Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Lincoln se snaží zjistit, co se stalo Michaelovi, proč předstíral vlastní smrt a co celou tu dobu vlastně dělal. Pravda vychází najevo. C-Note vymýšlí nový plán na útěk z nebezpečného Jemenu. Všichni se mají setkat na letišti, jenže teroristé z Islámského státu znovu zaútočí a zkomplikují situaci. C-Note a spol. ještě stihnou odletět, ale Michael, Lincoln a ostatní zůstávají opuštění na zemi. T-Bag mezitím ukazuje Saře fotku, na které se Poseidonovi poskokové tajně scházejí s jejím manželem Jacobem. (TV Prima)

(více)

Recenze (10)

Frajer42 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Spoilery! Po předchozí brutální náloži a ukázkou toho, jak asi vypadá seriálové nebe, přišel velmi slabý čajíček. Už samotný úvod nevěstil vůbec nic dobrého, když v samém počátku vystrčila na diváky svůj feťácký ksicht emancipovaná píča Sára a ukázalo se, že její vzorný manžílek je ve skutečnosti podrazáckej čůrák. Přiznám se, že jsem si představoval malinko jinak, kterak probíhá pátrání po nejhledanější pětici v Jemenu. Napětí si v tomto díle vzalo dovolenou. Od samého počátku bylo jasné, že z pětice uprchlíků, jsou tři členové navíc a jejich jediné poslání je nějak dramaticky zemřít při záchraně svých přátel. Bylo cítit, že už se kluci nemůžou dočkat, až pronesou větu: "Bylo nás pět!". Odnesla to postava, kterou budou oplakávat pouze 4 % divácké populace, takže alespoň v tomto ohledu panuje z mé strany spokojenost. Lepší 3 hvězdy. ()

micle21 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Tak jsem si to šetřil, žádnej díl mě nedokázal úplně pohltil, ale teď už ten plnej počet dám. Snad nás ještě čekají nějaká překvapení v podobě známých postav a tempo nepoleví. Nová řada má poměrně dobře nakročeno, ale uvidíme jak to s tim Islámským státem vyjde, ze začátku mi to moc jako rozumný krok nepřišlo pro děj, ale uvidíme. ()

Michaels 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Konec tohoto dílu mi zlehka připomněl konec posledního dílu v první sérii, kdy tehdy ještě Fox Riverské osmičce uletělo letadlo. Začíná to nabírat na otáčkách a myslím, že se ještě v onech pár dílech máme na co těšit. ()

Agent24 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Nahánění po Jemenu pokračuje. Na naše hrdiny byla vypsaná odměna a když už to vypadá, že z Jemenu uletí letadlem tak jim to letadlo uletí přímo nad hlavami. Ukázka na příští epizodu je parádní tak nezbývá než to čekání přežít ve zdraví. Pátá epizoda za 100%!!! :-) ()

Evee04 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

"Jasnéé,Link musí ist tiež!....Ježiši hangár dva,načo sa to pýta dva krát len zbytočne zdržuje!,čo je hluchý???Panebože...Ou bič..."Tu je zhrnutie Matúša Knižku.___101% ()

Reklama

Reklama