Reklama

Reklama

Epizody(13)

Do Kamename Gakounen, výlučně chlapecké školy, přijede na zkoušku jeden ročník dívčí školy. Každý z chlapců je samozřejmě velice potěšen a snaží se upoutat pozornost alespoň jedné z dívek, a to jakoukoliv možnou cestou, čímž se každý z nich dostává do prekérních a velice komických situací. Animovaný seriál rozhodně není vhodný pro děti. (John8)

(více)

Recenze (8)

Subjektiv 

všechny recenze uživatele

Ecchi, ecchi, echci...zapomněl jsem na něco? Jo, ještě nějaké ecchi. Dvě školy, dívčí a chlapecká uvažují o sloučení. Aby se vyzkoušelo, zda taková fůze může fungovat, příjíždí osazenstvo dívčí školy na léto do školy chlapecké. Ovšem tolik sexuálních objektů nadržené kluky přivádí k nepříčetnosti a smělým činům sexuálního obtěžování, které je téměř vždy za hranou zákona. Poskakující kozičky, vyzývavé prádélko (v tomto příbadě je volba slov adekvátní), šmírování a spousta lechtivého humoru, který je bohužel v mnoha případech (ve významné většině) IMHO dost laciný a neoriginální. Jakýsi banální příběh dvou milenců toužících po naplnění své lásky (o kterémžto se nechci rozepisovat), který tohle vše slepuje, je průhlednou zástěrkou faktu, že jde jen o ty kozičky a prádelko. Navíc hlavní hrdina Yuusuke je mi děsně nesympatický. Že je to slušňák, to by mi tak nevadilo, množství nadrženců v Green Green přímo po nějakém slušňákovi volá. Jenže Yuusuke snad nemá krom toho svého slušňáctví žádnou jinou vlastnost. A jeho Midori ta zase neumí nic jiného než se na něho zamilovaně lepit. Nejsympatičtější byl asi ten kaktus Togemura-san. Tentokrát se zase jednou (občas se to stává, ale jen občas) neshodnu s většinou a za těch pár vtipů, které pobavily dávám **, a to i přesto, že to slečnám mnohdy velmi sluší. ()

Marius 

všechny recenze uživatele

Green Green je romantická anime variácia na prcičkovské filmy. Do pokojného prostredia chlapčenskej školy niekde v japonských lesoch, kde líšky dávajú dobrú noc (a medvede...no ale to uvidíte sami) privezie autobus triedu dievčat . Múdre hlavy totiž rozhodli, že od nového školského roku sa chlapčenská škola zlúči s dievčenskou, avšak treba to najprv otestovať. Dievčatá sú samozrejme veľmi sexi (ako to už v anime býva) a chlapci sú samozrejme veľmi nadržaní (ako to už v anime býva), čo spôsobí množstvo humorných situácií, ktoré si však ani pri takejto konštelácii nepotrebujú pomáhať tekutinovým humorom. 8/10 ()

LordSnape 

všechny recenze uživatele

Ze začátku mě většina známých a přátel sice od tohoto anime odrazovala, ale já se prostě bavil. V první polovině seriálu to táhla naprosto úchylná trojice nadrženců, ale druhá půlka si mě prostě získala. Kdyby autoři furt dokola ve všech dílech ukazovaly ty prapodivné ecchi nehody, tak by to bylo asi už dementní a nudné, ale překvapil mě vliv sci-fi ohledně Midori a Yusukeho. To jsem fakt nečekal. Prasárničky ustoupily a příběh se odvíjel vstříc milostnému trojúhelníku. A to já prostě žeru! V Green Green o žádný zázrak sice nejde, ale o zábavu taky nouze není. 7/10 ()

Ceres 

všechny recenze uživatele

Bombastický humor, jen škoda, že poslední díly sklouzávají k ději a romantice, přitom zrovna to jsem tam v tak výborné komedii zrovna nechtěl, prostě se to tam nehodí. Takže humor super i jednotlivé postavy, hlavně ty "mužské", ale jak jsem napsal, 2 poslední díly sklouzly tam, kde se to nehodilo. Škoda, protože jinak je to pěkný nářez pro bránici. ()

D.Snake 

všechny recenze uživatele

Mno... Viděl jsem to už docela dávno, takže si nepamatuju detaily. Nicméně vím, že jsem se u toho docela dobře nasmál... Žádnou hlubku nečekat, jen trapný humor. A možná budete i spokojeni ;) 6/10 ()

John8 

všechny recenze uživatele

Ze začátku zábava... věděl jsem že to není pro děti, a už po první scénách s polonahými studentkami jsem věděl proč. příběh mě vtáhnul, byl svižný, vtipný, po pár dílech se ovšem tvůrci uchýlili k filerům a k příběhu se vrací až asi poslední 3 díly a ty navíc nejsou ani moc vtipné.. Snaha byla.. příště líp ()

Five By Five 

všechny recenze uživatele

Nápad je to zaujímavý, jeho prevedenie však vôbec... Charaktery dievčat sa mi veľmi páčili, napríklad tá s kaktusom a svojím špeciálnym útokom bola veľmi zábavná, na čo som si však vôbec nezvykol, boli tí traja blázni... Na mňa až príliš "prcičkovské"... ()

Reklama

Reklama