Reklama

Reklama

Šumná Plzeň

(TV film)
Dokumentární / Krátkometrážní
Česko, 2004, 22 min

Obsahy(1)

Žasnoucí architekt David Vávra opět navštíví více i méně známé stavby 20. století. Tentokrát terénním vozem. (oficiální text distributora)

Recenze (7)

Aky 

všechny recenze uživatele

Celý tento cyklus mi učaroval mnohem méně, než si zasluhuje podle názoru ostatních zdejších uživatelů. Jako dokument je plytký, vybírá jednotlivé artefakty značně nahodile a celkově slouží spíše k exhibici pobíhajícícho a přehrávajícího Davida Vávry než podání obrazu města či kraje, který by měl být jeho středem. ()

IllIlIlIIl 

všechny recenze uživatele

Město, ve kterém se nachází několik zajímavých architektonických památek (zejména synagoga) a také město, ve kterém studuji na vysoké škole. ()

pfa 

všechny recenze uživatele

Žasnoucí a svým podáním originální David Vávra v cyklu povedených dokumentů o architektonických skvostech našich měst. Plzeň. [1O/1O] ()

B.e.n.Q 

všechny recenze uživatele

Nějak moc nechápu, proč má tento krátký dokument 87%. Vždyť je to na pár okamžiků naprostá nuda. Dávám 2 hvězdy jen proto, že jsem v Plzni každý den :D ()

macour 

všechny recenze uživatele

Projížďka městem piva, šumnou Plzní se skvělým a erudovaným architektem Davidem Vávrou. Turistické zajímavosti mého rodného města v kostce. Jeden díl z poznávacího cyklu o městech České republiky. ()

Reklama

Reklama