Reklama

Reklama

Epizody(26)

Obsahy(1)

Společně se svojí matkou žije desetiletý chlapec jménem Hare na jednom z tropických ostrovů. Jeho život je zcela obyčejný a všední. Ve svém volnu vysedává u televize a hraje videohry, když musí, zajde nakoupit nějaké to ovoce na tamní plantáž a jako každé správně vedené dítě navštěvuje ostrovní školu, kde je tak málo žáků, že se učí všichni dohromady bez ohledu na věk a pod taktovkou učitele, který se spíše než předávání vědomostí věnuje spaní. Jenže co se stane, když Hareho maminka jednoho dne přivede domů holčičku jménem Guu, která u nich má nyní bydlet. No, na první pohled vypadá děvčátko velmi roztomile a mile. Jenže zdání leckdy klame. Ve skutečnosti je totiž Guu poměrně rozmrzelá bytost, která sní na co přijde - od ptáčků, přes lidi, až po slony. To také způsobuje velké množství problémů, které musí Hare neustále řešit. Jenže jak má bojovat proti dívce, co má nekonečný apetit a místo žaludku jinou dimenzi? (EMIA)

(více)

Recenze (6)

Marius 

všechny recenze uživatele

Keď mala Weda pätnásť, bohatý tatko ju vydedil, pretože otehotnela a tak musela odísť z domu. A čo môže byť pre teenagerku príťažlivejšie ako slnkom zaliata džungľa, kde je stále teplo, na pláž je na skok, ku kamarátke je to na skok, nikto neotravuje, že vypiť desať pív na posedenie nie je správne a jedlo pobehuje okolo domu. Nuž a do tohto krásneho prostredia sa narodil Hale ...a žil desať rokov v tom, že džungľa je krásna .....a potom prišla Guu. Guu je malé dievčatko, s neustálym kyslým ksichtom, ktoré sype suché hlášky ako na bežiacom páse a má zvláštne hobby. Čo ju zaujme, to na jeden šup zhltne. Teda ovocie, vtáčiky, pokute, opicu, slona, starostu, Halea, celú triedu džungľovej školy atd. Samozrejme, na požiadanie vie tieto veci aj vypľuť. V jej žalúdku sa skrýva bizarný svet, v ktorom sa Hale síce veľmi dobre necíti, zato sa tam ocitá so železnou pravidelnosťou. Sexi maminka Weda na synove problémy s Guu samozrejme pri svojej pokrokovosti (rozumej neskrývanej láske k pivu – takú stretnúť) nemá čas a tak musí Hale dávať na Guu pozor sám. ジャングルはいつもハレのちグゥ je mimoriadne vtipné anime, ktoré síce na prvý pohľad nepôsobí veľmi lákavo, ale určite stojí za pozornosť. Je to hlavne preto, že režisér poňal niektoré scény ako odkazy na veľmi známe filmy (napr. Cameronovi Aliens – tiež som neveril, že vidím čo vidím), takže aj zanietený cinefil sa musí pobaviť. 10/10 ()

zelvopyr 

všechny recenze uživatele

Guu je všemohoucí, všehoschopná a všežravá démonka černých žertíků, které každý krom Harea věří na slovo... /// hele asi takhle, za infantilní stránku své osobnosti se nijak moc nestydím :-) ()

yenn 

všechny recenze uživatele

Dobrá úvodní znělka, pár povedených vtipů a občas Guu - to jsou klady. Zbytek je naprosto tuctová uřvaná, mlátící, a tedy ukrutně nudná komedie. 3/10 ()

Toyotomi 

všechny recenze uživatele

Džouky trochu ve stylu Dokuro-chan, až na to, že bez sexuálního a krvavého humoru. Na každý pád, je to seriál ideální k pobavení ^^ ()

Zepheer 

všechny recenze uživatele

Guu je roztomilá malá holčička s růžovými vlásky, kterou má každý rád a považuje ji za svatou. Hare má tu smůlu, že nahlédl pod tuto masku a spatřil TOTÁLNÍ ZLO. Reálná Guu je totiž strašně sarkastická, všežravá (zatím nespolkla slunce, ale určitě na to někdy dojde řada) "nestvůra", kterou nejvíce baví psychycky terorizovat Hareho. A nejhorší na tom je, že to Haremu nikdo nevěří a všichni považují Guu za svatou. ()

Reklama

Reklama