Reklama

Reklama

Útěk z vězení - Série 3

(série)
USA, (2007–2008), 9 h 9 min (Minutáž: 42–45 min)

Tvůrci:

Paul Scheuring

Hudba:

Ramin Djawadi

Hrají:

Dominic Purcell, Wentworth Miller, Wade Williams, Robert Knepper, Chris Vance, Robert Wisdom, Danay Garcia, Jodi Lyn O'Keefe, William Fichtner (více)
(další profese)

VOD (1)

Epizody(13)

Obsahy(1)

Nová věznice, nové prostředí, noví nepřátelé. Michael Scofield (Wentworth Miller) a agent Mahone (William Fichtner) jsou zatčeni a převezeni do panamské věznice Sona. Nastává doslova boj o holý život ve věznici, kde si samosprávu převzali sami vězni a místní vláda se od vězení distancuje. Ale Michaelovi ztíží plány na útěk T-Bag (Robert Knepper), který se spřáhne s velitelem vězňů. Dostane se Michael z vězení? To záleží na tom, jak dobrý plán útěku bude... (Varan)

(více)

Recenze (18)

kiddo 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Dá se shrnout jedním slovem: meh. Na jednu stranu se vracíme do starých kolejí, navíc obohacených o exotičnost a o poznání větší drsnost, na tu druhou zase mizí určující faktor vševědoucího geniálního hrdiny; zatímco v první sérii mohl Michael rozvíjet plán A K TOMU reagovat na nové události, zde už jenom reaguje. Nelze taky opomenout vzrůstající překomplikovanost, obehranost a opět, grr, všemocnou Společnost. Aspoň že to bylo milosrdně krátké. ()

Tommassi3 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Navzdory tomu, že dle skalních fandů projektu jde o nejslabší sérii, platí tahle smyšlená za pačesy scenáristů přitažená Sonn(d)a za tu vůbec nejzajímavější a nejoriginálnější.. ()

Ouwen 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Seriálu prospěl návrat ke kořenům a Sona je o poznání brutálnější, než chvilková destinace ve Fox River. Horko, souboje na život/smrt, minimum tekutin a potravin, a časový limit, během kterého Majkl musí dostat ven Whistlera. Na Scofielda skutečně padá únava, beznaděj z něj tryská na obrazovku a mnohdy dělá už zoufalá rozhodnutí. Sám navíc musí upřednostnit násilí, protože né všechno lze řešit diplomaticky. Velkou změnou též projde Finchtner, hned co se Mahone vykope ze závislosti, začne s Majklem tvořit úžasné přátelství a z jejich chemie vyniká genialita scénáristů, kteří vědí, že přesně na tohle divák čeká. Líbí se mi, že scénář se svym způsobem drží při zemi a když už Scofield čelí slepé uličce, nevymýšlí se ptákoviny, ale je nucen vyklopit generálovi, o co skutečně jde. To, co se tam děje, je prostě očekávané. Atmosféra Sony funguje na plné obrátky, zejména díky hudebním prvkům, na její pohled hraje nepříjemná struna a herci jsou propocený, dávaj si do huby, anebo šílej z neustáleho přetlaku v hlavě. Sona je prostě peklo na zemi. Dynamika neuvěřitelná, celá třetí série je jedna velká akční scéna. Konec hodně smutný... ()

TheSpearCZ 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Třetí série nám nabídla opět luxusní atmosféru mezi branami věznice Sona, která je za mě daleko lepší než Fox River a do toho ještě všechna ta exotika, no už jen za tohle nemůžu jít pod hodnocení druhé série. Samozřejmě nedostatky tu byly, hlavně okolo již ohraných scénářů a otravné Společnosti. Nové postavy se mi neskutečně zalíbily (hlavně Whistler s Gretchen!). Třetí série tak na mě udělala parádní dojem, ale na legendární první sérii to bohužel nemá. 3. série - 95% ()

Wallis3 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Transformace nových charakterů starých postav (Bellick, Mahone), Sona coby drsná věznice v Panamě, chybělo trochu víc zoufalství ze strany Scofielda, jenž musel neustále improvizovat, ale hlubší ponoření do děje a zápletky nám dává nový rozměr. A tradičně T-Bag, který umí lézt akorát na nervy . ()

