Reklama

Reklama

Útěk z vězení - Série 3

(série)
USA, (2007–2008), 9 h 9 min (Minutáž: 42–45 min)

Tvůrci:

Paul Scheuring

Hudba:

Ramin Djawadi

Hrají:

Dominic Purcell, Wentworth Miller, Wade Williams, Robert Knepper, Chris Vance, Robert Wisdom, Danay Garcia, Jodi Lyn O'Keefe, William Fichtner (více)
(další profese)

VOD (1)

Epizody(13)

Obsahy(1)

Nová věznice, nové prostředí, noví nepřátelé. Michael Scofield (Wentworth Miller) a agent Mahone (William Fichtner) jsou zatčeni a převezeni do panamské věznice Sona. Nastává doslova boj o holý život ve věznici, kde si samosprávu převzali sami vězni a místní vláda se od vězení distancuje. Ale Michaelovi ztíží plány na útěk T-Bag (Robert Knepper), který se spřáhne s velitelem vězňů. Dostane se Michael z vězení? To záleží na tom, jak dobrý plán útěku bude... (Varan)

(více)

Recenze (18)

Bohdy67 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Za mě lepší jak druhá série...Hlavně asi proto že jsme opět ve vězení a utíkáme...když už to máme v názvu seriálu...Prostředí Panamského žaláře super, role postav opět trochu jiná...Za mě to kazí přítomnost společnosti a dějové linky okolo jsou mdlé a o ničem a právem proto chápu, že pro mnoho lidí to je nejslabší série zatím...Ale za mě daleko od první série, ale přeci jen před tou druhou 70% ()

Likan7 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Jsem jediný kdo se v tom začíná regulérně ztrácet? Určitě je dobře, že se tvůrci vrátili tam, kam Útěk z vězení patří, tedy do vězení. Já měl ale celou dobu problém s Michaelem. V jedničce byl za neuvěřitelnýho borce, co má všechno připravený a díky jeho plánům to diváka bavilo. Ve trojce je už ale jen pěšák snažící se nějakým způsobem přežít. Najednou ta aura neporazitelnosti je tatam a mě to přestalo bavit. Ostatní herci a dějový linie jsou vyloženě průser. A pokud jde o příběh, je neskutečně nudný a takový guláš, že se raději bojim, co si na mě vymysleli na první finále. ()

Reklama

kiddo 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Dá se shrnout jedním slovem: meh. Na jednu stranu se vracíme do starých kolejí, navíc obohacených o exotičnost a o poznání větší drsnost, na tu druhou zase mizí určující faktor vševědoucího geniálního hrdiny; zatímco v první sérii mohl Michael rozvíjet plán A K TOMU reagovat na nové události, zde už jenom reaguje. Nelze taky opomenout vzrůstající překomplikovanost, obehranost a opět, grr, všemocnou Společnost. Aspoň že to bylo milosrdně krátké. ()

hrumsrt 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Návrat k tomu osvědčenému, tedy opravdu k útěku z vězení... ALE na podruhé už to není ono?! Snaha udělat to drsnější a komplikovanější podle mě nepomáhá. Přijde mi, že je zase upozaděn Lincoln, který si v přechozí sérii polepšil a dostal více prostoru, což mě osobně vůbec nevyhovuje. Zbytečně se série zkrátila na pouhých 13 epizod. Linka mimo věznici je jedna velká odbočka, kde to tvůrci až moc překombinovali a nevěnovali se tomu hlavnímu, což je ve výsledku hrozně na nic, když je jen 13 epizod :( .Nejvíce mě potěšil Bellick, který když nefňukal, tak fakt měl dobré pasáže. Že by ta postava mohla nakonec zaujmout? Nejvíce jsem nepochopil, co v závěru předváděl Sucre, a jak se k němu bratři zachovali ?! 75% ()

TheSpearCZ 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Třetí série nám nabídla opět luxusní atmosféru mezi branami věznice Sona, která je za mě daleko lepší než Fox River a do toho ještě všechna ta exotika, no už jen za tohle nemůžu jít pod hodnocení druhé série. Samozřejmě nedostatky tu byly, hlavně okolo již ohraných scénářů a otravné Společnosti. Nové postavy se mi neskutečně zalíbily (hlavně Whistler s Gretchen!). Třetí série tak na mě udělala parádní dojem, ale na legendární první sérii to bohužel nemá. 3. série - 95% ()

Galerie (48)

Zajímavosti (9)

  • V závěru epizody je vidět záběr na kontrolní stanoviště, ze kterého se celý útěk z vězení řídí. Jeden z agentů, kteří zde sedí, má před sebou notebook a na něm má otevřený zdánlivě složitý program s nepříliš přívětivým uživatelským rozhraním. Ve skutečnosti však jde pouze o BIOS, tedy základní součást každého počítače, sloužící (mimo jiné) k úplně nejzákladnějšímu nastavení. (kkomtu)
  • V čase 37:20 vybuchuje prázdné auto, ve kterém chvíli předtím jeli vojáci. V následujících scénách u auta už nikdo není vidět. (Le0p0ld)
  • Když v čase 38:55 zastřelí snipera ve vrtulníku, kamera zabírá jeho pád z helikoptéry. Na scéně je vidět prázdné záchytné lano, na kterém by ale v tu dobu měl být Scofield (Wentworth Miller) a Whistler (Chris Vance). (Le0p0ld)

Reklama

Reklama