Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Autoři filmů Lhář, lhář a Božský Bruce tentokrát přinášejí bláznivou komedii o omylech a nedorozuměních, které kvůli své nebetyčné smůle způsobil bystrý, ale trochu líný Bartleby „B“ Gaines (Justin LongJeepers Creepers). Když se Bartleby a jeho kámoši ani na několikátý pokus nedostanou na univerzitu, přicházejí na způsob, jak tenhle menší problém vyřešit. Založí si svou vlastní školu! Jenže…vše se rozkřikne trochu víc, než původně mělo. Kolem školy se brzy prochází houfy koček v bikinách, u bazénu se koná nekonečný mejdan a Bartlebyho čekají velké starosti – jak přesvědčit studenty a úřady, že tahle falešná univerzita má něco do sebe! (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (258)

MáŠa 

všechny recenze uživatele

už ani nevím, jaké to vlastně bylo, a to je pár dní, co sem to viděl; prostě takové průměrné; nějaká super mega dobrá hláška žádná, jen pár (pro někoho) vtipných situací ()

Handle 

všechny recenze uživatele

Je to tak trochu blbost, i když bych takovou školu bral taky. Ale pokud to mám hodnotit jako komedii, tak jsem se u toho mockrát nezasmál. Pro mě tak trochu podprůměrný - já jsem se nudil. ()

moviesfan 

všechny recenze uživatele

Průměrná komedie s nesmyslným a typicky americkým projevem a výsledkem. Vejška je ale docela zábavná. To se jí musí nechat. Hodnocení: 45% ()

JohnCZ 

všechny recenze uživatele

Místy hodně zábavná komedie, která krom hromady více či méně povedeného humoru obsahuje i docela zajímavou myšlenku ohledně školství. Pokud se tedy divák přenese přes fakt, že samotný děj je v reálu naprostá blbost. ()

Torision 

všechny recenze uživatele

Taková příjemná teenagerovská komedie.Nic neurážející,postavená na slušném základě u kterého se člověk dobře pobaví.Film narozdíl od podobných tohoto žánru neoplývá fekálním humorem ani vulgaritou.Myslím,že spoustě mladejch lidí by měl padnout do noty....prostě S.H.I.T. (South Harmon Institute of Technology) ()

Ajinka126 

všechny recenze uživatele

Nejprve k Jonahovi. Tedy, hodně na sobě zamakal. Tady je to ještě pořádný cvalík. Teď k filmu. Hlavní myšlenka je pošahaná a neproveditelná. Jak by se pár dětem podařilo vytvořit a ututlat falešnou vysokou?? To je hodně velké sci-fi i na mě ;). A na závěr.. kdo normální by se dobrovolně rozhodl, že chce jít na fiktivní školu bez zázemí kvalitního učitelského sboru před skutečnou školou s tradicí a kde titul něco znamená? :D. To se vážně může zrodit jen v mysli amerického snílka. ()

F.man 

všechny recenze uživatele

V tomto případě jsou kupodivu dvě hvězdy obrovský úspěch. Accepted, který se totiž tváří jako obyčejná teen komedie s poměrně hloupým a značně za vlasy přitaženým nápadem, nakonec poměrně dobře šlape a není zdaleka tak stupidní jak by se mohlo na první pohled zdát. Místy jsem se dokonce i bavil. Nedokážu, ale překousnout, že přes to všechno se jedná o prvoplánový útok na teen diváky a film v sobě nemá nic navíc. Přesto těch 90 minut se na něj dá koukat docela příjemně a nijak v podstatě neuráží. Rejection. That's what makes a college great. The exclusivity of any university is judged primarily by the amount of students it rejects. ()

zdepapepa 

všechny recenze uživatele

Silná komedie, hodně moc. Originální nápad, exceletní provedení, očekávatelná předvídatelnost, super zpracování, výborní herci (nejen Blake Lively ale i ta zrzka byla pěkná). A bez fekálií (když nepočítám školní záchody...). Já jsem teď sice přijatej na všechny 3 co jsem dal přihlášku ale po Institutu Technologií Jižního Harmonu (ITJH - zajímavá obměna) bych šáhnul všemi deseti. A poslední 2 pravdy - B. by se mohl živit jako kurva dobrej právník anebo úplnej dvojník Davida Schwimmera...fakt! ()