Likan7 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Jsem jediný kdo se v tom začíná regulérně ztrácet? Určitě je dobře, že se tvůrci vrátili tam, kam Útěk z vězení patří, tedy do vězení. Já měl ale celou dobu problém s Michaelem. V jedničce byl za neuvěřitelnýho borce, co má všechno připravený a díky jeho plánům to diváka bavilo. Ve trojce je už ale jen pěšák snažící se nějakým způsobem přežít. Najednou ta aura neporazitelnosti je tatam a mě to přestalo bavit. Ostatní herci a dějový linie jsou vyloženě průser. A pokud jde o příběh, je neskutečně nudný a takový guláš, že se raději bojim, co si na mě vymysleli na první finále. ()

Gamekeeper77 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Tady už ten propad dolů určitě je. Útěky jsou tu až neskutečně jednoduchý, když se nepovede jeden, druhej den se vymyslí novej. I přes tuhle silnou naivnost je to ale pořád poutavý pokoukáníčko. 80%. ()

hrumsrt 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Návrat k tomu osvědčenému, tedy opravdu k útěku z vězení... ALE na podruhé už to není ono?! Snaha udělat to drsnější a komplikovanější podle mě nepomáhá. Přijde mi, že je zase upozaděn Lincoln, který si v přechozí sérii polepšil a dostal více prostoru, což mě osobně vůbec nevyhovuje. Zbytečně se série zkrátila na pouhých 13 epizod. Linka mimo věznici je jedna velká odbočka, kde to tvůrci až moc překombinovali a nevěnovali se tomu hlavnímu, což je ve výsledku hrozně na nic, když je jen 13 epizod :( .Nejvíce mě potěšil Bellick, který když nefňukal, tak fakt měl dobré pasáže. Že by ta postava mohla nakonec zaujmout? Nejvíce jsem nepochopil, co v závěru předváděl Sucre, a jak se k němu bratři zachovali ?! 75% ()

Scanerior 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Drsnější, rychlejší a pořád překvapivě dobrá třetí sezóna. Děj je tentokrát mnohem rychlejší a řekl bych, že po dvou delších sezónách je to příjemná změna. Dějově se vracíme spíše k první sérii, ale v jiném stylu. Celkově sezóna překvapila a i přes mnoho epizod si seriál pořád drží dobrou úroveň. ()

CirkAtum 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Této serii jiz chybela dokonalost prvnich dvou, postavy casto jednaji v opozici se svymi charakteristickymi vlastnostmi. A vlastne je to cele pokus o kopii prvni serie. I pres to ze tvurci chteji vratit neco co nejde se vsak serie povedla nechybel, humor, napětí a pokud bychom nemeli ocekavani z predchozich dvou sérií urcite bychom si i tuto oblibili. Pokud budu chtit shlednout serial znovu skoncim u druhe serie, nicmene na prvni shlednuti vlastne dobre odreagovani. 8/10 ()

Bohdy67 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Za mě lepší jak druhá série...Hlavně asi proto že jsme opět ve vězení a utíkáme...když už to máme v názvu seriálu...Prostředí Panamského žaláře super, role postav opět trochu jiná...Za mě to kazí přítomnost společnosti a dějové linky okolo jsou mdlé a o ničem a právem proto chápu, že pro mnoho lidí to je nejslabší série zatím...Ale za mě daleko od první série, ale přeci jen před tou druhou 70% ()

NikiVai 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Třetí série a věznice Sona, to mě zas bavilo moc. Bylo to trochu drsnější, než utíkat z Fox River, což bylo fajn, protože to bylo napínavější. Na druhou stranu už se pomaličku začínám ztrácet kdo je jak spojen se Společností. ()

SNCIS 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Obsahuje spoilery: A je to znovu to samé, co v 1.série. Znovu se plánuje útěk a na konci se znovu prchá. Je tu jen jeden rozdíl a to ten, že se to odehrává v jiném prostředí. - 50%. ()

Reklama

Reklama