Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Od Michaelovy údajné smrti uběhlo sedm let. Životy ostatních se změnily a posunuly dopředu. Ale najednou Lincolna navštíví starý známý T-Bag. Vychází najevo, že Michael je pořád naživu, zamknutý za mřížemi v Jemenu v jednom z nejobávanějších vězení na světě! Sara, která vychovává Michaelova syna a znovu se vdala, tomu odmítá uvěřit. Sucre se okamžitě nabídne, že s Lincolnem vyrazí do Jemenu. Lincoln místo toho vezme s sebou C-Nota, bývalého vojáka, který konvertoval k islámu. Mise na Michaelovu záchranu začíná. (TV Prima)

(více)

Recenze (28)

Frajer42 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

V dobách své slávy byl seriál neskutečná pecka. Brutálně jsem se těšil na každý další díl. Bude stejný koncept fungovat i po osmi letech, kdy se divácké chutě s příchodem dalších seriálů dost pomíchaly? To určitě zjistíme v následujících dílech. Pilotní díl byl slibným startem, který naznačuje, že by to fungovat přeci jen mohlo. Připomenul nám starou bandu, odhalil nějaký ten prázdný hrob a nastínil, o co by mělo v následujících dílech jít. V hlavní roli je opět pořádné vězení, takže by to snad fungovat mohlo a doufám, že to fungovat bude. Přeci jen série, kde se pobíhalo na svobodě byly výrazně slabší. Snad nás čeká návrat ke kořenům. Jsem dost zvědavý i na prostředí blízkého východu a na to, kterak hrdinové využijí občanskou válku k zorganizování útěku. ()

ARI50 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Hrozně sem se těšil a po prvním díle mě to nezklamalo výborně i díl ukončily, návrat starých známých sice Papi na letišti odešel tak doufám že se vrátí, to čekáni na další díl bude nekonečné. ()

Rocky88 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Když jsem se zhruba před rokem doslechl, že se bude natáčet pátá série, bez větších očekávání jsem tuto informaci přešel, i když Prison Break, a hlavně nepřekonatelná první série, je naprostá srdcovka. Co nám přinesl první díl série, která nevzbuzovala moc očekávání? Spousta věcí zůstala nezměněna. Máme tu starou partu, stopy a hádanky, pár g-manů (g-man a g-woman, abych byl přesný), vězení a k tomu navíc jeden prázdný hrob. Abych nezapomněl - jako vždy celý díl odsýpá, nikde se zbytečně moc nedebatuje, tah na branku je nezkrotně silný (tady ať se inspirují tvůrci Walkind Dead). Djawadi servíruje známé tóny a nostalgie útočí. Objektivně asi za tři hvězdy, nicméně prostředí Jemenu je hodně neobvyklé, poutavé, na další díl se těším. ()

micle21 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Čekali jsme dlouho. Udělal jsem dobře, že jsem si před 2 roky seriál zopakoval, je to super i po letech. Tady sice většina zvratů absolutně nedává žádnej smysl a zavřenej Michael, kterej zapře svojí známé a příbuzné už vůbec ne, ale alespoň se vrátilo spousta známých. Škoda, že hodně postav předtím pomřelo, co já bych dal za Alexe.. ()

Pajkenzi 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Přesně tak jak jsem viděla první díl 1.serie tak jsem byla unesena i z prvního dílu 5.serie. Byla jsem opravdu překvapená a musím říct že tohle byl dobrý rozjezd, až mě štve že to bylo tak krátký, jsem zvědavá na další. Nezklamalo. Těšení stálo za to.,!!!! ()

Kelly2502 

všechny recenze uživatele

Prison Break je spať a ja sa už teraz nemôžem dočkať ďalšej časti. Scénar je naozaj zaujímavý, rovnako tak dialógy. Nie je to perfektné, ale je to skvelý začiatok na rozbehnutie celej série a nostalgia ktorú mi to prinieslo...ach...Seriál mojej puberty. ()

skinny 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

jako by to bylo včera, co jsem si nenechala ujít jediný díl a je to víc jak sedm let. Ten seriál je prostě moje srdcovka a opět se nemůžu dočkat dalšího dílu :-D naprosto peckovní a Wentworth a Dominic čím jsou starší tím jsou charizmatičtější ;-) na můj vkus možná trochu uspěchané ale uvidíme, co přinesou další díly :-) a já se na ně sakra těším ()

Arkanoid 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Linc ako vždy po uši v problémoch, džihádista C-Note, premotivovaný Sucre, zvedavý T-Bag a noví tajní agenti. Záverečná scéna s nostalgiou spomína na záverečnú scénu prvej časti seriálu. Nástup do starých koľají sa podaril, každému fanúšikovi musí efektne zahrať na city. Z atmosféry výbušného arabského mesta sa dá dosť vyťažiť. Úvodná epizóda navnadila potenciálom, ktorý zatiaľ nenaplnila, ale je na čom stavať. ()

jasse 

všechny recenze uživatele

Je tu jen jedna možnost, jak zjistit, kde jsi, říká Link a jde vykopat Majklův hrob. No, začíná to hezky... ()

qxkamo 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Prilis prvoplanove situacie, kde som 10 min. vopred vedel, co, kto povie a co urobi. Cakal som velkolepejsi navrat, ale beriem to aj tak pozitivne a ocakavam velku party pocas dalsich casti. BTW, take okate ukoncenie prveho dielu a urobenie dramy sa snad vidi v seriali typu Panelak. ()

poet 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Prison break si back a veru to nie žiadna sláva... Prvé dve séria mali drive, napätie aj celkom zaujímavý príbeh a potom prišla nuda a tona klišé v 3 a 4 sérii... Bohužiaľ návrat nadväzuje zrovna v tej "kvalite" posledných seríí a nedá sa nato pozerať. Dávať dokopy tie iste tváre a oživovať Scofielda nie je zrovna dobrý nápad. Scenáristicky aj herecky neskutočne silené. Táto úvodná epizóda ma moc nepresvedčila... ()

DjsVorel 

všechny recenze uživatele

Tyhle pokračovačky prostě jsou vždycky špatnej nápad, protože věšinou to ztrácí kouzlo, šťávu a někdy i scénář je o ničem. Ale musím říct, že u Prison Breaku jsem zatím byla z prvního dílu nové série nadšená. Doufám, že to bude mít stoupající tendenci! ()

Reklama

Reklama