Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

T-Bag narazí na Saru a varuje ji, že po ní zřejmě jdou poskokové tajemného zběhlého agenta CIA, známého jenom pod pseudonymem Poseidon. Sara podezřívá Kellermana a požádá T-Baga, aby zjistil, jestli v tom má prsty. Lincoln chce získat zpátky svůj zabavený pas, aby mohl odjet z Jemenu, ale do cesty mu znovu vstoupí teroristé z Islámského státu. Michael pečlivě plánuje svůj další krok... A nahrává vzkaz pro Saru na rozloučenou. (TV Prima)

(více)

Recenze (10)

Frajer42 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Spoilery! Konečně se to roztočilo na ty správné obrátky a seriál nám kromě šedin hlavního hrdiny naservíroval taky kopec dramatické akce a především vynikající závěr, ve kterém se posralo co se jen posrat mohlo a Michael, který konečně prozradil, že není Kaniel - ""WAU""(dvojitá uvozovka), se dostal do pořádných sraček. Začínám se velmi těšit na další díl. Jedinou výtku mám stále k dějové lince ošklivé emancipované píče Sáry, kterou nahání ještě více škaredá a ještě více emancipovaná píča detektivka. Z napínavého Jemenu se vždy v nejméně vhodný okamžik odskočí pro pár minut nudy a hnusu do USA. Dost mi to kurví zážitek ()

Cheeter 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Taková skoro klasika, první pokus o útěk se nepovede, tak je třeba začít panikařit, že oni vlastně neutečou. Trochu kopíruje schéma první série, akorát už ve třetím díle. ()

micle21 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Celkem na pohodu díl, akorát pořád nic nevíme. Akorát furt přetrvává pocit, že první a druhou řadu jsem měl chuť shlédnout znova, tohle ani ne. Ale duchovní nástupce Prison Breaku, proč ne..Ať se alespoň tedy ukáže co nejvíc známých. ()

Arkanoid 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

San'á má atmosféru, no stále svoj potenciál toto mesto nenaplnilo. Tempo šlape, ale máte pocit, že ste niečo podobné v seriáli už videli. Linc nesklamal, len ho uzavreli do dejovo slepej uličky, ktorá zbytočne zdržiava, C-Note je do počtu, jeho činnosť v tejto epizóde by mohol vykonať hocikto a ako charakter ostáva nevyužitý, T-Bag vládne, Michael vraví, že každý z jeho poskokov má svoj význam, no diváka zatiaľ žiaden nemohol dostatočne zaujať charakterom, aj keď Kórejec je fajn. Natiahnuť časti o 10 minút s cieľom prehĺbiť postavy by nebol zlý nápad, no už je neskoro. Pri 42 minútach mám pocit, že to dosť rýchlo končí. Stále čakám na epizódu tejto série, čo ma priklincuje o stoličku. ()

Agent24 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Ve třetí epizodě došlo na Útěk z vězení v Jemenu. Bohužel to trošičku nevyšlo. Jsem zvědavý na čtvrtou epizodu. Baví mě to čím dál tím víc. IS jsou pěkný šmejdi!!! Třetí epizoda 100%!!! :-) ()

Reklama

Reklama