Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Autoři filmů Lhář, lhář a Božský Bruce tentokrát přinášejí bláznivou komedii o omylech a nedorozuměních, které kvůli své nebetyčné smůle způsobil bystrý, ale trochu líný Bartleby „B“ Gaines (Justin LongJeepers Creepers). Když se Bartleby a jeho kámoši ani na několikátý pokus nedostanou na univerzitu, přicházejí na způsob, jak tenhle menší problém vyřešit. Založí si svou vlastní školu! Jenže…vše se rozkřikne trochu víc, než původně mělo. Kolem školy se brzy prochází houfy koček v bikinách, u bazénu se koná nekonečný mejdan a Bartlebyho čekají velké starosti – jak přesvědčit studenty a úřady, že tahle falešná univerzita má něco do sebe! (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (258)

KarelR 

všechny recenze uživatele

Typicky americká teenagerská komedie. Pokud jste alespoň dvě takové už viděli, odhadnete celý film se všemy zvraty už podle synopse, ne-li z plakátu. A o to jde, dostanete přesně to co chcete! Nic nepřebývá, nic nechybí a zrovna tenhle kousek, neobsahující nechutnosti a jiné debility je ukázkou, proč je tenhle žánr tak super. ()

Ajinka126 

všechny recenze uživatele

Nejprve k Jonahovi. Tedy, hodně na sobě zamakal. Tady je to ještě pořádný cvalík. Teď k filmu. Hlavní myšlenka je pošahaná a neproveditelná. Jak by se pár dětem podařilo vytvořit a ututlat falešnou vysokou?? To je hodně velké sci-fi i na mě ;). A na závěr.. kdo normální by se dobrovolně rozhodl, že chce jít na fiktivní školu bez zázemí kvalitního učitelského sboru před skutečnou školou s tradicí a kde titul něco znamená? :D. To se vážně může zrodit jen v mysli amerického snílka. ()

Reklama

Spooner 

všechny recenze uživatele

Překvapivě velmi příjemná komedie o vymyšlené vysoké, do které jsem měl místy chuť taky chodit. Příběh je to docela fajn, i když trochu ujetej a humorných scén je taky docela dost. Justin Long s Jonahem Hillem to navíc držej i v těch horších chvílích. Jako taková komediální jednohubka, od které moc nečekáte to prostě potěší. ()

lennyd 

všechny recenze uživatele

Bartleby (Justin Long) má problém dostat se na vysněnou vysokou školu. S čím ale nemá problém je jeho vyřídilka, a ochota jít do neprobádaných dobrodružství. Na žádné vysoké škole ho nechtějí ? A co si takto založit vlastní vejšku, s vlastníma předmětama, Jenže to co mělo být na začátku jen habaďůra na rodiče se rozkřikne, a najednou má "studentů" více než málo. A Bartheby začíná cítit něco jako zodpovědnost - a jeho cílem se stává zlegalizovat svoji školu i u příslušných úřadů ... Tento film má pro mně dvě výhody - Justina Longa a Jonaha Hilla. Díky tomu jsem se po většinu filmu i docela dobře bavil, byť podobně absurdní film jsem hóódně dlouho neviděl. Určitě nečekejte že se budete válet smíchy po zemi, ale sem tam se určitě zasmějete, a až na srdceryvný konec (u komise) se to vcelku dalo vydržet.. ()

Torision 

všechny recenze uživatele

Taková příjemná teenagerovská komedie.Nic neurážející,postavená na slušném základě u kterého se člověk dobře pobaví.Film narozdíl od podobných tohoto žánru neoplývá fekálním humorem ani vulgaritou.Myslím,že spoustě mladejch lidí by měl padnout do noty....prostě S.H.I.T. (South Harmon Institute of Technology) ()

Galerie (22)

Zajímavosti (6)

  • Ve scéně v úvodu filmu, kdy Bartleby (Justin Long) mluví s Monicou (Blake Lively), se Monice nepřirozeně mění účes. (Pepy)
  • Za povšimnutí určitě stojí to, že jakmile příjde "Šrédr" na seznamovací večírek a přitře se ke klukům u kulečníku a shodí celý stojan s tágy na zem, tak všechna popadají a nikdo je nezvedne. Záhy je v záběru vidět jedno dané zpět a stojan je perfektně usazený, z dalšího úhlu záběru jsou tam už tři! Stihne někdo během filmových pěti vteřin narovnat stojan a poskládat tři tága zpět aniž by byl vidět?! (Rodriguez)
  • Hra, ktorú hrajú v jednej scéne, sa volá "Halo". Sú použité ovládače na PlayStation, pritom hra bola vydaná iba pre XboX. (rador)

Reklama

Reklama