Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Autoři filmů Lhář, lhář a Božský Bruce tentokrát přinášejí bláznivou komedii o omylech a nedorozuměních, které kvůli své nebetyčné smůle způsobil bystrý, ale trochu líný Bartleby „B“ Gaines (Justin LongJeepers Creepers). Když se Bartleby a jeho kámoši ani na několikátý pokus nedostanou na univerzitu, přicházejí na způsob, jak tenhle menší problém vyřešit. Založí si svou vlastní školu! Jenže…vše se rozkřikne trochu víc, než původně mělo. Kolem školy se brzy prochází houfy koček v bikinách, u bazénu se koná nekonečný mejdan a Bartlebyho čekají velké starosti – jak přesvědčit studenty a úřady, že tahle falešná univerzita má něco do sebe! (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (258)

fallangell 

všechny recenze uživatele

typicky priklad americke naivity, neco tak hloupeho a prostoducheho, degradujici vysoke skoly se muze natocit jen v americe, borata na ne. ()

Tygrys 

všechny recenze uživatele

V rámci žánru určitě lepší průměr. Pohodová oddychovka. Kdo by nechtěl chodit na takovou skvělou S.H.I.T. školu :) 3,5* ()

wipeout 

všechny recenze uživatele

Nijaká pohroma tu na nás nečaká. Klasický americký odvaz, ktorý až na výborný nápad s fake collage neobnáša akúkoľvek štipku originality. Nad hlúposťou, naivitou či nelogičnosťou sa tu radšej nebudem rozplývať, nestojí to zato. No ale keď porovnám čo sa v tomto žánri obvykle rodí v hollywoode tak táto komédia sa zaraďuje v pomyselnom panteóne komediálnych zlyhaní do jeho nadpriemernej časti. Herecké výkony sú v rámci normu akú podobný kúsok vyžaduje, bránica je zamestnaná práve tak akurát. 2,5* ()

Huntelaar 

všechny recenze uživatele

Ano premisa zajímavá, ano žádný fekalní humor (na americkou teenagerovskou komedii unikum), ano zajímavé vedlejší postavy, ale ne, ne, ne, ne, ne, ne, ne, ne Justin Long. Vždyť ten chlapec co 5 minut svůj záběr tak neskutečně přehraje Auuu, to tahalo za oči. PS: Tomu Jonahu Hillovi ale lítaj kila sem tam, rok co rok, flm co film a tady si někdo stěžuje na destrukci Ch. Balea. Tsss.. ()

Carlossss 

všechny recenze uživatele

Kdyby radši tvůrci filmu použili peníze na natáčení tak, že by si koupili pozemek na Venuši a tam natáčeli ty svoje sračky, udělali by líp... ()

lioncel 

všechny recenze uživatele

Když mě život drtí, mele . Když se mi chce řvát běžte všichni do pr***e . Když sluníčko nesvítí a já mám smutek na duši . Když se smutný ptám sám sebe, není už čas zjistit, zda existuje to nebe _ tak si pustím tohle a udělá se mi hned líp ... Sympatický hrdina se skvělou rodinou . ta jeho mladší ségra, co potřebuje legitku potvrzující dospělost - ne kvůli nákupu alkoholu, ale aby mohla volit (!) . parta skvělých kámošů . pohledná kamarádka . a opravdu moc pěkná a milá přítelkyně na obzoru … Samozřejmě, že vím, nejedná se o žádné veledílo, ale pro mě je to něco jako lék . a moc dobrý, protože zatím pořád zabírá ... ..Pln nadšení jsem si hned musel, jak je mým zvykem, pořídit i Originál Motion Picture Soundtrack, u kterého ovšem došlo k velkému zklamání – chybí na něm totiž to nejlepší, co lze ve filmu slyšet : Green Day a jejich pecka Holiday .. a také The Cure / Close To Me a Fleetwood Mac / Don´t Stop .. (to hodně zamrzí) … ()

