Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Michael, Lincoln a zbytek jejich skupiny prchají přes poušť před teroristy z Islámského státu. Hledají osadu, ve které by mohli získat pomoc a dostat se konečně pryč z Jemenu. Michael posílá neznámému člověku z Portlandu fotografii tetování na svých dlaních. Teroristé jsou jim na stopě a dochází k dalšímu nebezpečnému střetu. (TV Prima)

(více)

Recenze (12)

Frajer42 odpad!

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Tohle snad páni tvůrci nemohli myslet vážně. Nejlépe by udělali, kdyby si tento díl strčili někam hluboko do prdele. Z mého odborného pohledu se jednalo o zatím nejméně záživný díl. Na režisérské židli vystřídal Paul Scheuringa žlutý filmový kazisvět Kevin Tancharoen a rozdíl v kvalitě je propastný. Pouštní naháněná s kokotem kyklopem mi tedy s adrenalinem nepohnula. Zoufalý díl se zcela předvídatelným a neskutečně nudným průběhem. Konečně dokážu pojmenovat důvod, proč je tato nová série horší než ty předešlé. Můžou za to především katastrofálně vybrané vedlejší postavy. Nejenom, že mi jsou osudy těchto postav naprosto lhostejné, to bych ještě nějak překousl. Nicméně, ony mě ke všemu neskutečně iritují (čti serou). Na prvním místě v otravnosti je rozhodně ta bílovlasá píča. Takovou postavu mohl napsat jen naprostý píčus, který se brutálně minul povoláním. Nevěřil jsem, že někdy dojde k tomu, že svůj oblíbený seriál takto pohaním, ale toto je od tvůrců plivnutí do ksichtu a já nemohu hodnotit jinak než odpadem. Nejsmutnější na tom je, že ten žlutý píčus bude reřírovat i následující díl. Už teď zvracím! ()

Cheeter 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Už už jsem si říkal, že ten konec udělali nějaký jednoduchý, ale to se nakonec nestalo a tyhle momenty mám rád. A už jsem si uvědomil, co mi schází na této sérii obecně. Takové ty prostřihy, kdy byla zrychleně ukázána cesta z vězení.... škoda. ()

Evee04 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

"Neviem,šak bolo to dost krátke.Asi som bol taky v pejči,že som ani nevnímal čas.Majkl Majkl nech ti nej*be prečo si si zobral auto s prestreleným chladičom."-Matúš Knižka__101% ()

Agent24 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Tak mě pouštní dobrodružství bavilo. Doufám, že ten slepej parchant konečně zhebne. Konec skončil zajímavě takže další díl bude určitě pecka!!! Šestá epizoda za 100% :-) ()

Reklama

Reklama