Reklama

Reklama

Mistři hrůzy - Série 2 (2006) (série)


Dream Cruise (S02E13)

(epizoda)

Recenze (6)

Frajer42 odpad!

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Na závěr druhé série na nás vyskočila opět japonská 3,14ovina, stejně jako tomu bylo na konci série první. Svojí debilitou zřejmě ubohý Imprint strčila hravě do kapsy. 3 živí lidé, 2 mrtví, 1 malá jachta a hromada hoven označených za děj. A co vlastně jde? Kašlu na to! Kdo si chce pokazit den, tak ten ať se klidně podívá. Ostatní o nic nepřijdou, když děj zatajím. Je to stejně jen debilní chaotické hovno. ()

filmmovier 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Velmi povedený kousek na závěr celého seriálu, u které jsem prožil báječné chvíle. Imprint se mi sice líbil víc (dodnes to absolutně nechápu, ta skutečnost je stejně bizarní jako naprosto výtečný Imprint sám), ale tahle Plavba snů byla alespoň normální. Duch, pomsta, šílenství, uzavřený prostor, všechno tady bylo a všechno bylo absolutně skvěle využité. Další nadprůměrná velice povedená záležitost (a po delší době i něco, co by se klidně mohlo nazvat čistokrevným hororem), ale klenotům z první řady se ani tohle nevyrovná, nicméně jde o kvalitní díl a já na něm nejvíc lituji toho, že byl poslední. 80%. ()

septic odpad!

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

příšerná krávovina, nudil jsem se jak hrom celou dobu. Celý díl o překonání strachu, což je jasné od první minuty, úplně identická kostra scénáře jako tisíckrát předtím. Trochu mi to navíc připomnělo ty nejhorší zfilmované povídky podle E. A. Poea. Za mě nejhorší díl celého seriálu ()

Reklama

Reklama