Reklama

Reklama

Recenze (4)

POMO 

všechny recenze uživatele

Predvídateľná hypersentimentálna akoby-TV-inscenácia o dospelej dcére, hľadajúcej si cestu späť k odcudzenému otcovi (a naopak). Malý komorný filmík, ktorý občas znechutí slizkým patosom a občas poteší úprimnými citmi. ()

JFL

všechny recenze uživatele

Cages selhávají jako asijský film i jako portrét exotické země očima cizince. Zklamou i fanoušky kvalitní komerce, stejně jako milovníky nenáročných efektních podívaných. Ať snižujeme laťku diváckých nároků sebevíc, Streeter ji stejně nedokáže přeskočit. Uspěl by nejspíš až v kategorii přiznaného kýče, ve společnosti televizních soap oper a červené knihovny. Více v recenzi na Rejže.cz. (autor Antonín Tesař) ()

loydd 

všechny recenze uživatele

Komorni pribeh o zpretrhanych vazbach v rodine - mezi otcem Tanem a jeho dcerou Ali, kterou opustil pred dvaceti lety. Jonah, sedmilety slepy syn Ali, diky lasce ke zpevnym ptakum Tana (zavrenych v klecich - odtud nazev Cages), pomaha prekonat letite odcizeni mezi Ali a jejim otcem. Je to film, ktery neurazi, nicim sice neprekvapi, ale chvilema i potesi pravdivymi city a drobnymi detaily. ()

Související novinky

Program FILMASIE

Program FILMASIE

20.11.2005

Hlavním bodem programu prvního ročníku festivalu asijských filmů FILMASIE, který se uskuteční ve dnech 1. 7. prosince 2005 v pražských kinech Světozor a Aero, bude Jižní Korea. Tu budou zastupovat… (více)

Reklama

Reklama