Reklama

Reklama

Mistři hrůzy

(seriál)
  • Česko Mistři hororu (více)
Trailer
USA, (2005–2007), 25 h 31 min (Minutáž: 51–87 min)

Tvůrci:

Mick Garris

Předloha:

Richard Matheson (kniha), H.P. Lovecraft (kniha) (více)

Hrají:

Fairuza Balk, Angela Bettis, Ron Perlman, Júki Kudó, Billy Drago, Michael Moriarty, Jay Brazeau, Brendan Fletcher, Marcia Bennett, Nicholas Racz, David Nykl (více)
(další profese)

Série(2) / Epizody(26)

Obsahy(1)

Nejlepší američtí tvůrci hororových filmů se v roce 2005 sešli při unikátním televizním projektu nazvaném Mistři hororu. Jejich úkolem bylo vytvořit antologii třinácti hodinových snímků, které měly ztvárnit jejich nejhorší noční můry. Seriál bude vysílat od 7. ledna každý nedělní večer kanál Cinemax a buďte si jisti, že krvavé horory, kterými jsme byli v posledních letech zásobováni v kinech (Saw, Hostel, Texaský masakr motorovou pilou…), byly jen mírným zahřívacím kolem… A o čemže filmy budou? Dočkáme se vlkodlaků, neznámých sil zla obracejících příbuzné a milované proti sobě, oživlých zvířecích kožešin a divokých koček, úchylných zabijáků libujících si v uříznutých kouscích lidského těla… prostě všech myslitelných hrůzu nahánějících strašáků, jejichž úkolem je vyděsit diváka až do morku kostí. Nebo naopak přivést jej k hororové extázi. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze uživatele Cryptkeeper k tomuto seriálu (7)

Dreams in the Witch-House (2005) (S01E02) 

První setkání s Mistry Hrůzy a hned takový klenot!! Tohle byla neskutečně komorní paráda. Upřimně nic jsem od toho neočekával,navíc tak obtížná předloha...ale sakra klobouk dolů,tohle bylo výborné. ()

Jenifer (2005) (S01E04) 

Nechutně zábavné. Sice trochu předvídatelné již od začátku,ale to nemění nic na tom,že to byla parádní gore jízda;) ()

Cigarette Burns (2005) (S01E08) 

Tak nevim,zda tohle bylo víc zvláštní,bizarní,nebo deprimující,každopádně jako celek to byla Carpenterovská klasika,co určitě stojí za shlédnutí.. " more intestines pls " ()

The Fair Haired Child (2006) (S01E09) 

Lehčí díl,pěkně bez přemýšlení,creepy sklep a eště víc creepy creature,za mě naprostá spokojenost. ()

Sick Girl (2006) (S01E10) 

Pozvolné gore drama,které finišuje v podobě neskutečně vymakaného a originálního lesbi monstra. Opět neotřelé,překvapující,dobře zahrané. ()

The Damned Thing (2006) (S02E01) 

Parádní,napínavé,překvapivé. Super herecké obsazení! ()

Family (2006) (S02E02) 

Hell Yeah!! Parádní schizofrenní jízda! Celkem složité téma ztvárněno takřka pohádkově. Super nápad i provedení. ()

Související novinky

Zemřel zpěvák a herec Meat Loaf

Zemřel zpěvák a herec Meat Loaf

21.01.2022

Svět hudby a filmu přišel o další z velkých talentů. Ve věku 74 let včera v USA zemřel americký zpěvák a filmový herec Marvin Lee Aday, znám především pod svým uměleckým jménem Meat Loaf. Talentovaný… (více)

Zemřel režisér Stuart Gordon

Zemřel režisér Stuart Gordon

25.03.2020

Ve věku 72 let zemřel filmový a divadelní režisér, scenárista a producent Stuart Gordon. Zprávu včera ve večerních hodinách potvrdila jeho rodina. Rodák z Chicaga začínal na divadle, proslavil se… (více)

Návrat Johna Carpentera

Návrat Johna Carpentera

22.01.2008

Seriál Masters of Horror vytáhl z hrobů několik žánrových mistrů a ukázal jim, že fanoušci na ně nejenže nezapomněli, ale pořád stojí i o jejich novou tvorbu. Minulý týden jsme psali, že na vlně… (více)

Démoni

Démoni

18.06.2006

Italové se spojí ve svém snažení a pokusí se dobýt svět. To je myšlenka, která tvůrce nového projektu určitě napadla. Společnost Instituto Luce, Dania Film a Turin Film Commission se pokusí oživit… (více)

Reklama

Reklama