Reklama

Reklama

Prci, prci, prcičky: Na táboře

  • USA American Pie Presents: Band Camp (více)
Trailer

Obsahy(1)

Stiflerův mladší bratr Matt musí strávit léto v nechvalně proslulém hudebním táboře. Akce se skrytou kamerou a žhavými praktikami na sebe nenechají dlouho čekat. Jenže pak se zamiluje do kamarádky ze skupiny, Elyse, a všechno je vzhůru nohama. S radami přispěje i svérázný vedoucí, Jimův otec, a vás čeká skvělá zábava! (Hollywood Classic Entertainment (H.C.E.))

Recenze (346)

Malarkey 

všechny recenze uživatele

První prcičky, který vlastně nejsou prcičky. Jenom si propůjčili značku, jedno příjmení a příběh tvůrci nahodili do tábora, kde se tehdy odehrávala jedna nezapomenutelná scéna s flétnou. Uznávám ale, že to bylo docela v pohodě. Žádná pecka, ale sympatičtí herci dodali fajnové atmosféře, která neurazila, nenaštvala, nepřekvapila. Prostě film, u kterého si odpočinout je to nejlepší, co člověk může udělat. ()

TheMaker 

všechny recenze uživatele

::::::::::::::::::::::::: Pro puberťáky film jako dělaný. Chybí tady ale Sean William Scott, s ním by tohle dílo bylo o dost lepší ! Ale i tak jsem se docela slušně pobavil, ale podruhé už to vidět nutně nemusím. ::::::::::::::::::::::::::::: ()

Dever 

všechny recenze uživatele

Soundtrack Robert Folk: 1. She Is Beautiful 2. Laid 3. American Psycho 4. The Anthem 5. Paul's Drums 6. The Authority Song 7. Dracula Plays 8. Pom Pom 9. Piano Sonata 10. Breaking Me Down 11. Get The Party Started 12. Jaime 13. Disco MF 14. Defeated 15. Play That Funky Music White Boy ()

novoten 

všechny recenze uživatele

Matt Stiffler, Jimův táta, hudební tábor známý přímo z druhého dílu, narážky na legendární postavy a epizodní role Sherminátora. A víc nám toho z původní série nezbylo. A protože Matt jde ve stopách staršího bráchy, můžete čekat podobně proříznutou hubu. Jenže v tomto případě je tenhle blázen hlavní postavou a protože American Pie bylo vždycky ve finále na romantiku, tak se bohužel i on dočká napravení. I když to pro silně atraktivní spearsovský plagiát možná stálo za to. Výsledný dojem by byl překvapivě pozitivní nebýt samoúčelných fekálních momentů, které jako by vklouzly ze zcela jiného filmu. Po zhlédnutí všech zbývajících pokračování to ale nakonec přece jen jsou slabší tři hvězdy. Například už následující Nahá míle zamířila do podstatně zákeřnějších míst. 50% ()

B!shop 

všechny recenze uživatele

V podstate nicim vyjimecna pubertacka komedie. Hlavni hrdina tu je pouze jedinej a to mistr Stiffmeister, kteryho hraje nejaky naprosto priserny hovado. Z postav stoji za zminku mozna tak z minulejch dilu znamej Sherminator a Notch Johnson, bohuzel ale nedostane prakticky zadnej prostor. Jinak pribeh predvidatelnej, sem tam naka humusarna a ke konci si to hraje na nejakej otravnej dojak. Navic koz naprosty minimum, ale obcas to pobavit dokaze. Slabsi 3*. ()

monolog odpad!

všechny recenze uživatele

Viděl jsem jen jedničku a ani tu jsem nesledoval nijak moc pečlivě. Ale tohle jsem doslova proklikal za dvacet minut. A i tak jsem viděl asi všechno, co se tu vidět dalo. Některý děvčata jsou hezký (aby ne, když je museli vybírat mezi stovkama adeptek "herectví"), "vtípky" jsou vohraný a vulgární jako vždy v dnešních teen komediích. Hlavní hrdinové jsou schematičtí jak podle pravítka kreslený karikatury. Kčertu, ani nevím, jak to hodnotit, protože už dlouho jsem nic horšího neviděl. I odpad je v tomto případě lichotka. ()

Boss321 

všechny recenze uživatele

Suveréně nejhorší díl prciček, který se nese na vlně prvních třech dílů. Jelikož se jedná o video film tak se samozřejmě neupsali ani původní herci což je víc než škoda. Prostě oddychovka, kterou zkouknete a další den už ani nebudete vědět o čem to bylo ()

