Reklama

Reklama

Recenze (5)

Frajer42 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Tenhle díl se mi vyloženě líbil. Jedná se o lehoulince konspirační taškařici popírající dobré srdce otce zakladatele. Celkově to na mě působila spíše tak, že se snímek snažil veškeré konspirační teorie zesměšňovat a znevažovat. Těžko říct, do jaké míry to měl člověk brát vážně, ale nápad to byl výborný. Pokud to převedu na naše skromné poměry, tak si zkuste představit T.G. Masaryka, coby človíčka pojídajícího děti. Příběh je šílený a poměrně originální. Rodinka se přestěhuje do jednoho malinkého zapadákova, kde to žije vlastním kanibalským životem. Odhalí pokřivenou americkou historii a tudíž jsou nuceni bojovat o vlastní přežití. Mírně mě zarmoutilo celé rozuzlení příběhu, které na mě působilo velmi uspěchaným dojmem. Moje výsledné hodnocení ovšem navrátil na 4 * závěrečný rýpanec, který jsem shledal natolik geniálním, že jsem si ho musel pustit hned několikrát. ()

PKD 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Další prdlá ujetina, která mě chytla hned na po1. A z toho úplného závěru s tou bankovkou, pokaždé řvu smíchy.;-))) Výtečná kombinace, humoru a hororu. Což sice většinou moc nemusím (beru spíše čistě H věci), ale v takovýchto vypečeně povedených případech, udělám rád vyjímku. P.s. nikdy jsem nepatřil k milovníkům konspiračních teorií (sám život je konspirační, už tak dost), ale tady jsem po postupném odhalování minulosti jedné z největších postav v historii, začal silně věřiti, že ano, tak by to opravdu mohlo býti. Proč ne? Co my víme???;-) Mě by to tedy nepřekvapilo. Ovšem já, vždy v lidech viděl jen to nejhorší, takže to berte s reservé.:) Special quest star...Kivas Fajo (ten hajzlík, co ukradl v STTNG, Data) jako prof. Harkinson. ()

filmmovier 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Opět další naprosto výtečná záležitost. Originální, vtipná, silně znepokojivá, s úžasnou pointou a naprosto skvělými herci, která je skvěle natočená. Ačkoliv tahle epizoda není primárně horor (teda snad), mrazení v zádech, které nabídne, je skutečně nemalé, stejně tak to platí o tom znepokojení. Úžasná konspirační záležitost (taková never-happened episode kdyby to bylo v Aktech X), která je stejnou měrou děsivá i zábavná, funkční a kvalitní. Za mě veliká spokojenost. 85% a tentokrát naprosto objekitvně. ()

BlackTom 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Ak sa mi zdali Danteho časti príliš kontroverzné, toto ide až do extrémov. A to režisérovi napriek prečudesnému námetu spojenom so smrteľne vážnym scenárom ide naozaj skvele. Záverečná scéna je geniálna. ()

Reklama

Reklama