Reklama

Reklama

Prci, prci, prcičky: Na táboře

  • USA American Pie Presents: Band Camp (více)
Trailer

Obsahy(1)

Stiflerův mladší bratr Matt musí strávit léto v nechvalně proslulém hudebním táboře. Akce se skrytou kamerou a žhavými praktikami na sebe nenechají dlouho čekat. Jenže pak se zamiluje do kamarádky ze skupiny, Elyse, a všechno je vzhůru nohama. S radami přispěje i svérázný vedoucí, Jimův otec, a vás čeká skvělá zábava! (Hollywood Classic Entertainment (H.C.E.))

Videa (1)

Trailer

Recenze (347)

Ryuuhei 

všechny recenze uživatele

Zvyšuju hodnocení z 3* na 4 a to z prostého důvodu - z celé dosavadní tetralogie „American Pie Presents“ je pro mě osobně tento zkrátka nejlepší. Není ničím inovativní, ale perfektně zachytává esenci svých předchůdců. Tad Hilgenbrink zastává roli Matta, alias Stiflerova mladšího bratra na výbornou - vzhledově se mu blíží neskutečně a opravdu se chová ještě jako větší debil. Hromadě pěkných dívek, které sem tam ukážou víc, než by si člověk mohl přát, vévodí okouzlující (byť na můj vkus trochu vychrtlá) Arielle Kebbel. A aby toho nebylo málo, nechutnosti fungují na výbornou - ze scény s opalovacím krémem se mi pokaždé zaručeně zvedne žaludek, naposledy jsem se málem skutečně pozvracel, byť jsem to už od začátku čekal. Dějová stránka, tedy náprava namyšleného hajzlíka skrz poznání, co to je skutečné přátelství i láska, je jen takové pozlátko už tak příjemného celku. A zasazení do legendárního hudebního tábora je také příhodné - zatím jsme ho mohli z části vidět už v druhém díle oficiální tetralogie, ale tady naplno rozvinul svůj mimoňský potenciál. Není o čem, to, co další pokračování nedokázala, tento díl uhrál s gracií. Podívám se rád pokaždé, co stihnu hlavně pozdně večerní vysílání v televizi. ()

Frajer42 

všechny recenze uživatele

Styl humoru prvních třech dílů nebyl mému srdci kdovíjak blízký. Koukat se na filmy však dalo a i jsem se párkrát zasmál. Z tohoto čtvrtého dílu si pamatuji scénku s opalovacím krémem, která jediná na mě nějakým způsobem zapůsobila. Zbytek je taková jakási nemastná nudná vata. Stiflerův brácha prostě a jednoduše není Stifler sám. Alespoň, že film dává možnost zviditelnit se několika herečkám, které by člověk asi jen velmi těžko někde jinde viděl ,,hrát". * ()

Reklama

Johny_fork 

všechny recenze uživatele

Ve výsledku vcelku sympatická podívaná, sice se zdaleka nevyrovná "velké" trilogii, ale mladý Stifler je pohodář a i díky jemu film nenudí a občas dokonce i baví, až na ty blicí scény, ty by tam ani být nemuseli. Bohužel nemohu dát ani průměr, protože alespoň jeden výbuch smíchu by u teen komedie měl přijít. ()

lennyd 

všechny recenze uživatele

To jste netušili, že nechvalně známý Stiffler má bráchu Matta. A už vůbec ne, že je to stejný exot jako on. Po posledním průšvihu (použití pepřového spreje na hudební nástroje školní skupiny) dostane od školního poradce (Sherminátor, ehm) poslední šanci - buď stráví léto na hudebním táboře nebo ve škole končí. Matt si vzpomene na Jimovu holku Michelle, a ani na chvilku s rozhodnutím neváhá. Ale takový hudební tábor není jen tak - tam ho naučí zač je toho hoboj ... Mno, ač jsem původní díly Prciček moc nemusel, přece jen měly své kouzlo - ať už docela dobrý výběr herců, nebo sem tam i nějaký ten vtip. Ani jednoho z toho čtvrté pokračování nemá - veškeré vtipné scény nejsou ani trochu vtipné, ale stoprocentně trapné, herci (až na milou Arielle Kebbel, ta se mi líbila :) ) jsou ubozí (vůbec jsem nepochopil co zde pohledával Eugene Levy nebo Chris Owen z předchozích dílů - jejich role jsou tak násilně naroubovány, že to nemůže přehlédnout vůbec nikdo) a při sledování Tada Hilgenbrinka jsem moc moc vzpomínal na starého Stiffyho. Fakt ubohost .. ()

kaylin 

všechny recenze uživatele

Nemám tuhle spin-off sérii moc rád, ale prostě se jí nemůže vzít, že tu jsou nějaké ty vtipné momenty. Pravda, nejvíce se filmy navzájem vykrádají, ale nic to nemění na tom, že je to sem tam pořád vtipné. Víc mě ale dostala ta romantická rovina. Asi jsem někdy opravdu až moc sentimentální. Ty postavy, až na hlavní dívčí hrdinku, jsou ale opravdu příšerné. ()

Galerie (42)

Zajímavosti (12)

  • Tad Hilgenbrink (Matt Stifler) ve scéně, kde se vysvleče před dívkami při hře na fanty, skutečně odhalil úplně vše. Své herecké kolegyně o tom předem neinformoval. Dívky si myslely, že jeho intimní partie zůstanou zakryté, takže jejich reakce byly opravdové. (HappySmile)
  • V jedné scéně je mylně řečeno, že Mattovi (Tad Hilgenbrink) uvízl penis v hoboji. Nejedná se o hoboj, ale o anglický roh. (Idée_fixe)

Související novinky

Stifler v reality šou

Stifler v reality šou

07.09.2006

Logicky by teď měla být řeč o dalším pokusu vytřískat peníze ze slavné prcičkovské série ve stylu loňské frašky Prci, prci, prcičky: Na táboře. Leč, žádné znesvěcení klasiky teen komedií se nechystá,… (více)

Reklama

Reklama