Reklama

Reklama

Mistři hrůzy - Série 1 (2005) (série)


Incident On and Off a Mountain Road (S01E01)

(epizoda)

Recenze (16)

moviefan4 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Docela fajn Slasher s kuliasmy podobními tým z Domu 1000 mŕtvol. Príbeh fajn, hlavne koniec tomu nasadil korunku. Kamera, obsadenie, herecké výkony a hudba boli veľmi dobré a dalo sa na to cele s radosťou pozerať a užiť si to. Za mňa fajn začiatok a teším sa čo prinesú ďalšie príbehy. Hodím 4*, nechcem sekať hneď vysoko keďže ďalšie príbehy môžu byť lepšie. ()

JASON_X 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Děj ponechám stranou, protože určujícím faktorem při hodnocení úvodního dílu je jeho hlavní tragická "herečka" (i když vypadá trochu jako Jennifer Beals) a jeho naprosto otřesná forma. Veškerého rádoby napětí je tu totiž dosahováno zběsilým třesením vyzoomovanou ruční kamerou a frenetickou frekvencí stroboskopických záblesků v nočním lese, jelikož bezradný režisér zjevně neví, jak jinak učinit svůj výtvor záživným. Téměř nekoukatelné, ubohost ve stylu kanadského televizního céčka. ()

Reklama

honajz2 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Celá série tohohle povídkového seriálu začíná nudnou a brakovou naháněčkou v lesích, která v sobě sice skrývá ucházející pointu, ale ani ta nic pořádně nezachraňuje. Mít to 15, max. 20 minut, fajn. Ale sledovat tohle skoro hodinu? Za mě fakt ne, i když jsem tu v menšině. Snad to příští epizody zachrání, začátek teda pěkně slabý... 2* ()

tenebrae86 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Řekněme, v jádru syrové hixploitation se vším, co k němu patří. Ale celkově nevýrazně zpracované, s neatraktivním záporákem a hlavně v první půlce dost zmatené a nudné (původní předlohu jsem nečetl). Nakonec se sice dostaví místná špinavost a možná i solidní atmosféra, ale jako celek povídka snadno nezapamatovatelná. ()

filmmovier 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

První půlka byla dost zmatená a nepřehledná a já se popravdě bál jen toho, že to bude jakási romantika. Naháněčka v lese ale byla fajn a když se z něj dostali ven, z příběhu se stala opravdu parádní podívaná, která nakonec skončila úplně jinak, než jsem mohl čekat. Heci výteční (zejména Angus Scrimm), záporák perfektní, hlavní hrdinka atraktivní. Navíc se to odehrává v noci, v dřevěné lesní boudě, za deště, atmosféra je velmi znepokojivá a záběry jsou velmi, velmi detailní, syrové a nečekaně brutální, až jsem se divil, že se tohle v roce 2005 na jakékoliv americké televizi vůbec odvysílalo. Takže první setkání s Mistry hororu, i přes ten rozpačitý rozjezd, dopadlo z mého pohledu skvěle. Tohle se mi fakt líbilo. 80%. ()

Galerie (4)

Reklama

Reklama