Reklama

Reklama

Prci, prci, prcičky: Na táboře

  • USA American Pie Presents: Band Camp (více)
Trailer

Obsahy(1)

Stiflerův mladší bratr Matt musí strávit léto v nechvalně proslulém hudebním táboře. Akce se skrytou kamerou a žhavými praktikami na sebe nenechají dlouho čekat. Jenže pak se zamiluje do kamarádky ze skupiny, Elyse, a všechno je vzhůru nohama. S radami přispěje i svérázný vedoucí, Jimův otec, a vás čeká skvělá zábava! (Hollywood Classic Entertainment (H.C.E.))

Videa (1)

Trailer

Recenze (346)

Gimp 

všechny recenze uživatele

Nůďo. Vtípky jsou stokrát viděné kraviny založené na strkání tělesných tekutin do nádob a jejich následným pití/roztírání/... Malej Stiffmeister stojí za prd, i když se snaží většího bráchu napodobovat. Tahle komedie dostane tři hvězdičky až v ní budou mít kluci chlupy na hrudníku a nebudou tam iMacy. (a nahota samozřejmě žádná kvůli děckám). Fuck ()

Guzo 

všechny recenze uživatele

Nechápu tak malé hodnocení, Band Camp je jen jiný film, než první tři díly prciček, ale podle mého na stejné úrovni.. Zasazení prostředí do hudebního tábora je skvělou myšlenkou autorů, vždyť odkazy na různé příhody se objevují už od začátku. Navíc se tenhle díl netočí opět jen kolem sexu, je tu i (do určité míry :) morální poučení a hlavně A. Kebbel to hrozně sluší :) ()

Reklama

Frajer42 

všechny recenze uživatele

Styl humoru prvních třech dílů nebyl mému srdci kdovíjak blízký. Koukat se na filmy však dalo a i jsem se párkrát zasmál. Z tohoto čtvrtého dílu si pamatuji scénku s opalovacím krémem, která jediná na mě nějakým způsobem zapůsobila. Zbytek je taková jakási nemastná nudná vata. Stiflerův brácha prostě a jednoduše není Stifler sám. Alespoň, že film dává možnost zviditelnit se několika herečkám, které by člověk asi jen velmi těžko někde jinde viděl ,,hrát". * ()

Ryuuhei 

všechny recenze uživatele

Zvyšuju hodnocení z 3* na 4 a to z prostého důvodu - z celé dosavadní tetralogie „American Pie Presents“ je pro mě osobně tento zkrátka nejlepší. Není ničím inovativní, ale perfektně zachytává esenci svých předchůdců. Tad Hilgenbrink zastává roli Matta, alias Stiflerova mladšího bratra na výbornou - vzhledově se mu blíží neskutečně a opravdu se chová ještě jako větší debil. Hromadě pěkných dívek, které sem tam ukážou víc, než by si člověk mohl přát, vévodí okouzlující (byť na můj vkus trochu vychrtlá) Arielle Kebbel. A aby toho nebylo málo, nechutnosti fungují na výbornou - ze scény s opalovacím krémem se mi pokaždé zaručeně zvedne žaludek, naposledy jsem se málem skutečně pozvracel, byť jsem to už od začátku čekal. Dějová stránka, tedy náprava namyšleného hajzlíka skrz poznání, co to je skutečné přátelství i láska, je jen takové pozlátko už tak příjemného celku. A zasazení do legendárního hudebního tábora je také příhodné - zatím jsme ho mohli z části vidět už v druhém díle oficiální tetralogie, ale tady naplno rozvinul svůj mimoňský potenciál. Není o čem, to, co další pokračování nedokázala, tento díl uhrál s gracií. Podívám se rád pokaždé, co stihnu hlavně pozdně večerní vysílání v televizi. ()

Gilmour93 

všechny recenze uživatele

Stiflerův mladší bratr odjíždí na hudební tábor vyleštit svůj hoboj, aby nakonec prošel proměnou v romantického(!) hrdinu ctícího zásady etického chování aneb nuda, prsa, sperma, zvratky a zase nuda v americkém páji vytaženém v hnilobném stavu z popelnice. Sledování této slabomyslné honírny bych přirovnal k provozování sexuálního styku omotán od hlavy až k patě strečovou fólií, ale jistě se najdou tací, jimž tato praktika přinese satisfakci libida.. ()

Galerie (42)

Zajímavosti (12)

  • Tad Hilgenbrink (Matt Stifler) ve scéně, kde se vysvleče před dívkami při hře na fanty, skutečně odhalil úplně vše. Své herecké kolegyně o tom předem neinformoval. Dívky si myslely, že jeho intimní partie zůstanou zakryté, takže jejich reakce byly opravdové. (HappySmile)
  • Matt Stifler (Tad Hilgenbrink) nakupuje video vybavení v eshopu spychest.com, který v té době skutečně existoval. (Cheeker)
  • Ve scéně, kdy Matt (Tad Hilgenbrink) hází míčem v bazénu, má v jednom záběru suché vlasy. V dalším záběru je však vidět, že jsou jeho vlasy mokré. Následující záběr poté opět ukazuje jeho vlasy suché. (BisiJoker)

Související novinky

Stifler v reality šou

Stifler v reality šou

07.09.2006

Logicky by teď měla být řeč o dalším pokusu vytřískat peníze ze slavné prcičkovské série ve stylu loňské frašky Prci, prci, prcičky: Na táboře. Leč, žádné znesvěcení klasiky teen komedií se nechystá,… (více)

Reklama

Reklama