Reklama

Reklama

VOD (1)

V úsilí získať čo najviac informácií o svojich prenasledovateľoch, Michael (Wentworth Miller) smelo navštívi Mahoneho manželku Pamelu (Callie Thorneová). L. J. a Lincoln mají před sebou velmi tvrdou cestu. T-Baga (Robert Knepper) čaká nepríjemné prekvapenie, a Kacee (Cynthia Kaye McWilliamsová), manželka C-Notea (Rockmond Dunbar), si musí vybrať medzi dcérou a manželom... (TV JOJ)

(více)

Recenze (3)

Tommassi3 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

"Víte, abych řekla pravdu, můj bývalý manžel mě skutečně děsil !!" Já musím přiznat, že víc než agent Mahone mě děsí ta rovina, do níž se celý projekt ve své druhé sérii překlápí.. A vlastně i ta užitá forma.. ()

Reklama

Galerie (8)

Zajímavosti (4)

  • Keď idú Lincoln (Dominic Purcell) a LJ (Marshall Allman) autom, prechádzajú dierou na ceste. Je to ta istá trhlina, ktorá sa objavila v epizóde, kedy šiel Lincoln do Arizony. (ash99)
  • Keď Michael (Wentworth Miller) prechádza čísla na telefóne Mahoneho (William Fichtner) ženy (Callie Thorne), vidíme tieto mená: Adia Weight, Adrianna Kopitar, Agatha Ovechkin, Aidan Kotalik, Ally Vasquez, Amy Crosby a Andrea Staios. S výnimkou mena Vasques všetky priezviská patria slávnym hokejistom NHL: Doug Weight, Anze Kopitar, Alexander Ovechkin, Sidney Crosby, Aleš Kotalík a Steve Staios. Navyše falošné meno, ktoré Michael používa ako pseudonym – Wayne Merrick – je tiež meno slávneho hráča NHL. (ash99)

Reklama

Reklama