Reklama

Reklama

Útěk z vězení - Série 2

(série)
USA, (2006–2007), 15 h 24 min (Minutáž: 42 min)

Tvůrci:

Paul Scheuring

Hudba:

Ramin Djawadi

Hrají:

Dominic Purcell, Wentworth Miller, Robin Tunney, Amaury Nolasco, Wade Williams, Robert Knepper, Rockmond Dunbar, Sarah Wayne Callies, William Fichtner (více)
(další profese)

VOD (1)

Epizody(22)

Obsahy(1)

Michaelovi (Wentworth Miller) a ostatním se podařilo z Fox River utéct. Vše vychází podle plánu, ale na scénu přichází agent Alexander Mahone (William Fichtner), který dokázal prokouknout Michaelovy plány. Jenže není jediný, kdo po Michaelovi jde. Podaří se vězňům uniknout a očistit pověst Michaelova bratra Lincolna (Dominic Purcell)? (Varan)

(více)

Recenze (20)

majo25 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Nie tak dobré ako prvá séria. Stratila sa atraktívnosť plánovaného úteku z väzenia. V druhej sérii je už "iba" utekanie pred zákonom, naprieč rôznymi americkými štátmi. Chýbajú niektoré postavy ako šéf väznice (vždy perfektný Stacey Keach) či prezidentka. Veľkým plusom ale je, že všetky epizódy sú veľmi vyrovnané, nemajú výraznejšie slabiny a každá z nich je pre neskorší celistvý príbeh niečim podstatná. Najlepšia epizóda: Sprcha. ()

Likan7 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Dávám ve finále sice 4*, ale fakt se hodně bojim, že ve trojce půjdu i na dvě. Jsou tu totiž cítit problémy, o kterých jsem všude četl a věřil, že to nebude tak hrozný. Základní premisa Útěku z vězení je jasná - dostat se z vězení. Jenže naši hrdinové utekli a najedou je pryč vše, co dělalo jedničku tak skvělou. Příběh se rozmělní na několik liníí, z kterých je snad polovina o šíleně nezajímavých postavách (mladej a zamilovanej, černej s dcerou, 3/4 příběhu se Sárou). Příběh je vleče a od průseru to zachraňují jen občasné zvraty, které ale nemohou fungovat do nekonečna. S dvojkou jsem ve finále celkem spokojený, ale před třetí sezonou se fakt bojim, že seriál bude padat tam, kam ho na přelomu poloviny posílají všichni. Do prčic. ()

Reklama

Wallis3 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Za mne teda šel seriál s druhou sérii s kvalitou dolů. Dost tomu pomohla slizká a přeceňovaná postava T-Baga, co si všechny maže na chleba i s čerstvě uťatou rukou, kterou mu zaživa přišil veterinář a pak si tam s ní mává, jakoby nic. Když si sám pak uhryže stehy a nechá ji tam pověšenou v poutech na radiátoru, no ty vole! A nakonec si sám aplikuje umělou 🤣 jinak, hon za penězna byl fajn, občas mi přišlo, že to měl Míša Scofíldů naplánovaný až moc dokonale dopředu. Alex Mahone je dobrý protipól k Michaleovi. Ale už to prostě nebylo to co první série. ()

hrumsrt 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Pokud 1. série byla otázka, tak logicky 2. série je odpověď. Co se týká případu Lincolna Burrowse, tak zde dochází k výrazným pokrokům. Aby ne, když se o to stará hlavně agent Kellerman, který potvrzuje svoje kvality.. Nová postava v podání agenta Mahoneho mě nikterak nesedla, ztrácel jsem se v něm... Hodně se toho uzavřelo, a tak závěr série neberu úplně jako zdařilý, jelikož v určité chvíli už jsem měl pocit, že mi Prison Escape nemá co nabídnout, že už je původní děj ukončený a finální epizoda to jen natahuje... Osobně mi místy chybělo vězeňské prostředí a to napětí při plánování útěku. 85% ()

SNCIS 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Obsahuje spoilery: Celou sérii se prakticky jen utíká, takže epizody jsou téměř stejné. Herecké obsazení je nezměněné... Přibyl jen mazaný policajt Alex Mahone. No, toho jsem si hned oblíbil, ale jinak je to stále slabší průměr. - 50%. ()

Galerie (153)

Zajímavosti (24)

  • V epizóde zaznie pieseň od The Church – "Under The Milky Way Tonight". (ash99)

Reklama

Reklama