Reklama

Reklama

Útěk z vězení

(seriál)
  • USA Prison Break (více)
Trailer 1
USA, (2005–2017), 63 h 43 min (Minutáž: 42–55 min)

Tvůrci:

Paul Scheuring

Hudba:

Ramin Djawadi

Hrají:

Dominic Purcell, Wentworth Miller, Robert Knepper, Amaury Nolasco, Sarah Wayne Callies, William Fichtner, Wade Williams, Peter Stormare, Rockmond Dunbar (více)
(další profese)

VOD (1)

Série(5) / Epizody(90)

Obsahy(1)

Proč Michael Scofield, mladý, vzdělaný, vysoce inteligentní a finančně zajištěný muž, přepadne banku? Proč při soudním jednání přistoupí na všechny podmínky a bez odvolání přijímá pětiletý trest ve vězení Fox River? Protože v tomto vězení čeká na popravu jeho bratr Lincoln Burrows. Michael věří v jeho nevinu a tak s dokonale promyšleným plánem útěku přichází, aby jej zachránil. Ve vězení se však věci nemají úplně tak, jak si představoval a tak musí krom všudypřítomnosti bachařů věnovat pozornost i zvídavému postoji některých spoluvězňů, kteří by rádi utekli též. Navíc se v nebezpečí ocitá i Lincolnova rodina, protože někdo vysoce postavený tahá za nitky a jeho poprava je pro něj velmi důležitá. (Isherwood)

(více)

Recenze uživatele Michaels k tomuto seriálu (11)

Konec zabíjení (2009) (S04E22) 

Scofield dá Kellermanovi Scyllu a ten zbytku party zajistí svobodu. Sára zastřelí Scofieldovu matku a generál je zatknut FBI. Teddyho pošlou zpět za mříže. ()

Ta stará koule na řetězu (2009) (S04E23) 

Sáru zatknou za vraždu Scofieldovy matky. Generál chce nechat Sáru zabít a když se tohle dozví Michael, chce nechat Sáru převézt na jinou věznici, avšak po neúspěchu u ředitelky mu nezbývá nic jiného, než zorganizovat další útěk. ()

Věznice Ogygia (2017) (S05E01) 

Absolutně perfektní comeback Prison Break, který se vrací ke svým kořenům. Pokud budou všechny následující díly takové, jako tento, máme se na co těšit! ()

Kdo je Kaniel Outis (2017) (S05E02) 

I tento díl si zaslouží 5 hvězd a hlavně nevyzpytatelná závěrečná scéna. ()

Lhář (2017) (S05E03) 

Opět zajímavý díl, sice se dalo tak trochu předpokládat, že se z vězení zatím nedostanou, ale i to je důkazem comebacku první řady, ale tentokrát v lepším prostředí. ()

Vězňovo dilema (2017) (S05E04) 

Deja vu jako z první série, ale tentokrát mnohokrát lepší. Konečně se to začalo pořádně rozjíždět :-) ***** ()

Nepředvídaná událost (2017) (S05E05) 

Konec tohoto dílu mi zlehka připomněl konec posledního dílu v první sérii, kdy tehdy ještě Fox Riverské osmičce uletělo letadlo. Začíná to nabírat na otáčkách a myslím, že se ještě v onech pár dílech máme na co těšit. ()

Cesta do Phaecie (2017) (S05E06) 

Ajajaj tak se nám zase začíná zamotávat zamotané. No na to, že zbývají poslední 3 díly je to celkem napínavé. Jsem zvědav, jak to dopadne :-) Za mě pecka ()

Vínové moře (2017) (S05E07) 

Tak toto bude ještě zajímavé. Nacpat celé rozuzlení do dvou dílů :-) ()

Potomstvo (2017) (S05E08) 

I když se mi epizoda zdála nějak krátká (pochybuji, že trvala 45 minut), tak musím uznat, že perfektně natáhla strunu pro závěrečný díl. Už aby to bylo :-) ()

Za očima (2017) (S05E09) 

Nebylo by na škodu trochu více napětí, ale závěr tomu dodal grády, za mě opět super. Tuto sérii hodnotí jako velmi zdařilou. ()

Související novinky

Další tajemný thriller od režiséra Oldboye

Další tajemný thriller od režiséra Oldboye

13.06.2011

Je to zajímavá kombinace jmen. Kultovní korejský tvůrce Chan-wook Park na postu režiséra, Tony a Ridley Scottovi jako producenti a... hvězda seriálu Prison Break Wentworth Miller jako autor scénáře.… (více)

Návrat akčních bouchačů

Návrat akčních bouchačů

28.02.2008

Dva Jasonové, ačkoli každý z úplně jiného soudku, se setkali v této novince, která k vám přijíždí za kvílení pneumatik a skřípotu drceného plechu ;-). Především je tu Jason Statham, který dostal… (více)

Steve McQueen neřekl své poslední slovo

Steve McQueen neřekl své poslední slovo

05.08.2007

Přesněji řečeno, on to poslední slovo napsal a taky k tomu něco nakreslil. Jeho poznámky a storyboardy k nikdy nenatočenému dobrodružnému filmu Yucatan byly nalezeny už před nějakým časem a ve studiu… (více)

Edward Norton bude naštvaný a zelený

Edward Norton bude naštvaný a zelený

19.04.2007

Edward Norton a comics? Zní vám to jako nesmysl? Inu, filmová branže občas přináší opravdová překvapení, nejen remaky starých hororů a adaptace dětských fantasy bestsellerů. Když se studio Universal… (více)

Reklama

Reklama