Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Každý den karneval je původní televizní film natočený podle románu Jana Padycha Bouře ve sklenici piva. Hrdina - pojišťovací agent - ve snaze zajistit svoji novou rodinu podnikne efektivní zátah na klienty, netuší však, že se na jiných místech na něj šije bouda a zřejmě ne jen jedna. Rychlost, s jakou se problémy začnou bezohledně kupit, závratně stoupá a pád se stává nezvladatelný. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (13)

Angerr 

všechny recenze uživatele

U televizních filmů mi obvykle vadí trapné výkony herců. Tento film není výjimkou, naštěstí ale většinu času pozorujeme pouze skvělého Pavla Zedníčka v roli muže, jež má jedno z nejodpornějších povolání vůbec. Film je jen obrazem naší současnosti (to je poznat i z hudby, kterou tvoří velké pecky posledních let), žádné řešení nenabízí. Smutný konec završuje zpráva o čekaném dítěti. Potřebuje to komentář? 8/10 ()

markyzgero 

všechny recenze uživatele

malý ostravský pusher http://www.csfd.cz/film/88170-dealer/ s příšerným soundtrackem. čmaňa aka kim bodnia se snaží přežít na ulici novodobého pojišťováckého streetu. čmaňa má problém, ale zhostí se ho se ctí. přestože má ženu a dítě a ošuká jitku asterovou, zvládne vyřešit všechny záležitosti a ukáže nám, že život tajného pojišťovacího agenta je jen prázdnou a lacinou slupkou, kterou je třeba překonat. pavel zedníček volá----freedom. osvoboďme se od laciných pojišťovacích triků. pavel zedníček říká-let it be... ()

Reklama

Rosalinda 

všechny recenze uživatele

Celkově dost nevyvážený film, ale na straně druhé překvapivě docela dobrý. Jak na miskách vah! K tomu dost hlasitá a občas rušivá hudba (sem tam ale přesná a výstižná... jak na miskách vah!) a skvělý pan Zedníček. Zajímavé a svého času aktuální téma. Celkově jsem z těch vln nahoru dolů docela zmatená, ale uprostřed zůstávám bezpečně. ()

Slarque odpad!

všechny recenze uživatele

Rodinný? Proboha proč? No nic, já se celou dobu bez přestávky nudil a postava Pavla Zedníčka ve mně budila pocit, že vše co se jí dělo, si plně zasloužila. Navíc mě prudila hudební složka, která kromě lety osvědčených písní používala jen dvě podoby: sólo na bicí nebo jakési pitomé chrochtání. A za sexy Zuzanu Kajnarovou hvězdičku nedám, protože kdybych nenapsal odpad! sem, tak bych ho nejspíš nemohl používat vůbec. ()

Peabody 

všechny recenze uživatele

pana Zedníčka mám hodně rád a on je dobrý, i když už takového loosera hrál. Ostrava je fajn nápad, hudba taky dobrá (i když dost retro), problém je scénář a režie, jde se jen od scénky ke scénce, průsery, vyhazov, pochopitelně i těhotenství nakonec nesmí chybět, což bylo dlouho jasné. Ženy a dívky kolem něj jsou vcelku koukatelné, on taky nakukuje ochotně a nejen to. Že je pojišťovnictví vykreslené jako absolutní žumpa, kde podráží každý každého, klienty, kolegy, konkurenci, soudy,  policii, je trochu levné a celkově mi to přišlo jako bakalářská nastavovaná a moc dlouhá kaše. Po chvíli je vše jasné a jde jen o to, kde je dno na které on spadne a kdy přijde přichystaná zmíněná poslední rána. Kdyby nebylo toho nechutného chrochtání, uvažoval bych i o třech. ()

Galerie (3)

Reklama

Reklama