Reklama

Reklama

Útěk z vězení - Vzkříšení

(série)
Trailer 2

VOD (1)

Epizody(9)

Obsahy(1)

Hrdinové legendárního akčního seriálu jsou zpátky. Připravte se na dosud největší Útěk z vězení! Všechno začalo, když byl nevinný muž odsouzen k smrti. Jeho geniální bratr, o kterém neměl nikdo tušení, se nechal schválně zavřít za mříže, aby mu pomohl utéct. Vymyslel kvůli tomu složitě propracovaný plán a překonal řadu nečekaných překážek. Po letech strávených za mřížemi, na útěku a v boji proti konspiracím tajných organizací nakonec našli hrdinové svobodu. Bohužel Michael (Wentworth Miller) zemřel. Ale teď se vynořily zvláštní informace, že je ve skutečnosti naživu! Sedm let poté se objevil pod cizím jménem zavřený v nejobávanějším vězení v Jemenu. V zemi zuří krvavá válka a Michaelův bratr Lincoln (Dominic Purcell) i dřívější spoluvězeň C-Note (Rockmond Dunbar) riskují životy, aby ho zachránili. Zpátky do akce se vrací také další bývalí trestanci z věznice Fox River – sympatický dobrák Sucre (Amaury Nolasco) a oblíbený psychopat T-Bag (Robert Knepper). Bývalou Michaelovu manželku Saru (Sarah Wayne Calliesovou), která se znovu vdala, mezitím v Americe ohrožují agenti tajné organizace Poseidon. Jak se Michael dostal do vězení v Jemenu? Podaří se ho zachránit? A jak to, že je vůbec naživu? (TV Prima)

(více)

Videa (2)

Trailer 2

Recenze (74)

Nyck 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Ačkoliv jsem měl největší obavy z vysvětlení Michaelova osudu, hlavním problémem páté řady, resp. sequelu byl příběh, který na to navazoval. Protivní kamarádi, které Scofield dostal z dalšího vězení, bezmyšlenkovité pobíhání z jednoho místa na druhé, scény, které postrádají logiku, hraní na nostalgickou notu. To je málo, a je to škoda. Závěrečné dvě epizody potěšily a společně s úvodními dvěma patřily k tomu nejlepšímu, zbylých pět dílů však táhne hodnocení nezadržitelně dolů. 60 % ()

Sufferer 

všechny recenze uživatele

Svojho času som Prison Break odsúdil na doživotne zbožňovaný seriál a ešte donedávna som naň nekriticky nazeral cez mrežu prvej sezóny. Väzenský žargón je v podstate veľmi výstižný, pretože návrat na televízne obrazovky robí kultovému odkazu (ktorému kvalitatívny úpadok onehdy beztak pošramotil reputáciu) medvediu službu – akoby mu za múrmi chládku bola na deväť rokov odopretá možnosť pozorovať kvalitatívny vzostup televíznej tvorby, po prepustení sa tomu nevedel prispôsobiť a pretĺkal sa len na základe nostalgie. Presným opakom sú Ženy z rodu Gilmorovcov, ktoré svoje charaktery skutočne posunuli v živote o desať rokov vpred a dali za všetkým poriadnu bodku. ___ O tom, že sú dobré úmysly kvalitným dlažobným materiálom do pekla, svedčí aj zoštíhlenie počtu epizód, ktoré udržuje potrebnú mieru napätia i udalosti v neustálom pohybe, avšak nastolené frenetické tempo do zeme zadupáva prakticky všetko dôležité a predovšetkým nové charaktery mení na anonymné čísla v zariadeniach na výkon trestu. Postavy sa bez väčších problémov presúvajú z bodu A do bodu B, väčšmi sa riadia základnými emóciami než rozumom a ich osud je viac dielom improvizácie, náhod a šťasteny než typickou, vopred naplánovanou hrou na mačku a myš, kvôli ktorej som si seriál zamiloval. Žmúrim oko, kladiem pred neho ďalekohľad fanúšika, ale stále nevidím dôvod, prečo udeliť piatej sezóne pardon. Preto len lakonicky vravím zbohom. Nie dovidenia, ale zbohom. ()

Reklama

Deyw 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

skvele me to bavilo, po letech videt zase tyhle typky jak se dostavaj z dalsiho vezeni a dalsich pruseru..skvelej Tbag kterej byl topovej hajzlik co skocil vzdy na prachy a snazil se to pak hrat na svoji stranu a michael kterej mel vzdy plan a byl vzdy napred...prostredi taky top..hodne dobry, dal bych klido dalsi serku, ale prvni 3 sou neprekonatelny! ()

Fordzy 

všechny recenze uživatele

Hlavní pozitivum vidím v tom, že pátá série není taková sračka jako byla čtvrtá série. Oživení Michaela je kupodivu vysvětleno smysluplně a do čtvrtého dílu je i celá zápletka dobře vystavěna a ukrutně zábavná, ale bohužel od pátého dílu se hrdinové dostanou z vězení a začíná scénáristická neschopnost a trapnost ve velkém stylu. ()

claudel 

všechny recenze uživatele

Kultovní seriál se nám po letech vrátil a snažil se, abychom zapomněli na zpackanou a překombinovanou čtvrtou sérii. Jede se tedy zase od nuly, vrací se část staré party, dokonce někteří i z druhé série a naopak chybí výrazná postava Mahone. Scénáristé si dali celkem záležet, aby fanouškům osvětlili návrat zesnulé postavy a současně, aby správně zahráli na nostalgickou notu, kdy jsme první sérii sjížděli do ranních hodin. Musím říct, že se jim celkem povedlo zapomenout na nepovedenou čtvrtou sérii a nabídli docela slušnou akční a napínavou zábavu. Mně jen vadí až příliš se nabízející základní zvrat a občas až příliš nereálné situace. Ale klidně se podívám na šestou sérii, ale prosím, ať se vrátí Mahone... ()

Galerie (108)

Zajímavosti (7)

  • Natáčanie sa začalo 7. apríla 2016 a skončilo 11. júla 2016. (Martin12500)

Reklama

Reklama