Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Autoři filmů Lhář, lhář a Božský Bruce tentokrát přinášejí bláznivou komedii o omylech a nedorozuměních, které kvůli své nebetyčné smůle způsobil bystrý, ale trochu líný Bartleby „B“ Gaines (Justin LongJeepers Creepers). Když se Bartleby a jeho kámoši ani na několikátý pokus nedostanou na univerzitu, přicházejí na způsob, jak tenhle menší problém vyřešit. Založí si svou vlastní školu! Jenže…vše se rozkřikne trochu víc, než původně mělo. Kolem školy se brzy prochází houfy koček v bikinách, u bazénu se koná nekonečný mejdan a Bartlebyho čekají velké starosti – jak přesvědčit studenty a úřady, že tahle falešná univerzita má něco do sebe! (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (258)

Janega 

všechny recenze uživatele

Ďalšia uletená teen americká komédia, ktorej príbeh je dosť pritiahnutý za vlasy. To skôr uverím, že existuje čarodejnícka škola Rokfort, než že nejaký teenager úplne v pohode založí univerzitu, kde si robí, kto chce, čo chce a skončí to happy endom, tak že im dokonca udelia akreditáciu. No, na takú školu by som chcel chodiť aj ja. ()

Mazlik4 

všechny recenze uživatele

Z poloviny nadsázka z poloviny pohled do budoucnosti. Podobné školy již existují (summerhill) ... dle mého názoru je tohle jediná možnost reformace školství. ()

blues 

všechny recenze uživatele

no co, je to teenagerovská komedie, ale je oproti svým bratrům a sestrám docela dobře koukatelná, nemá slabé místo. Všechno je tak (trochu) nereálné, ale ukecaný hlavní hrdina to vše s pomcí svých ztřeštěných kámošů řeší jako mávnutím čarovného proutku. I konec, který lze čekat již od poloviny filmu se dá právě díky tomu půlhodinovému čekání na něj překousnout. Prostě devadesátiminutové spříjemnění večera, nic víc nečekejte. ()

ThomasCrown 

všechny recenze uživatele

Videné už asi šiesty raz, ale neprestávam sa baviť. Takto by sa mali točiť teen komédie. Táto má však dokonca hlboký a závažný obsah a to reformu amerického školstva, s ktorým to ide naozaj dole vodou. Nie, že by som bol zástancom práve takejto vysokej, hoci by som na ňu strašne strašne rád chodil:), ale Bartlebyho pohľad na tradičné vysoké školstvo, kde sa na prednáškach spí a študenti študujú kvôli titulom je bohužiaľ správny, a preto je práve snaha o kreativitu a otvorenosť mysle u žiakov to, čo by malo byť dôležité. Nie prispôsobovať školy trhu, ale túžbam a cieľom študentov. Zaujímavo spracovaná tematika. ()

.MJ. 

všechny recenze uživatele

Absurdita na n-tou zakončená klasickým patriotismem, kdy jeden flákač hledá prozatímní řešení své situace a nakonec se z toho vyvine dech beroucí proslov zakončený jednou z těch hrdinských vět, které mají Američani tak rádi. Následuje standing ovation a vítězství těch více cool. Každopádně jsem si tento film velmi oblíbil i díky sympaťáka Justina Longa. 60% ()

J*A*M*A*L 

všechny recenze uživatele

Mám rád tyhle ulítlý komedie. Bezva vejška však na komedii roku vypadá zde podle všeho jako "žádná sláva". Já si však tuhle komedii užil až až. Zábavné to bylo, hlášky byly senzační, mladí herci nehráli vůbec špatně, podle mě si to titul komedie roku zaslouží. Tuhle vejšku bych chtěl fakt zažít :-). ()

lucijelucije 

všechny recenze uživatele

No je to sice praštěný nápad, ale docela s dobrými a vtipnými dialogy, které vám večer určitě nezkazí, ba naopak, pokud se chcete zasmát něčemu nereálnému a ujetému, přesto docela solidnímu, Accepted je to pravé =) 6/10 ()

Yardie 

všechny recenze uživatele

Slabších 60%. Příběh je dosti nereálný, co si budeme povídat. Nicméně, zpracování celkem ujde. Párkrát jsem se docela dost zasmál, párkrát pousmál a i zbytek nebyl nudný či trapný, jak jsem z počátku očekával. Prostě takový film na pohodu. Každopádně to není věc do hlavního vysílacího času na sobotu, ale spíše na odpolední neděli. Ale dobrá oddechovka. Howgh! ()

dehlie 

všechny recenze uživatele

"Zdravotný poištění je úplne na nic. Nic vám nezaplatěj. Onemocníte v pátek, oni platěj jen v pondělí až čtvrtek. Jdete k doktorovi A, oni platěj jenom doktora B. Zlomíte si penis, oni léčí jenom vagíny." ()

kluk z Na 

všechny recenze uživatele

Po deseti minutách jsem myslel, že to radši vypnu. Vypadalo to, že to bude naprostej provar, ale nakonec se z toho vyklubala zábavná, sic dosti přiblblá, ale i tak příjemná komedie. ()

IvcaSammet 

všechny recenze uživatele

Naprosto šílená teen movie, ale já ji prostě miluju ... Film plný neuvěřitelné zábavy, šílených nápadů a totálních nesmyslů - a to je přesně to, co na těchto komediích miluju! Nápad je opravdu geniální, i když absolutně nereálný, ale co, je to přece film a v těch je přece možné úplně všechno! Skvělé herecké výkony, úžasný scénář a dokonce zajímavý soundtrack ... Tento film opravdu můžu vidět pořád, proto nemůžu hodnotit jinak než plným počtem! ()

Antaeus 

všechny recenze uživatele

Typická ízy amikos komédia a to to ber v tom dobrom zmysle. Nič prevratné sa nedeje, ale ako doprovod napriklad k vysávaniu, umývaniu riadu ci povedzme práci v kancelárii je to fpoho. ()

Reklama

Reklama