Reklama

Reklama

Nickelback: Live at Home

(koncert)
všechny plakáty
Hudební / Dokumentární
Kanada, 2002, 138 min

Režie:

Nigel Dick

Hrají:

Jerry Cantrell

Obsahy(1)

1 - Woke Up This Morning
2 - One Last Run
3 - Too Bad
4 - Breathe
5 - Hollywood
6 - Hangnail
7 - Worthy To Say
8 - Never Again
9 - Old Enough
10 - Where Do I Hide
11 - It Ain't Like That
12 - Leader of Men
13 - Mistake
14 - How You Remind Me (toffy)

Recenze (5)

kleopatra 

všechny recenze uživatele

Nedá se nic dělat, ale i když dneska vůči této kanadské kapele začínám být pomalu laxní, v době vydání tohoto dvd jsem neměla daleko k jejich zbožňování a to díky skladbě How You Remind Me a pak díky zjevu a hlasu frontmana Chada Kroegera. Živý koncert natočil Nigel Dick (hudební režisér, který točil klipy už pro Guns and Roses) a obsahuje písničky především z alb The State a tehdy aktuálního Silver Side Up a musím přiznat, že jsem si ho svého času skutečně pouštěla i několikrát denně, fakt jim to šlapalo a byl to poctivý rachot zakončený výše zmíněnou slavnou skladbou. Kromě toho byl aktivním hostem večera Jerry Cantrell z Alice In Chains a opravdu si to užil. Bonusový materiál byl tehdy taky celkem zajímavý: Nigel Dick za režijním pultem, kdy dává pokyny kameramanům v průběhu koncertu, Chad Kroeger při komponování (písně pro nové cd Carlose Santany), Nickelback na turné při noční procházce v Bruselu, několik klipů včetně natáčení Too Bad a spoustu dalšího, co už dnes vyvanulo, ale co já vím, třeba se Země zase zatřese, ale to až přestanou mít Nickelback středoproudé ambice a začnou zase hrát ten správný rockový kravál. ()

H34D 

všechny recenze uživatele

V době, kdy jsem zhlédnul Nickelback: Live at Home jsem měl kapelu skutečně rád, alba Silver Side Up a hlavně The Long Road (vyšlo až po tomto koncertu) jsem si dost oblíbil, bohužel nyní po dalších nahrávkách a jistém zkomerčnění kapely se v mém osobním žebříčku Nickelback trošku propadl (ale zase ne moc!). Na DVD však vzpomínám rád, klukům to šlapalo a co mě trochu překvapilo, že i na živo se dokázali dobře držet rytmu a správných tónů s minimem faleše, proto není důvod nedat pěkných 8/10 ()

blues 

všechny recenze uživatele

Prostě jeden z nejlepších koncertů, který jsem na DVD shlédl. Je to sice staré, ale hrají ty nejlepší pecky, vypadají dobře a jsou plní energie. Novější koncerty už nemají tu správnou šťávu a jsou o moc sladší... ()

Blazkowicz 

všechny recenze uživatele

Panečku, to je aspoň koncert. Plný starých dobrých vypalovaček, bez zbytečných keců a jen trochu komerce. Třešničkou na dortu pak byl Mr. Jerry Cantrell. Jediná věc mě mrzela, a to že kromě kombinace skvělých alb The State a Silver Side Up do toho nepřidali ještě něco z Curb. Pak bych chrochtal blahem ještě víc. 5* ()

Reklama

Reklama