Reklama

Reklama

Ainsleyho labužnický Expres

(pořad)
  • Česko Hrnečku, vař: Ainsleyho labužnický Expres (více)
všechny plakáty
Reality-TV / Rodinný
Velká Británie, 2000, 11x30 min

Režie:

Stuart Bateup

Účinkují:

Ainsley Harriott

Obsahy(1)

Vynikající kuchař Ainsley Harriott předvádí své kuchařské umění. Kulinářský pořad z britské minisérie. (oficiální text distributora)

Recenze (9)

Malarkey 

všechny recenze uživatele

Nejlepší kulinářskej seriál, který jsem kdy viděl. Pamatuju si, když to dávali vždycky dopoledne, když já byl ve škole, a všecko jsem si to pracně nahrával na vhsku abych se pak podíval, protože mě to hrozně bavilo to sledovat. Ainsley Harriott je neskutečný sympaťák, a jeho pořad byla radost sledovat, nemůžu si pomoct. Jeho francouzský tousty si pamatuju do dneška a dokonce jsem si je kolikrát udělal...a co že jeho jídla byla exotická, nádherně se na ně koukala, a já stejně nesleduju tyhle pořady abych si z toho pak něco uvařil, ale abych se pobavil a poslintal si triko, no a tady se to vedlo jedna báseň :) ()

Tom Riddle 

všechny recenze uživatele

Ježkovy voči, co se to děje?... Mno nic, Ainsley byl dobrý kuchař, co vařil hooodně exotická jídla, z nichž jsem byl schopen sehnat suroviny akorát tak z dílu věnovanému řecké kuchyni... Občas celkem slušně zavtipkoval, ale převážně to byly pěkně trapný vtipy, a ten děsivej dabing tomu tedy nenapomáhal... ()

Psema 

všechny recenze uživatele

Spolu s Jamie Oliverem největší machr u plotny. Má švih a grády. K tomu má pěknou kuchyň, takže 5*. ()

Joe321 

všechny recenze uživatele

Špička pořadů o vaření. Pamatuju se, jak vždycky kolem poledne běžel tenhle mazák nebo Jamie Oliver, ještě jeden brit a starší babka. Ainsley Harriott byl díky svému charisma z nich bezkonkurenčně nejlepší. Byl stále vtipný a plný elánu. Nejradši jsem měl jeho grilovací šňůru napříč USA. To jsem slintal u každýho dílu a něco si z toho dělám na grilu do dnes. ()

tom88 

všechny recenze uživatele

Jediná relácia o varení, ktorá ma zaujala. Nie ej to ani zďaleka tá relácia ako stovky iných, má to šmrnc, je to zábavné, moderátor je sympatický a vtipný, čo si veľmi cením. Dúfam, že s varením neskončí na TV. 90% ()

Danulinda 

všechny recenze uživatele

Spolu s Jamiem Oliverem je to snad nejzábavnější kuchař ze všech. Je vidět, že ho vaření fakt baví a ty jeho smíchy či řeči kolem - to je prostě delikatesa. ()

Reklama

Reklama