Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Julius Caesar přijíždí do Alexandrie, kde hledá Pompeia Magna. Při audienci u Ptolemaia XIII. dostává dar – hlavu zákeřně zavražděného Pompeia. Caesar je tímto činem značně roztrpčen a žádá po egyptském vládci vydání vraha. Sám se přitom zaplétá do vzájemné války mezi Ptolemaiem a Kleopatrou. (Gooran)

Recenze (4)

Frajer42 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Spoilery! Nejvíce mě zarmoutilo zřejmě to, že všemi milovaná krasavice Kleopatra vypadala v seriálu jako nepříliš pohledný 16letý chlape a těch jejích pověstných sváděcích technik jsem si v rámci tohoto dílu tedy také jaksi nevšiml. Souhlasím s kolegou komentátorem, že historické odchylky byly v rámci tohoto dílu opravdu evidentní a viditelné na první dobrou. Ovšem také souhlasím v tom, že se to docela slušně dařilo kompenzovat humorem. Velmi osvěžující bylo to, že jsme pobyli skoro celý díl v Egyptě, ale moc jsem nedokázal nasát tamní atmosféru. Nechybělo pár vražd a děj nám příjemně poskočil. Dohromady to vidím na lepší 3 kousky. ()

0verseer 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

"A man without sons is a man without a future." Menšie egyptské dobrodružstvo, ktoré rozhodne nepostrádalo šťavu. Trochu odviazania seriálu nezaškodilo, aj keď mnoho scén pôsobilo po historickej stránky nepresvedčivo, bohato to zvládli tvorcovia kompenzovať humorom... ()

baclajean 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Už dve-tri časti má seriál poriadne grády. Osudy postáv sa prepletajú, niektorí nedopadli práve najšťastnejšie. A Titus Pullo, ten má prsty snáď vo všetkom. A nielen prsty... ()

Reklama

Reklama