Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Lincoln a C-Note se snaží pomoct Michaelovi a hledají záhadného „Šejka světla". Michael se společně se svým spoluvězněm pokouší uprchnout z vězení. Sara se mezitím snaží zjistit, jestli je pravda, že Michael žije, zapletl se s teroristickou organizací Islámský stát, a proč to vyšlo najevo právě teď. Pátrání ji zavede na ministerstvo zahraničí, kde dojde k nepříjemnému opětovnému setkání s bývalým agentem tajné služby, Paulem Kellermanem. (TV Prima)

(více)

Recenze (16)

Frajer42 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Neskutečně mě nebaví dějová linka Sáry Tancrediové, které je po přestávce ještě ošklivější než bývala. Naopak mě potěšilo první zavítání do věznice, která je zase trošku jiná, než tomu bývalo dříve. Kromě vymýšlení plánu útěku musí vězni čelit hrozbě rostoucího napětí a občanské války. Nemohu si pomoct, ale něco tomu seriálu zkrátka chybí. Už to není ani zdaleka tak WOW jako před lety. Pořád doufám ve zhoustnutí napětí. Lepší 3 hvězdy. ()

ARI50 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

To byla zase jízda , tet už trochu akčnější ale jemně se nám to rýsuje sice postrádám Papiho , což mě štve ale další tvář se nám ukázala, rozhodně po dvou dílech sem hodně spokojený a už se těším na další to čekáni bude hrozný. ()

Rocky88 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Seriál má stále zběsilé tempo, stejně jako jsme byli zvyklí z předchozích sérií. V tomto díle mám smíšené pocity akorát z pasáže, kdy se Linc a spol. musí prodrat územím IS. Na jedu stranu je atmosféra hutná, na druhé straně je to už dost přitažené za vlasy. Každopádně se furt jede na plný plyn v pořádně zamotaném příběhu, takže očekávání dalšího dílu nejsou malá. ()

micle21 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Nuda to není, jako bývala ve třetí sérii, ale napínavé to taky není, ještě si počkám, jestli pátou řadu neodsoudím, ale příběhově už to fakt žádný smysl nedává. ()

Arkanoid 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Minimálne 4x Chekhov's gun (začiatok epizódy, pravý hráč, mobil, gay), zdá sa tak, že všetko dokonale zapadá do plánu, ktorého celú šírku pozná opäť len Michael. Záchranná akcia v meste má slušný priestor, aj zabaví, ale nedokázal som sa o postavy báť, veď je predsa len 2. epizóda. Všetkými postavami sa priveľmi šetrilo a zaobchádzalo sa s nimi v rukavičkách, každopádne ale tempo šlape ako za starých čias a napätie visí vo vzduchu. ()

Weezy22 

všechny recenze uživatele

Čím ďalej, tým viac sa príbeh začína zamotávať, uvidíme, čo z toho nakoniec vznikne... Po minulej scéne s nahypovaným Sucrem ma tentokrát dostala objednávka pizze, doslovne. Koniec jednoznačne prekvapil, Michael má siete zrejme po celom väzení. ()

AnthropOcean 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Po velmi zbrklom a gycovom uvode v prvej epizode v ktorej si Lincoln vyskusal "prelet nad kukucim hniezdom" cez celne sklo, sa druha epizoda zacina niekam posuvat. Tesil som a, ze epizod bude iba par 4-5, ale zistujem, ze ich ma byt viac, tak dufam, ze k tomu poctu maju aj pribeh. Mohli zvolit trochu ine spracovanie a nevracat sa k zauzivanym praktikam, ale davam urcite sancu. Stale to ale vyzera lepsie ako nesledovatelna resurekcia Aktov X. ()

Sevin14 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Slabší než první epizoda, ale čeká na nás opět mnoho překvapení. Bohužel ve mě tento díl nezanechal takovou eufórii, jako ten předchozí a proto nemůžu dát plný počet, i když bych to udělal moc rád, musím být objektivní. Každopádně jsem s 5. řadou zatím více než spokojen. ()

Agent24 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Druhá epizoda pokračuje ve zběsilém tempu. Strašně se mi líbí prostředí. Opakuji se, ale věznice v Jemenu je správně hnusná. Prchání Lincolna z území ovládaného Islámským státem bylo to nejlepší na této epizodě. Těším se až uvidím třetí epizodu. Druhá epizoda 100%!!! :-) ()

Reklama

Reklama