Reklama

Reklama

Nebezpečná známost

  • Norsko Naboer (více)
Trailer

VOD (1)

Některé dveře by měly zůstat zavřené
Johna právě opustila přítelkyně Ingrid. Ten den se nechá svést do mystického a děsivého světa, ve kterém není možné rozpoznat lež od pravdy. Krátce poté co se Ingrid od Johna nadobro odstěhuje, potká John dvě sousedky, které se chovají velmi zvláštně a svůdně. Vypadá to, že o Johnu a Ingrid hodně vědí. Dokáže John odolat jejich uhrančivosti nebo jde v tomto neobyčejném erotickém thrilleru o něco více? (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (193)

S.Quentin QUALE 

všechny recenze uživatele

No doprdele! A já to seru, dávám plnej, protože -spoiler- vyfantazírovat si dvě nadržený sousedky za účelem zpříjemnění si píchání své bývalé, která už to má nějakej ten pátek za sebou, přičemž posledními jejími okamžiky bylo něco jako ložniční UFC, to se jenom tak nevidí. -ks- Výbornej thriller plnej nejistoty, psychologie a hutného sexuálního napětí. Doporučuju! ()

Campbell 

všechny recenze uživatele

Zajímavej začátek, s dost nezvládnutým koncem. Film má něco kolem 80 minut a ne že by se film táhl ale jako kdyby to chtěly ustřihnout protože to je fakt hrůza. Každopádně uchylný myšlenky jsou dokonale. Stejně jako představitel hlavní role. Jen jsem měl problém s herečkama který mi moc sexy nepřišly. Film bych mohl doporučit ale snad jen když máte nějaké uchylné choutky. ()

Reklama

cubajz 

všechny recenze uživatele

suprová psychařina, která mi svou tísnivou atmosférou připomněla knihy Franze Kafky - nejistý hrdina, neustále pokoušen dvěma nymfami, bloudící v úzkých chodbičkách své hlavy, v níž jsou před ním samým některé dveře raději uzamčeny. Tento komorní film je hlavně o detailech a pokud si jich budete pečlivě všímat, odhadnete vyústění celého příběhu dříve než přijde - finále filmu je krásně morbidní a po druhém zkouknutí nemůžu jinak než za 5. ()

misterz 

všechny recenze uživatele

Nečakane výborný, miniatúrny psychothriller, v ktorom sa na začiatku veci trocha zamotajú, o to viac je však na konci zaujímavejšie ich rozmotanie. Pomerne nízkemu hodnoteniu určite neprospieva nálepka horor (ešte k tomu na prvom mieste). Pár drsnejších záberov sa tu síce nájde, ale za horor by som snímok nepovažoval, skôr ide o thrillerovú úroveň. Trocha iné vnímanie sveta hlavného hrdinu, odtrhnuté od reality, je tu po psychologickej stránke aj na tak malom priestore vykreslené veľmi dobre. Možno tak nejde priamo o mindfuck, ale pointa s hlbším významom sa tu určite dá nájsť. Veľká spokojnosť. 80/100 Videné počas Challenge Tour 2015: 30 dní so svetovou kinematografiou. ()

Havaj8 

všechny recenze uživatele

Zajímavá psychárna, která umí zapůsobit. Ze začátku si člověk řiká, co je to za extra velkej byt, ale pak se to začne jak v jeho, tak v naší hlavě míchat a upřimně ani nevim, jestli sem to na konec pochopil. V jakým pořadí se to událo, co se vůbec stalo. Ale atmosférou to nebylo tak zlý. Už sem viděl podobnej novější film o tomhle dramatickým sousedství - Corridor, tam to fungovalo přece jenom o něco líp. ()

Galerie (19)

Zajímavosti (4)

  • Jak režisér Pål Sletaune později uvedl, měl po dobu zhotovování filmových inscenací puštěnou hudbu k filmu Alfreda Hitchcocka Psycho (1960), který byl jeho největší inspirací. (Conspi)
  • První norský (v koprodukci) film, který dostal rating 18+ za posledních 17 let. Předtim to byl film Hotel St. Pauli (1988). (ČSFD)
  • Kristoffer Joner získal v roce 2005 Amanda Award v kategorii nejlepší herec. (Cheeker)

Reklama

Reklama