Reklama

Reklama

Útěk z vězení - Série 4

(série)
USA, (2008–2009), 17 h 1 min (Minutáž: 42–55 min)

Tvůrci:

Paul Scheuring

Hudba:

Ramin Djawadi

Hrají:

Dominic Purcell, Wentworth Miller, Michael Rapaport, Amaury Nolasco, Wade Williams, Robert Knepper, Chris Vance, Danay Garcia, Jodi Lyn O'Keefe (více)
(další profese)

VOD (1)

Epizody(24)

Obsahy(1)

Poté, co se naši hrdinové dostali z panamského vězení, mají další úkol. Agent Don Self (Michael Rapaport) chce zničit společnost získáním Scylly (černá kniha společnosti). Aby se Michaelova (Wentworth Miller) skupina nedostala zpět do vězení, nabídku přijímají. Úkol je jednoduchý - najít kartu k otevření Scylly... Co by se mohlo pokazit? (Varan)

(více)

Recenze (22)

TheSpearCZ 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Okey... musím se na chvilku pozastavit co všechno jsem to viděl a co to jako mělo být :DD. Nejdřív jsem nevěděl co si o tom myslet, obzvlášť když jsem tu četl ty hejty na celou čtvrtou sérii, ale nejspíš kvůli těm hejtům jsem myslel, že půjde o něco daleko horšího. Jako chápu tu ty lidi... oblíbené postavy umíraly a zase se postupně (o něco víc než normálně) vracely, ale to určitě není důvod celou čtvrtou sérii zahazovat do koše... například napětí jsme se opět dočkaly a opět to bylo i párkrát na infarkty... Ano, byla to zbytečně natahovaná série a úplně by stačilo, kdyby série měla dvacet dílů, možná i méně. Ty poslední díly byly už lepší a slzička ukápla na konci. I přesto se, ale jedná o nejhorší sérii ze všech (ne špatnou, ale nejhorší). 4. série - 80% ()

Wallis3 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Tady už se tak tlačilo na pilu, že to šlo horkotěžko zkousnout. Získávání karet během několika dní, Scofield se ukázal jako ještě větší tvrďák než T-Bag, ten dokázal skákat jak čečetka i po operaci mozku. Všechno se to hnalo příliš děsivým tempem, až to bylo spíš protivný. Závěrečný záběr na náhrobek dokázal dojmout a ty dva speciály, i když také uhnané, ale aspoň bylo ukázáno jak a proč, byly v celku fajn. A tak to mělo skončit. ()

Reklama

Likan7 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Takhle zpatlaný závěr si snad nepamatuju u žádnýho seriálu. První polovina byla ještě v pohodě, jenže zhruba po polovině přišel takový "jakoby konec" a jeden velký twist, a šlo to celý totálně do kopru. A v momentu, kdy to získalo solidní emocionální konec (epizoda Konec zabíjení), tvůrci si vymysleli neuvěřitelný dno v podobě dalších 2 epizod s tak vyvařeným čajem, že to bylo až směšný. Snad mi nová série ukáže lepší tvář. ()

necisty 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Má původní recenze je samozřejmě na původní 4 série a jsem silně přesvědčený, že jsem to tenkrát viděl pouze do 22 dílu poslední série. Protože to, co přišlo pak, byla neuvěřitelná hrůza. Závěr si pamatuji z 22. dílu a těch posledních dvou si nejsem vědom. Vůbec nechápu, jak je to možné. Buď jsem je vytěsnil a nebo jsem si myslel, že to 22. skončilo. Ono to taky tam měli zakončit idi*ti. Celá 4tá série je už jen zbytečné natahované potácení se do konce, ale ten i po tom neuvěřitelném množství zvratů stále mohl být 22. dílem důstojný. Nevím jestli chtěli udělat ještě totálně nesmyslnou další sérii, nedostali zelenou, a tak ji smrskli do 2 trapných dílů, ale toto mi dnes fakt hlava nebere. ()

Hpatrik 

všechny recenze uživatele

Jo tak dokoukat tohle opravdu bolelo :). Kromě snad jen Fitchnera je to herecky marné. Snaha o nějakou realičnost a uvěřitelnost úplně vymizela, takže si scénáristé často vymýšlejí úplné paskvily a umělé a trapné zápletky, aby si buď ulehčili práci, nebo na víc prostě neměli. No nuda, šeď, spousta vaty a 24 dílů úplně o ničem. ()

Galerie (132)

Zajímavosti (10)

  • V čase 32:45 si agent Self (Michael Rapaport) prohlíží mapu s polohou trestanců a je zde i jméno Alexander Mahone (William Fichtner), který je ale tou dobou před soudním řízením. Ukáže se hned v dalších záběrech. (slezi18)
  • Hoci sa dej epizódy odohráva vo floridskom Miami, budovy na plážovej promenáde indikujú, že ide o Long Beach v Kalifornii. (Real Tom Hardy)
  • Při srážce džípu Sary Tancredi (Sarah Wayne Callies) s golfovým vozíkem s agenty společnosti je vidět, že herci jsou nahrazeni figurínami. (necisty)

Reklama

Reklama