Reklama

Reklama

Recenze (10)

Frajer42 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Mám trošku slabost pro americký zapadákov, takže jsem byl okouzlen prostředím. Samotný "horor" není ani v nejmenším hororem, nýbrž nepříliš vtipnou komedií. Přiznám se, že dle názvu jsem si představoval takřka totožný film. Bez většího napětí vám němá Indiánka se srnčím podvozkem zabíjí nadržené pány. Na druhé straně stojí detektiv zničený životní tragédií. Celé je to bez špetky orginality. Až se mi skoro chtělo dát hvězdičku jedinou. Ale když to srovnám s hovnama, jako je třeba Čokoláda, tak musím přeci jen udělat větší rozdíl v hodnocení. ()

JASON_X 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Zdá se, že se žánrem "horror" mají tvůrci tohohle seriálu trochu problém, protože když mají za úkol v horrorovém žánru něco natočit, vyleze jim z toho nakonec většinou žánr úplně jiný, třeba komedie, satira, groteska apod. Ale uznávám, že horrorové komedie jim jdou skvěle, jako třeba v tomhle případě, který bych oškatulkoval coby zdařilou parodii na seriálové X-Files. Několikrát jsem se od srdce zasmál, na jeden díl televizního seriálu je v Jelení ženě opravdu pořádná porce vtipných hlášek a gagů, ovšem závěr samotný je pak už o něco vážnější. A bohužel taky nečekaně a dost nešťastně utnutý. ()

Trevor 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Miestna polícia vyšetruje vraždu muža, ktoré bolo dobité takmer na nepoznanie a na mieste sa našli otlačky stôp lesnej zvery, konkrétne jeleňa. Detektívovi sa však nezdá pravdepodobné, že jeleň sa na miesto činu vôbec mohol dostať. Obetí začína pribúdať a teória detektíva, ktorej sa všetci smiali je možno oveľa bližšie realite ako si ostatní členovia policajného zboru mysleli...príjemná epizóda, ktorá zodpovedá rozpočtu a možnostiam hercov a štábu čo sa týka efektov, z tejto epizódy by bola jedna z lepších epizód seriálu Akty X, ak by ich točil rovnaký tým ľudí a účinkovali v ňom aj nezabudnuteľní Mulder a Scullyová... ()

honajz2 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Jé, to jsem rád, že mě Landis nezklamal :-) Já mám teď jeho tvorbu víc rozkoukanou a s každým dalším filmem jsem měl smůlu na slabší a slabší kusy, takže jsem se bál, aby to tak nepokračovalo, ale Deer Woman to snad nadobro ukončila. Tohle se mě hodně líbilo, je to jak jinak než komedie, ale povedená, se skvěle funkčními fóry a vlastně vším, co u něj mám rád. Mohlo to být i na plný počet, kdyby to mělo lepší konec. Ten se totiž Landisovi nepovedl, nejen že je poněkud utnutý, ale hlavně je dost nijaký. Spokojený ale jsem i tak, konečně po všech těch kravinách a jednom průměru přišlo něco pořádného. 4* ()

MightyHal 

všechny recenze uživatele

Když to budu brát samostatně, tak je to podle mně jedna z nejlepších hororových komedií která vznikla. Landis tu opět propůjčuje svůj nezaměnitelný talent pro černo-absurdní komiku a servíruje příběh o vraždící srnce. Celá ta sranda je navíc v tom že se ten příběh tváří vážně (až na snovou sekvenci) a celé herecké obsazení se bez pitvoření snaží celou zápletku zahrát jako normální detektivní thriller, což napomáhá celé absurdnosti více vyčnívat a bavit. Samozřejmě Benben jako životem zničený detektiv je skvělý a spolu s ním i jeho parťák. Prostě celé si to krásně sedlo a já tohle řadím ke svým nejoblíbenějším žánrovkám. Škoda jen že to zapadlo, jelikož kdyby to byl samostatný film tak by to mělo určitě větší kult kolem sebe. ()

filmmovier 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Výtečná záležitost, které nechybí výborný humor, ani skvěle napsané a sympatické postavy, ale která hlavně má naprosto skvělý nápad a zejména scény, ve kterých si detektiv představuje, jak se celá vražda mohla odehrát, fakt stojí za to. V této epizodě skutečně horor nehledejte, otázka ovšem je, jestli by Jelení ženě vážnější tón neuškodil (pravděpodobně ne, ale takhle nevážně a odlehčeně je to fakt výborná jízda, která se řadí k mým vůbec nejoblíbenějším epizodám). Rozhodně doporučuji, možná to nesedne úplně každému, zejména těm, kteří od epizod tohoto seriálu čekají nějaké seriózní záležitosti, ale ostatní si tenhle díl užijí. 100%. ()

BlackTom 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Od Deer Woman som čakal ťažkotonážnu blbosť, no nakoniec som sa skvele bavil. Hlavný hrdina - detektív je pekelne cynický a príbeh veľmi dobre rozohratý. Veľké prekvapenie. ()

TERRORDROME 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Ďalší komediálne ladený diel kde skrachovaný detektív vyšetruje udupané obete a príde na stopu srnčej ženy z indiánskych mýtov. Má to sympatických hrdinov a fajn humorné vyprávanie, hlavne scéna kde si detektív predstavuje rôzne scenáre ako sa mohli zločiny stať a všetky jeho nápady sú úplné hovadiny, ako sám skonštatuje. Nemám žiadne výhrady, horor to síce nie je, ale zábava hej a to sa počíta. ()

warrenur 

všechny recenze uživatele

Bavil som sa. Oproti inym castiam Masters je toto uplne ina liga. Fajn dialogy a v pohode herci. Prijemna blbinka. Cinthia Moura ma neskutocny usmev. ;) ()

messi@h 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Na první shlédnutí jsem byl nadšený a dál bych klidně 80 %. Deer woman je odlehčená hororová komedie a pamatuju si, že jsem se i nahlas smál (ne, já vůbec nic nemám proti hororovým komediím, naopak je mám od dob Evil Dead 2 a Army of Darkness velmi rád). Na druhé shlédnutí to už taková hitparáda nebyla, ale ani úplný propadák. Jak píše warrenur - příjemná blbinka, co uteče. ()

Reklama

Reklama