Reklama

Reklama

Útěk z vězení - Vzkříšení

(série)
Trailer 1

VOD (1)

Epizody(9)

Obsahy(1)

Hrdinové legendárního akčního seriálu jsou zpátky. Připravte se na dosud největší Útěk z vězení! Všechno začalo, když byl nevinný muž odsouzen k smrti. Jeho geniální bratr, o kterém neměl nikdo tušení, se nechal schválně zavřít za mříže, aby mu pomohl utéct. Vymyslel kvůli tomu složitě propracovaný plán a překonal řadu nečekaných překážek. Po letech strávených za mřížemi, na útěku a v boji proti konspiracím tajných organizací nakonec našli hrdinové svobodu. Bohužel Michael (Wentworth Miller) zemřel. Ale teď se vynořily zvláštní informace, že je ve skutečnosti naživu! Sedm let poté se objevil pod cizím jménem zavřený v nejobávanějším vězení v Jemenu. V zemi zuří krvavá válka a Michaelův bratr Lincoln (Dominic Purcell) i dřívější spoluvězeň C-Note (Rockmond Dunbar) riskují životy, aby ho zachránili. Zpátky do akce se vrací také další bývalí trestanci z věznice Fox River – sympatický dobrák Sucre (Amaury Nolasco) a oblíbený psychopat T-Bag (Robert Knepper). Bývalou Michaelovu manželku Saru (Sarah Wayne Calliesovou), která se znovu vdala, mezitím v Americe ohrožují agenti tajné organizace Poseidon. Jak se Michael dostal do vězení v Jemenu? Podaří se ho zachránit? A jak to, že je vůbec naživu? (TV Prima)

(více)

Videa (2)

Trailer 1

Recenze (74)

Spiker01 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Tolik let jsme žili v domnění, že tvůrci skoro zabili jeden ze dvou nejoblíbenějších seriálů, které jsem kdy sledoval, pak zčistajasna ohlásili comeback...a to čekání se rozhodně vyplatilo. Tvůrci si dali tu práci uklidit ten bordel, co se děl od třetí série. Napodobit kvalitu první série je úkol takřka nemožný, ovšem Dominic Purcell s mým velkým oblíbencem Wentworthem Millerem evidentně na place seriálového Flashe nelenili a řekli si, že ten návrat musí stát za to. Vrátila se spousta vedlejších oblíbených postav, i když někteří by si zasloužili více prostoru, ale co je důležitější, na každý díl se dobře koukalo a ač mě to pořádně až do konce nestrhlo, překvapilo mě, že jsou i tací, kteří jsou z nové série nadšení a ty ohlasy se určitě započtou sequelu k dobru. Je to možná dáno i určitou připosraností Foxů s odklepnutím pouze 9-dílné minisérie, kde ale nebylo tolik prostoru na natahování, jak jsem kritizoval tehdy u čtvrté série, a zkrátka to pěkně uteklo a uzavřelo se bez zbytečného cliffhangeru, což se dneska sakra cení. Foxové se sice co se týče sledovanosti malinko spálili, ale pokud se ještě někdy za pár let, když ne hned ten další, dočkáme třebas takovéhle podobné minisérie a ne klasické mnohadílné, budu opět rád u toho...8/10 ()

Deyw 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

skvele me to bavilo, po letech videt zase tyhle typky jak se dostavaj z dalsiho vezeni a dalsich pruseru..skvelej Tbag kterej byl topovej hajzlik co skocil vzdy na prachy a snazil se to pak hrat na svoji stranu a michael kterej mel vzdy plan a byl vzdy napred...prostredi taky top..hodne dobry, dal bych klido dalsi serku, ale prvni 3 sou neprekonatelny! ()

Reklama

Arsenal83 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Na návrat super seriálu som sa mimoriadne tešil. O to viac ma potešili prvé 3-4 časti, ktoré sa reálne odohrávali vo väzení, kde by sa i podľa názvu dej odohrávať mal. Nechýbal tradične dobrý Wentworth Miller, ktorý sa takmer nezmenil a najlepší herec série Robert Knepper. Od zhruba 5. časti ide kvalita úplne dole. Odstavenie najlepšieho herca T- Baga na minimum, dej ide mimo väzenských ciel, čiže sa stáva z toho taká obyčajná naháňačka s trápnymi zloduchmi. Ešteže tvorcovia ponechali aspoň tie napínavé závery. Najslabším článkom je Dominic Purcell, ktorý sa stáva nudnou hlavnou postavou. ()

Arkanoid 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Jemen atraktívny, no nie naplno využitý, nemám totiž pocit, žeby krajina postavy pohltila, skôr vďaka Michaelovi oni krajinu len využívajú. Útek z väzenia príliš jednoduchý, útek z krajiny príliš nudný. Po skončení časti ju môžete označiť len za presun z bodu A do bodu B bez zastávok rozvíjania postáv. Agenti sa javia na prvý pohľad ako charizmatické postavy, no na druhý už nie a pod pozláteným obalom nemajú čo ponúknuť. Najväčším nositeľom kvality je Robert Kneeper v roli T-Baga, ktorého každá scéna je udalosťou. Len on jediný dosiahol herecky aj postavou charizmu prvej série. Prvá polovica série využíva exotiku krajiny, atraktívne nové prostredie a tajomno Michaelovho správania, plánu a záhadných záporných hrdinov v rukách neznámej postavy ťahajúcej za nitky. V druhej polovici toto všetko omrzí, prvotné nadšenie vyprchá a odhalí priemernú dejovú zápletku bez vývoja postáv naplnenú nudným klišé. ()

Cheeter 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Celkově vzato dobře provedené pokračování série, rozhodně mu přidalo, že nebylo hned po ukončení čtvrté série, ale že si tvůrci dali 7 let oddych. Navázání na předchozí díly asi nešlo vymyslet jinak, to rozhodně ne. V sérii mi scházeli takové ty prostřihy, které ukazovali cestu z vězení v dřívějších sériích. Škoda. Jinak jsem se rozhodně nenudil, spíš naopak. Jen doufám, že hned nepokusí navázat další řadou, tím by sérii asi moc nepřidali. ()

Galerie (108)

Zajímavosti (7)

  • Natáčanie sa začalo 7. apríla 2016 a skončilo 11. júla 2016. (Martin12500)

Reklama

Reklama