Reklama

Reklama

Mistři hrůzy - Série 1 (2005) (série)


Haeckel's Tale (S01E12)

(epizoda)

Recenze (9)

Omnibus 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Nejlepší milenec... je čerstvý umrlec!“ Aneb co čeká zamilovaného pozůstalého, když cestou na Pet Sematary špatně odbočí. Ocitne se v konverzační, romanticky plesnivé lovestory pro celou umrlčí rodinu. Ta se pak díky němu rozroste z nemrtvé švédské trojky na tzv. Kingovu americkou čtyřku. HUDEBNÍ OKÉNKO: [][] Při divoké souloži na hřbitově, v rozhrabaném hrobě, zazněla píseň: A)Když jde maso od kosti, žena výská radostí.B)Užíváme rozkoše, když nás milý pokouše.C) Co už žerou červíci, to se zpátky nevrací.“ [][] Nejvíc ovšem zabodoval mrňousek kňourající při „kojení“, čili hnilobné děťátko coby záhrobní plod velké lásky. Brrr... Čtyři zasloužené deci hnisu do kojenecké lahve. ()

Frajer42 odpad!

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

John Naughton nás vzal kamsi do minulosti, kde probouzení mrtvých bylo právě v rozkvětu. Průvodce nám dělá nesympatický retoš, jehož jméno lze odhadnout pokud si přečtete stupidní název tohoto dílu. Úplně nejnepodařenější je ovšem kriploidní příběh, ve kterém se neděje absolutně nic zajímavého. Na své si přijdou pouze milovníci divokého páření se s osobou, popřípadě osobami, nehmatatelného pulsu, což je v podstatě jediná, rádoby šokující, pointa. Horší díl byl snad jen Dance of the Dead. ()

JASON_X 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Nekrofilní roztomilost z mého oblíbeného 19.století. Věděli jste, že první zombie byly stvořeny potulným kejklířem? Ale příběh je ještě mnohem vrstevnatější a svým zvrhlým rozuzlením mě docela překvapil. A nejvíc mě pobavil krátký gag s kapajícím oběšencem. ()

honajz2 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Zpracování a atmosféra docela slušná, ale od příběhu jsem přece jenom čekal něco víc, když tak slibně začal. Tak jako tak jsem dlouhou dobu chtěl dát čtyři hvězdy, ale závěr mi přišel natolik nefunkční, že mé dojmy srazil na tři. Ale aspoň to jsou silné tři. Určitě je to jedna z těch lepších epizod. Silné 3* ()

filmmovier 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Výborné. Fakt výborné, rozhodně jeden z mých nejoblíbenějších dílů první řady. Parádní, špičková atmosféra, zasazení do 19. století (nebo tak nějak) a fakt výborná režie i obsazení, zajímavý příběh, skvělé finále, dobrá hudba, prostě tady je vše. Sice je to trochu přitažené za vlasy (SPOILER mrtvola prostě nemůže počít dítě SPOILER), ale to je úplně fuk. Tahle epizoda sice asi sedne málokomu, já jsem ale nadšen, což o mě ovšem nic nevypovídá. 90%. ()

Reklama

Reklama