Z0oMb3E 

všechny recenze uživatele

Jedna z tích teenegerských komédií ktorá sa netočí okolo sexu. Super nápad celkom slušné spracovanie a celkom slušní herci robia túto vec celkom príjemnú záležitosť. Dokonca som sa na pár fóroch aj bavil a to je u mňa dosť na tento typ komédie. Odporúčam aj na viacnásobné sledovanie. ()

katasta 

všechny recenze uživatele

Accepted je spíš taková podprůměrná hloupá komedie o hloupostech, než cokoli jiného. Na začátku ještě bylo pár vtipných nebo aspoň úsměvných momentů, ale postupně to bylo horší a horší, až se z toho nakonec stal sled kýčovitých situací, které nikoho nemůžou překvapit ani pobavit...Jsou to spíš horší **. ()

numi 

všechny recenze uživatele

Ujetý příběh, prvoplánový děj a rutinní zvraty zcela vyvažuje přítomnost přirozeného a zábavného humoru, který nestojí na nucených gazích, ale vtipem skrz naskrz prosáknuté atmosféře a skvělém Justinovi Longovi. Pokud přistoupíte na nastřelenou dějovou linku, Bezva vejška se vám odmění devadesáti minutami nenucené zábavy. ()

sonnak 

všechny recenze uživatele

V teen komediích rozhodně nadprůměr, i když si drží téměř všechny neduhy žánru -> nadmíru přihlouplé a občas trapné, jistě. Kdo čeká od podobného počinu duševní povznesení a hluboký intelektuální zážitek, je zřejmě padlý na hlavu. Vyčítat naivitu americké teen komedii je jako vyčítat hudební čísla muzikálům. Zábava, to je oč v tomhle filmu kráčí. Vypněte mozek a bavte se. Škola hrou v praxi !!! :o) ()

Bones! 

všechny recenze uživatele

Do jisté míry zajímavý, v reálu absolutně neproveditelný nápad převedený "na plátno" a dovedený ad absurdum, k tomu název školy jejíž zkratkou je slovo označující v mnoha teenagerovských komediích hlavní náplň filmu. To by asi stačilo na to, aby se mnohý"(ne)normální" člověk tomuto počinu vyhnul. Nakolik je to škoda nejsem schopen posoudit, nicméně myslím, že 90 minut a místy docela zábavné pasáže, odpuštění si fekálních nechutností, atd., dělá z tohoto filmu docela koukatelnou záležitost (nevadí-li vám ovšem ona zmiňovaná absurdita)... Trochu slabší 3 * ()

Mr.Pumpkin 

všechny recenze uživatele

Bezva vejšku jsem viděl čirou náhodou a musím říct, že jsem k němu zpočátku přistupoval značně skepticky. V průběhu filmu se moje skepse rozplynula a já se poměrně slušně bavil. Jasně, není to žádný převratný film a je značně nereálný, ale nehraje si na nic víc, než nabízí a to je mi sympatické. Pohodička, která panovala na South Harmon Institute of Technology, se přesunula i do našeho obývacího pokoje, kde jsem film povětšinu času s úsměvem na tváři sledoval. 65% ()

Derek 

všechny recenze uživatele

vynikajuci 80tkovy napad na komediu, bohuzial postradajuci nejaky ten humor (teda okrem hlavnej myslienky)... long a hill sa snazia ale ked mate minimum gagov tak sa mozete tvarit vtipne kolko chcete ale humor z toho nikdy nevytazite, akurat krcovitost a nudu... ()

Reklama

Reklama