Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Michael (Wentworth Miller), Lincoln (Dominic Purcell) a Aldo (Tony Denison) sú na ceste k odhaleniu pravdy, lenže ich stopuje Mahone (William Fichtner), a Alda zastrelí. Ten však ešte stihne bratom prezradiť, kde sa skrýva páska s dôkazom o Lincolnovej nevine. C-Note (Rockmond Dunbar) riskuje, keď vychádza na verejnosť. Kapitná Bellick (Wade Williams) problémy so zákonom, keď si polícia myslí, že on zabil Gearyho. Michael a Lincoln chcú preletieť cez hranice, ale opäť im v ceste stojí Mahone... (TV JOJ)

(více)

Recenze (5)

bubun 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Tragickej díl. Od žumpy ho zachránil Bellick a jeho vyprávěnky u výslechu. Jinak všechno špatně, díry v logice, tuny patosu, najednou mají všichni na všechno čas, i ten hrobeček mu udělaj, a ty "zvraty" v ději jsou po těch 33 epizodách už opravdu hodně předvídatelné. A Scofield má výpadky paměti, v jedný chvíli řve na otce: "Tos byl ty! To ty za všechno můžeš!" a za půl hoďky "I love you, daddy". Hrůza. ()

Narcis

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Super epizoda - tenkrát mi jeden kolega ve škole nahrával seriál na DVD a tak jsem samozřejmě čekal dlouho až bude 12 epizod a pak ten zbytek - tudíž jsem půl roku čekal na to, co zabrání Mahonovi aby zmáčkl spoušť ... suprovej cliff ()

Galerie (5)

Zajímavosti (2)

  • Agent Mahone (William Fichtner) dobehne v púšti Michaela Scofielda (Wentworth Miller) a ostatných a začne po nich páliť z pištole. Po vypálení prvej rany zostane uzáver pištole v zadnej polohe, čo značí prázdny zásobník, no agent Mahone následne vypáli ešte 2-krát. (N0X.)

Reklama

Reklama