle asi nebude správná volba. ()

Ashnobe 

všechny recenze uživatele

Jak zaznívá v ostatních komentářích, Accepted je typická americká teenagerovská komedie. A bohužel se drží zaběhnutého trendu v podstatě ve všem - ze začátku mě poměrně slušně navnadí, přijde pár super vtípků a člověk je natěšenej na to, co přijde dál... ale to až taková sláva není. A to včetně obligátního zvratu a happyendu. ()

Nelishka91 

všechny recenze uživatele

Pojďme si jen tak vymyslet svojí vlastní školu a vlastní pravidla. Tss, naivní Američani! Dvě hvězdičky alespoň za trošku zábavy. ()

Bezda22 

všechny recenze uživatele

Příběh je jasnej. Při týhle šílenosti konec nepřekvapující. Zábavný, sem tam i vtipný. Ale je to klasika. Šílený a občas vtipný. Pobaví. Lepší průměr. 55% ()

himor 

všechny recenze uživatele

Tak toto bola ale tuposť...nemám rád tieto americké hlúpe školské komediálne snímky. Jediné na čo sa dalo pozerať, boli pekné študentky, ale ináč nič. Slabé, slabšie, najslabšie...neviem no...televízny film, darmo. 35% ()

Spectacle 

všechny recenze uživatele

Nasrat na všechny pseudointelektuály! :-D Od filmu jsem nečekal žádný umění a udělal jsem dobře! Dlouho jsem se takhle nesmál. PS: Na hudbě se kromě jinýho podíleli švédský THE VICIOUS! Jednoznačný plus! ()

soldiersn 

všechny recenze uživatele

Dalsi seriova, nactileta, ale hlavne priserne trapna komedie. V klasickem teen-pribehu nechybelo nic: frajer a super fenecka co je s jinym frajerem, tlusty typek, jina fenecka, postizeny amici, vybuchujici auto, alkohol a trava... ()

Cortesz 

všechny recenze uživatele

Další z řady teen komedií, tentokrát o bandě studentů, kteří se nedostali na vejšku, tak podvedou rodiče tím, že vytvoří fiktivní školu, ale vymkne se jim to zrukou. Řekl jsem si no dobrá to bude asi zábavné, taky že bylo, po chvíli sem jim tu školu i záviděl, ikdyž to bylo jako vždy přehnané, ale jakmile se to prozradilo, tak už to začlo pokulhávat, následný soudní proces a jeho rozhodnutí poslal film do kytek úplně. Jedna hvězda je za první půlku filmu a ta druhá za občas dobrou hudbu a Justina Longa u kterého je škoda, že utápí svůj nepopíratelný talent v takových podprůměrných teen komediích, na které už ani nemá věk. ()

Grondal 

všechny recenze uživatele

Filmy ako tento príliš nevyhľadávam, takpovediac nie je to moja šálka kávy. Tomuto som ale na odporúčanie kamoša dal šancu a ... nevynadám mu za to že mi ho poradil. Na vyplnenie jedného poobedia, navyše v deň keď som urobil poslednú skúšku semestra, príjemný zážitok. O nejakej logike sa tu hovoriť nedá, takúto predstavu "vysokej" školy by asi nezhltli žiadny úradníci, ani tí americký, ale o to v tomto filme ani nešlo. Z obrazovky sa na mňa počas sledovania nalepila dobrá nálada, a to sa cení, pretože to sa pri takýchto komédiách u mňa príliš často nestáva. V tomto prípade to prišlo dá sa povedať samo, aj bez nejakého prílišného "tlačenia na pílu". Justin Long v hlavnej úlohe príjemný, humor vtipný, bez nechutností ktoré k týmto teenagerským komédiám režiséri zväčša pribalia. ()

Bendiys 

všechny recenze uživatele

Prumerna komedie s nadprumernou pohodovou vizi, ktera neurazi a muze nadchnout. Ale ten projev na zaver - to uz je moc silny kafe... ()

Reklama

Reklama