Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Pulse je natočený ako remake úspešného japonského hororu „Kairo“. Film hovorí o skupine mladých študentov, ktorá sa musí vyrovnať so záhadnou smrťou svojho kamaráta. Už čoskoro však zistia, že to nebola samovražda. Cez monitory, displeje telefónov a rádiové vlny im nedajú spávať duchovia. Čo keď bezdrôtová mobilná technológia môže sprostredkovať kontakt s iným svetom? A čo keď tento svet využije túto technológiu, aby sa dostal k nám? Ak zapnete mobil alebo mail, ste infikovaný a začnete zabíjať. Práve toto sa stane na školských internátoch... (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (193)

Pítrs85 

všechny recenze uživatele

Docela zábavný horor, který vám sice nejspíš bezesné (v lepším případě) noci nepřinese, ale na těch 80 minut pobavit dokáže určitě. Ambiciózní snímek (nechybí padající letadlo anebo totálně zdevastované město- čistá apokalypsa), kterej dolů strhává ten fakt, že je to celé vlastně taková blbinka bez hlavy a paty (přesto, jak už jsme si řekli, zábavná ;-). Kristen Bell v hlavní roli je pak už jen taková přidaná hodnota, stejně tak hororový harcovník Wes Craven, tentokráte na scenáristické židli. Pevné 3*. ()

ProjectAlice 

všechny recenze uživatele

Jeden z tých lepších hororov. Vizuálne efekty na jednotku, obsadenie kvalitné. Stupeň strachu za hranicou priemeru. Najradšej mám na hororoch nie keď vás niečo na prvý moment vydesí, alebo keď čakáte, že vás ide niečo vystrašiť, ale keď niečo vidíte so strachom a pohľad na tú vec stále trvá, rovnako ako váš strach. To sa v tomto filme stáva často, napríklad keď cez stenu prejde duch a blíži sa pomaly ku kamere. Takže tento film splnil po hororovej stránke moje očakávania. 80% ()

Reklama

lestyna 

všechny recenze uživatele

No,koukla jsem se na to,ale podruhé už to opravdu vidět nemusím ! Jediné co možná stálo zato,byl celý ten nápad s technologii.Bohužel, jinak to byla pěkná blbost s přímo hrůzostrašnými slogany,které by normální člověk nikdy nevypustil z úst.Také zahrnutí celého světa do problému s duchy mi připadalo jako kravina s ohledem na to, že film byl krátký a tudíž jste pak na konci jen jakoby mimochodem zjistili,že s duchy se nepotýkají jen hlavní hrdinové.Dvě hvězdičky za to,že jsem při tom neusnula a za nějaké ty osamocené chvilky ,kdy jsem byla dokonce i vystrašená. ()

honajz2 

všechny recenze uživatele

Zpočátku je to jen nefunkční rozvleklá nuda, ale čím víc záhad se do toho přidává, tím líp ten pomalý vývin atmosféry funguje a tím víc jsem dokázal ignorovat, že o postavách vlastně vím kulové. Sice s tím mám menší problém i tak, ale větší problém mám s tím, že to celé není moc dotažené a vlastně se moc nedozvíme, SPOILER jak ten jejich program funguje, jak se ti duchové zase chtějí stát živými, když vysávání duší z živých nepomáhá... KONEC SPOILERU Ale potenciál v tom je a v druhé polovině mi to přišlo i napínavé, navíc i ten nápad je dost zajímavý. Takhle je to pořád spíš průměr, ale kdyby to někdy vzniklo jako seriál, tak bych ho chtěl vidět, protože z tohohle by mohl být hodně zajímavý seriál. V tomhle světě by toho šlo vymyslet skutečně hodně... 3* ()

tombac 

všechny recenze uživatele

Americký remake kultovního japonského horroru Kairo se s nějakým postupným budováním drásavé atmosféry bezútěšnosti a beznaděje, na kterých je postaven jeho vzor, moc nepáře - během prvních minut tu máme knihovnu a ječícího ducha v akci. Remake totiž obsahuje několik klasických lekaček (třeba tu trailerovou z prádelny) a tím se asi nejzásadněji liší od japonského bratříčka. Všemožně se snaží napodobit jeho depresivnost (rozvláčné tempo, nepříjemné zvuky, tmavé filtry, záběry na dění na počítačových monitorech, na vybydlené město aj.) , chvílemi se mu to i daří, ale kvalit Kaira nedosahuje. Přesto jsem byl s filmem poměrně spokojen. Vrcholné scény z Kaira - duch, jenž si to plandavým pohybem nezadržitelně šine k bezmocné oběti, havárie letadla, sebevražda skokem z věže - to vše je v americké verzi přítomno a vyznívá to opět působivě. Američané nekopírovali Kairo políčko po políčku, ale i tak se pokusili o podobně inteligentní horror (i když v akčnějším balení), jenž asi těžko uspěje u mas (prozatímní hodnocení na IMDb tomu nasvědčuje), což je mi na něm sympatické a byl bych rád, kdybych se na něho mohl podívat i u nás v kině. Není vyloučeno, že mu pak tu jednu hvězdu přidám... 7/10 ()

Galerie (26)

Zajímavosti (2)

  • V traileri sú zábery z japonského originálu Kairo - konkrétne scéna padajúceho lietadla, ktorá bola nakoniec pre film prerobená. (ladko)

Reklama

Reklama