Cl3ricK 

všechny recenze uživatele

Vítejte v Americe, v zemi neomezených možnosti. Kde si prostý i debílek, může založit vlastní vysokou, jen díky dementnímu proslovu. ()

SallyZen 

všechny recenze uživatele

Komedie, která mě určitě pobavila. Justin Long byl skvělý a celkově příběh mě docela zaujal. Filmy na toto téma mám rád a tento byl lepší průměr jako u Absurdistánu --> 60%. ()

Martin741 

všechny recenze uživatele

Reziser Steve Pink prisiel so slusnou lahko nadpriemernou komediou o tom, ako sa zachovat, ked sa ludia ani na niekolkonasobny pokus nedostau na VS. Kopa vybornych dialogov, zrucna rezia a fajna zabava zaistuju tomuto sympatickemu filmecku odo mna 69 % ()

shyster 

všechny recenze uživatele

Jednoznačně slušná komedie. Má snad všechny chyby podobnych teenage komedii, ale ... Soundtrack je fakt vynikajici. Herci v hlavních rolí jsou příjemní a hlavně obstojně hrají (Justin Long je dobry "B" herec, uvidime co v Die Hard IV, jestli postoupi do "Ligy", no a Blake Lively....To je holka meho gusta, proste nadherna...). Fórky jsou povedené, hlavně tu není přemíra vulgárních, úchylných a nechutných vtipu tipu posledních teenage komedií. Režie je nápaditá a nápad taky není špatný (jako většina podobných komedií i zde je řada nelogičtností, ale ty jim dokážu odpustit). Na závěr: Určitě stojí za zkouknutí (samozřejmě to nebudete pouštět na sjezdu filmových intelektuálu). PROSTĚ FILM, U KTERÉHO JSEM SI NÁDHERNĚ ODPOČINUL (a takových je málo) ()

O´Neill 

všechny recenze uživatele

Přiznám se, že Autoři filmu Lhář, lhář a Božský Bruce bylo to jediné, proč jsem se na tohle šel podívat. Jop, herci nejsou žádná extra třída, dialogy za moc nestojí, a celý film je plný nesmyslů, stejně jako hlavní pointa až to bolí. Ale přesto - není na škodu se nachvílí odhodit od klasického života, a mrknout se na nesmyslný, ale rozhodně skvělý život, ve kterém vše jde podle představ. A proto tomu rád dám čtyři hvědičky. ()

BUD-SFIS 

všechny recenze uživatele

Zase tak spatne to neni ale techto komedii, je takova spousta, ze uz i originalni napad stojit za prd. Na rychle shlednuti do pul hodinky, se vam to bude libit. ()

carly 

všechny recenze uživatele

Bol to inšpiratívny film o ľuďoch, ktorí nikam nezapadali, až kým jeden chlapec nedostal šialený nápad. Napriek tomu, že to celé bolo pritiahnuté za vlasy a trochu moc americky pozitívne, rýchlo to ubehlo, herci boli sympatickí a vôbec nebolo ťažké im fandiť. A tá záverečná scéna ... ()

Juto 

všechny recenze uživatele

Je to sladko zábavný a jemne anarchický film. Táto tínedžerská komédia vás ani na okamih nebude nudiť. 6/10 ()

fars 

všechny recenze uživatele

Filmek do pohody a typkovy ktereho nevzali na zadnou vysku, tak si proste s partou kamosu zalozi svou vlastni. Pro vysokoskolaky takova mensi pohadka :-) ()

tom88 

všechny recenze uživatele

Ďalšia z rady amerických crazy komédií. Komédia s blbým príbehom a chvílami trápnymi vtípkami. Zasmial som sa veľmi málo. Tieto teen komédie mi neprídu nejak zvlášť podarené. Ani Justin Long nezachraňuje. Jonah Hill je trápny, ďalší herci taktiež. Záver je primitívny a vopred jasný. 45% ()

Reklama

Reklama