Reklama

Reklama

Oktapbang koyangi

(seriál)
  • Jižní Korea 옥답방 고양이 (více)

Obsahy(1)

Kyung Min je chytrý, ale líný student práv, který se tváří, že v životě nemá žádný jiný cíl, než začít vztah se svou spolužačkou Hye Ryun. Jung Eun je absolventkou střední školy, která se snaží najít práci a osamostatnit se. Když Kyung Min zjistí, že Jung Eun je kamarádka Hye Ryun, snaží se na Hye Ryun zapůsobit tím, že pomůže Jung Eun. Když se Jung Eun rozhodne odstěhovat z domu, Kyung Min jí půjčí peníze na bydlení. Krátce poté začnou Kyung Mina pronásledovat gangsteři kvůli jeho dluhům z hazardu. Rozhodne se, že se ukryje u Jung Eun doma, a tak s ní začne žít v jejím domě, který si pořídila díky jeho penězům. I když se stále ujišťujjí, že jsou jen přátelé, jejich city se pomalu začínají měnit. A jejich společné soužití oba změní. (matini)

(více)

Recenze (11)

Pethushka 

všechny recenze uživatele

Několik prvních epizod bylo 100%. V poslední třetině se ale začaly zápletky trochu opakovat. Já to ale seriálu odpouštím, protože takhle to v životě opravdu chodí. Všechny scény jsou natočeny hodně reálně a hercům jsem věřila každý pohyb i slovo. Perfektně propracované charaktery jsem si postupně zamilovala. Je tu obrovský rozdíl oproti novějším jihokorejským seriálům. V některých směrech jsou ale ty rozdíly pozitivní. Ústřední dvojici nemůžu vytknout vůbec nic. Pro mě byla radost se dívat. Jen na polodořešené konce si bohužel nemůžu pořád zvyknout. 4,5* ()

Shit 

všechny recenze uživatele

Ze začátku naprosto perfektně zábavnej seriál, kterej těží zejména ze skvělý ústřední dvojice Da-bin Jeong a Rae-won Kim a drží hodně slušnej standart i ve scénáři, ale zhruba od poslední třetiny začiná seriál zvážňovat, objevujou se tradiční dramatičtější scény plný slz, ale ne nějak extrémě, takže to nevadí, nicméně horší to je s docela častým opakováním situací a s takovým tim telenovelovitým objevováním se nejnevhodnějších postav na nejnevhodnějších místech v nejnevhodnější sekundu, což už mi, když se to objevilo asi po desátý, přišlo trochu blbý a samotnej závěr trošku vyšumí do prázdna a drží to tam hlavně neustále perfektní a srandovní Rae-won Kim, ale přesto jsem se hodně bavil ()

Fleur6 

všechny recenze uživatele

Rae-won Kim je podarený, čo sa dalo predpokladať, zato však druhá polovica seriálu je stále dokola o tom istom a nudí. Myslela som, že sa to aspoň napraví záverom, ale ten bol bohužiaľ slabý taktiež. ()

Ceres 

všechny recenze uživatele

Uf, začátek byl, jako vždycky u mě, docela problém, první dva díly katastrofa, zvyknut si na chování Kim Rae-wona bylo peklo a zesnulá Jeong Da-bin bohužel u mě není to nejroztomilejší, co kdy hopsalo korejcům před kamerou. U čeho ho jsem se nejvíc bavil, bylo typické chování korejců, speciálně až se o soužití dozvěděl otec xD. Tento seriál je pojednává o tématě, které je pro drtivou většinu korejců nepřípustný, totiž soužití mladých lidí bez sňatku a bránění se tlaku rodičů, kteří brutálním způsobem kontrolují život speciálně dcerám. Poslední dva díly byly z jiného soudku a člověk si mohl vychutnat i více romatických scén bez zbytečného hulákání Kim Rae-wona. Prvních polovina byla ale pro mě podprůměrná a později jsem balancoval mezi průměrem a podprůměrem, konec to ale pěkně spravuje, takže přeci jen můžu udělit za 3. Každopádně žádné bomba romatické K-drama se tu nekoná, jsou tu mnohem lepší. ()

artemis2 

všechny recenze uživatele

Večne optimistickej Nam Jung-eun sa do cesty náhodou pripletie Lee Kyung-min, študent práva, ktorý neustále robí problémy. Rodičia Jung-eun sa rozhodnú odsťahovať zo Soulu, ona však verí, že v Soule môže niečo dokázať a tak tam napriek ich námietkam ostane a prežíva ako vie - roznáša noviny a neskôr príjme pozíciu brigádničky v reklamnej agentúre. Kyung-min je zaľúbený do Hye-ryun, tá ho však ignoruje a tak po zistení, že sa Hye-ryun kamaráti s Jung-eun zvolí inú stratégiu a snaží sa skamarátiť s Jung-eun veriac, že mu to pomôže získať Hye-ryun. Požičia Jung-eun peniaze, aby si mohla prenajať strešný byt a aby zapôsobil na Hye-ryun. Čoskoro sa však dostane do problémov a tak je to práve Jung-eun za kým príde, že nemá kde bývať a tak začína ich spolužitie...Bolo mi veľkým potešením sledovať Oktappang Koyangi. O zábavu tu nie je núdza, taktiež o romantiku a nesmiem zabudnúť na úžasnú ústrednú dvojicu. Veľmi veľká škoda Jeong Da-bin. ()

Narciska

všechny recenze uživatele

Kdoví, třeba se k tomu někdy vrátím, ale nyní vzdávám při 3. díle. Je to jiné, než jsem u K-dramat zvyklá, uřvané, neučesané, hrubé a neotesané... i když se to třeba pozitivněji vyvine, to bývá u K-dramat časté, zde mi nesedí ani lidé, a to divné je, v hlavních ani vedlejších rolích, potenciál skrývají obě rodiny... ()

aboj 

všechny recenze uživatele

Zo začiatku sa to rozbiehalo celkom fajn, ale asi od 10. dielu ma to už začalo nudiť a musel som sa premáhať, aby som to dopozeral. Všetko sa to len dookola opakovalo, dej sa dopredu takmer neposúval. Čo už, videl som oveľa kvalitnejšie kórejské seriály, nemôžem dať lepšie ako za 3*. ()

vett 

všechny recenze uživatele

Pro mě velké zklamání, od autorů legendárního Full House jsem čekala něco o třídu lepšího. Společné rysy oba seriály mají, ale to je tak všechno. Full House vsadil na skvělé herecké výkony, komično a hudbu, tedy na vše, co naopak Attic cat zoufale postrádá. Hudba si sama o sobě zaslouží ODPAD! Tolik protivných herců na jednom místě jsem ještě neviděla: postava "šéfa" s náušnicí v uchu by si zasloužila titul slizoun roku, o mrtvých by se mělo mluvit jenom dobře, ale o Da-bin Jeong se v tomto dramatu nedá říct dobrého bohužel nic a Rae-won Kim přehrává kdykoli dostane šanci. A tak není divu, že žádné komično se samozřejmě nekoná. Romantika mě znechutila, kdykoli na sebe hlavní "zamilovaní" hrdinové křičí bylo mi tak akorát smutno. A konec? Takové monstrózní klišé s prstýnky? No fuj. Jediným pozitivem je tak pro mně fakt, že se tvůrci poučili a stvořili Full House. ()

Reklama

Reklama