Reklama

Reklama

Mistři hrůzy - Série 1 (2005) (série)


Incident On and Off a Mountain Road (S01E01)

(epizoda)

Recenze (16)

honajz2 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Celá série tohohle povídkového seriálu začíná nudnou a brakovou naháněčkou v lesích, která v sobě sice skrývá ucházející pointu, ale ani ta nic pořádně nezachraňuje. Mít to 15, max. 20 minut, fajn. Ale sledovat tohle skoro hodinu? Za mě fakt ne, i když jsem tu v menšině. Snad to příští epizody zachrání, začátek teda pěkně slabý... 2* ()

Mr.Apache 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Po xtém zhlédnutí jsem si uvědomil, že tohle je můj asi nejvíce oblíbený příběh z celého seriálu. (Neplést s nejlepším - tím je zcela jasně Carpenterův příspěvek.) Horrory z prostředí lesů a horských cest, horrory, kde jde o nějaké cestování autem odněkud někam, horrory s kvalitním monstrem, prostě to všechno jsem měl vždycky rád. A navíc... tenhle je od Lansdalea! Toho maníka, jemuž u nás vyšla skvělá sbírka Bizarníma rukama! To prostě nemůže být špatné. A taky že není. Takže znovu: Pro mě nikoliv nejlepší, ale nejoblíbenější epizoda. Což je nakonec důvod, proč jsem dal Incidentu o tu jednu hvězdičku víc než si zaslouží. ()

Reklama

TERRORDROME 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Konečne som sa dostal aj k majstrom hororu, kde si rôzne známe firmy na tomto poli zrežírujú jeden diel seriálu. Ako prvý to má na povel Don Coscarelli ponúkajúci tak trochu iný slasher. Hrdinka niekde na horskej ceste stretáva podivného vraha zvaného "Mesiačik", s tvarohovou pleťou a striebornými zubami, čo odvŕtava svojim obetiam oči a potom ich aranžuje na svojej záhradke ako strašiakov. Táto krasotinka sa ale nedá úplne ľahko zabiť, lebo má za sebou bojový tréning od svojho prepperského manžela čakajúceho na koniec sveta. Môžeme sa sťažovať že ten zabiják je iba náhodné čosi k čomu nedostaneme žiadne vysvetlenie, ale o neho tu napokon vlastne ani nejde a pointa príbehu je úplne inde. Inak fajn brutalita a slasher čo na to ide trochu bokom, to oceňujem. No a kde je Coscarelli tam bude niekde schovaný aj Angus "Tallman" Scrimm tentokrát v úlohe bláznivého dedka. Za mňa dobrý štart projektu. ()

moviefan4 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Docela fajn Slasher s kuliasmy podobními tým z Domu 1000 mŕtvol. Príbeh fajn, hlavne koniec tomu nasadil korunku. Kamera, obsadenie, herecké výkony a hudba boli veľmi dobré a dalo sa na to cele s radosťou pozerať a užiť si to. Za mňa fajn začiatok a teším sa čo prinesú ďalšie príbehy. Hodím 4*, nechcem sekať hneď vysoko keďže ďalšie príbehy môžu byť lepšie. ()

tenebrae86 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Řekněme, v jádru syrové hixploitation se vším, co k němu patří. Ale celkově nevýrazně zpracované, s neatraktivním záporákem a hlavně v první půlce dost zmatené a nudné (původní předlohu jsem nečetl). Nakonec se sice dostaví místná špinavost a možná i solidní atmosféra, ale jako celek povídka snadno nezapamatovatelná. ()

Galerie (4)

Reklama

Reklama