Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Vorenus dostane rozkaz utopit Řím v krvi a vyvolat masakr, jaký město nezažilo od vlády diktátora Sully. Octavia svěří své tajemství Atii a armády Osvoboditelů a Caesarianů se v poslední chvíli střetnou. Osud republiky je na vážkách. (HBO Europe)

Recenze (5)

Frajer42 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Věčná škoda, že těch bitev je jako šafránu (slovy jedna), protože nebyla vůbec marná. Tvůrci ukázali, že i s menším rozpočtem se dá rozpoutat solidní válečná vřava. Velmi kvalitní 15 minutovka. Zbytek dílu byl ovšem neméně zajímavý. Nově vzniknuvší spojenectví a z něho pramenící seznam smrti neměl nejmenší chybu. Někteří nešťastníci odešli na věčnost dokonce ve velkém stylu. Bez debat jedna z nejlepších epizod celého dosavadního seriálu. Celkový dojem mi narušovala snad jen Titova píča žena. ()

3DD!3 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Velkolepá bitva je jako třešnička na dortu. Spousta linií se uzavírá a Marcus Antonius neskutečně hláškuje. Pulův výlet za Ciceronem patří k nejbizarnějším zabitím vůbec. Finále už klepe na dveře. Přitlučte mu ruce na dveře senátu. Slíbil jsem mu to... ať nikdo nemůže říct, že nedržím slovo. ()

Galerie (5)

Reklama

Reklama