Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Bill Williams (Tom Arnold) se právě připravuje na sebevraždu. Poslal oznámení do časopisu, pouští si svou milovanou písničku, pokládá láhev vodky a prášky na stůl. Najednou si vzpomene, že nerozdal své oblečení, tak odchytí prvního bezdomovce kterého potká. Bezdomovec mu však sní prášky a vypije vodku. Bill tak žije o nějaký den déle. Jeho bývalá manželka si v časopisu přečte, že umřel a jeho agent mu zavolá, že mu sehnal práci. Nabídka je milion dollarů za to, že natočí film podle svého starého hitu Pravdivé lži, v kterém bude hrát hlavní roli vedle něj syn milionáře Aaron Roman (Eric Gores). Bill ihned kývne, ale vše se začne komplikovat, když zjistí, že Aaron trpí mozkovou obrnou a je tak neuvěřitelně rozmazlený, že jeho bohatý otec mu nejen zaplatí celý film jen pro něho, ale sežene také velké hvězdy formátu Shaquillea O'Neala. (Djkoma)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (23)

Yetikuty 

všechny recenze uživatele

Když jsem náhodou na H*O narazil na tento snímek řekl jsem si:,,What the fuck???,,A po 20 velmi znechucených minutách jsem přepínal.Včera jsem na tento ,,skvost,, NARAZIL(do slova a do písme)znovu a viděl zhruba další 20 minutový úsek... Ted říkám proč??Proč jsem zabil 40 minut života dívánín na něco takového ()

Jizni Tlapa 

všechny recenze uživatele

Naprostá šílenost, sázející všechno na známé gesichty v netradičních polohách, lákající na Arnolda, který se ve snímku mihne po boku J.L.Curtis v záběru na vhs a live deset vteřin v závěru. Nabídne ale i obtloustlou terminátorku z formy Hamilton a baskeťáka O´Neala, jehož obří figura má dva, stejně obyčejné vstupy. Tohle je jednodušše originální a...............občas nudné.Nic víc... ()

Reklama

noriaki 

všechny recenze uživatele

"A taky by chtěl do scénáře přidat gag, jak ti někdo nacpe zapálený dynamit do zadku." - "No nevím, nechci vypadat jako idiot". - "Netočil jsi náhodou film se Stevenem Seagalem?" - "Pravda." To je asi jediný podařený vtip na celé téhle taškařici. Ani není férový, protože Lovec policajtů byl řízením osudu mnohem lepší film, než tenhle děs, a i když se Seagal v roce 2005 hrabal ve sračkách, tohle je o moc nepřekonalo. Je skoro fascinující jak amatérská je to záležitost, přestože casting nabral docela známá jména. Na filmu nefunguje nic a nejméně ze všeho kamera a postprodukce. Kvůli nim opravdu vypadá jako domácí video. ()

Delfador 

všechny recenze uživatele

Tom Arnold+ True Lies = skvělý a vtipný chlapík, který se skvěle hodí vedle Arnieho a často vás donutí se smát, že si musíte film na chvíli pozastavit. Proto se ptám: Co je kruci toto? Tom Arnold doufal, že když bude hrát v něčem, v čem je třeba jen zmíněn film True Lies, udělá to z něj zase frajera? Zesměšnil se a dokázal, že na vyšší metu bez Arnieho nedosáhne. Kdyby se natáčely True Lies 2, pak bych tam Toma Arnolda coby Arnoldova parťáka uvítal. Jinak ale: Tome, drž se od čehokoliv co se týká Pravdivých lží dál a nedělej ze sebe blbce! ()

Djkoma 

všechny recenze uživatele

Tom Arnold se pouští sám do jedné velké komedie, v které si dělá srandu ze své role v Pravdivých lžích. Párkrát jsem se zasmál a nejvíce mě dostalo, že si tenhle film na nic nehraje, ale jen se pokouší udělat parodii na jednoho herce a jeden film trochu jinak a za originalitu se bodíky vždycky dávali. ()

Galerie (9)

Zajímavosti (6)

  • Veškeré zisky filmu jsou převáděny na konto organizace napomáhající postiženým lidem. (D3VIL)
  • Natáčení probíhalo v Los Angeles. (Terva)

Reklama

Reklama