H34D 

všechny recenze uživatele

První tři díly American Pie měly jakš-takš styl, svou nevyzrálou pubertálností a přiměřenou nechutností mě dokázaly slušně pobavit, ale Band Camp už je zcela jiné kafe... Přesněji pěkně hnusné kafe a bez Stiflera už to snad ani není kafe, nýbrž jen odstátá voda. Stiflerův brácha je mladší a trapnější, o co víc je v pubertě věkem, tím méně jsou jeho pubertální kousky vtipné... Násilné navázání na původní trilogii je zkrátka nepovedlo. 2/10 ()

xxmartinxx 

všechny recenze uživatele

Další prcičky... další špatný film. Tahle série mi je naprostou záhadou.... Asi nikdy nepochopím, co je na tom tak strašně legračního... Nevím... buranský teen humor nesnáším... ()

Dragoni 

všechny recenze uživatele

Ty 3 hvězdičky jsou za Arielle Kebbel(Elyse), Stiflerův výstup s dudy a Soundtrack, kterej se opravdu povedl, asi jako ve všech dosavadních prcičkách. S porovnáním co přišlo po tomto, je Band Camp ještě dobrý díl. 50 % ()

choze 

všechny recenze uživatele

Po slabé dvojce jsem necítil nejmenší potřebu se podívat na další díl, ale když se ke mě dostalo cd s čtyřkou, vsunul jsem to do mechaniky, aby si mozek trochu odfrkl. Nic nového, naopak velká koncentrace klišé (zkušenější kluk pomáhá stydlivému získat jeho dívku snů, závěrečné prozření hlavního hrdiny) a gagů zahrnujících nejrůznější tělesné tekutiny, ale jsou tu pěkný kočky a každá desátá nadávka je vtipná, takže jsem to bez větších obtíží dokoukal, což jsem rozhodně nečekal. Tad Hilgenbrink by měl dostat Oscara zato, jak věrně se mu podařilo imitovat původního Stifflera v podání Seana Williama Scotta. ()

Gilmour93 

všechny recenze uživatele

Stiflerův mladší bratr odjíždí na hudební tábor vyleštit svůj hoboj, aby nakonec prošel proměnou v romantického(!) hrdinu ctícího zásady etického chování aneb nuda, prsa, sperma, zvratky a zase nuda v americkém páji vytaženém v hnilobném stavu z popelnice. Sledování této slabomyslné honírny bych přirovnal k provozování sexuálního styku omotán od hlavy až k patě strečovou fólií, ale jistě se najdou tací, jimž tato praktika přinese satisfakci libida.. ()

TeeAge 

všechny recenze uživatele

Aj napriek dosť inteligentnej hudobnej vložke slabšý diel z radu AmPie. Hlavný faktor tejto série je humor, ktorý tu však jednoznačne zlyháva oproti ostatným dielom. ()

genetique 

všechny recenze uživatele

Posledné dve Prci nemajú s pôvodnými okrem príbuzenských vzťahov absolútne nič spoločné. Som zvedavý, dokedy budú žmýkať šťavu z pokračovaní. Nebyť krátkej minutáže, film už dávno vypnem. Rozoznateľne najslabší diel, no stále si drží métu a dá sa na to pozrieť, no človek musí mať tú správnu náladu. 50%. ()

TheRaven 

všechny recenze uživatele

S předchozími díly se to nedává srovnávat, a to hlavně proto, že už to s nimi opravdu nemá nic, kromě názvu, společného. Čekal jsem, že už to bude jen takovej nemastne, neslanej výplach, ale docela překvapení. I když děj byl jasný od začátku. Opět naprosto štastný konec, který každého potěší. Ale jinak by to asi nešlo u tohoto typu filmu. Dokonce se tu našlo i několik momentů, které se opravdu dají považovat za trochu vtipné. Rozhodování je těžké, možná kdybych úplně vypnul mozek....pořád je to tak na 30%, výš to asi nepude. ()

Hitman_47 

všechny recenze uživatele

Zas tak strašné to nebylo, upřímně řečeno se mi to líbilo až moc :) Ale ten posratý "výchovný" konec každého, komu se líbily původní Prcičky, celkem nasere. ()

Spiker01 

všechny recenze uživatele

Jo, je to jenom video sequel, které byly v té době populární, ale mě všechny díly vždycky bavily jen o fous méně než původní trilogie. A sakra, občas je to až moc připitomělé, ale čtyřka má možná nejdojemnější finále ze všech...7,5/10 ()

castor 

všechny recenze uživatele

Stravitelný, leč nevtipný odvar předešlých dílů, které znamenaly v žánru teen movies stále nadprůměr, završený přehlídkou zvracejících hudebníků!! ()

Související novinky

Stifler v reality šou

Stifler v reality šou

07.09.2006

Logicky by teď měla být řeč o dalším pokusu vytřískat peníze ze slavné prcičkovské série ve stylu loňské frašky Prci, prci, prcičky: Na táboře. Leč, žádné znesvěcení klasiky teen komedií se nechystá,… (více)

Reklama

Reklama