Reklama

Reklama

Vetřelci z hlubin

(seriál)
Drama / Sci-Fi / Mysteriózní
USA, (2005–2006), 10 h 34 min (Minutáž: 41–44 min)

Tvůrci:

Jonas Pate, Josh Pate

Hrají:

Lake Bell, Jay R. Ferguson, Carter Jenkins, Leighton Meester, Ian Anthony Dale, Lou Anne Cooper, Ric Reitz, Eddie Hassell, Michael Harding, Bobby Coleman (více)
(další profese)

Epizody(15)

Obsahy(1)

Čo majú spoločné námorní dôstojníci pri Severnom ľadovom oceáne, vedci z Inštitútu pre oceánológiu v Monterey, rodina vo Wlmingtone a skupina rybárov v Mexickom zálive? Títo všetci boli jedni z prvých, ktorí sa stetli s novou formou života. A je vôbec možné, aby sa nová forma života vyskytla súčasne na celej Zemi? Toto sú príbehy štyroch rôznych ľudí, ktorých nový objav zaviedol na štyri rôzne a predsa tie isté cesty. Oceanologička Lara Daughtery, ktorá objaví tajomstvo. Vládny vedec Dr. Aleksander Cirko, ktorý by všetko najradšej udržal pod pokličkou Poisťovací agent Richard Connelly z Louisianny, ktorý stratil za záhadných okolností v mori svojho brata. A Miles Bennett, ktorý priviedol nový druh k brehu. Na prvý pohľad nádhený druh, ktorý musí byť najmä deťmi zbožňovaný. Lenže na začiatku nikto netušil, že svet stojí pred katastrofou, na konci ktorej bude veľký otáznik... (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (32)

DaViD´82 

všechny recenze uživatele

Průměr po všech stránkách a je docela otázka proč tomu vůbec v době Invasion, Prison Breaku či Lostu věnovat čas. Děj je těžce předvídatelný, postavy nedobře napsané a ještě hůře zahrané. Postavy jsou vůbec velký kámen úrazu, naprosto zde chybí nějaký tahoun, který by to podržel i ve slabších dílech (a že jich je!). Zajímavá dějová linka ohledně tvorů z vody, jenže ta je často zcela odsunuta do pozadí a prostor zabírají strasti klučiny a jeho "příšeřího" kamaráda či nějaké podobně "záživné" dějové peripetie. To vše dohromady dává seriál, který papírově a premisou potenciál má, ale utápí ho v "rodinném" přístupu k ději. Sice se to kolem osmé epizody výrazně zlepší, ale stále je to jen v mezích průměrnosti, a tak se vlastně ani není co divit, že to bylo patnácti dílech zrušeno. ()

Aiax 

všechny recenze uživatele

V jednom ohledu jde o unikátní seriál - tvůrci zde udělali z tradičního triku natahování zápletky téměř umění. V životě jsem neviděl nic tak fascinujícího - fastforwardem jsem přeskočil zhruba 80% každého dílu a stejně jsem nepřišel prakticky o nic. Kromě toho je většina herců extrémně otravná a seriál byl ukončen po první sezóně, aniž by tvůrci pustili do médií plánovaný náčrt děje, takže vlastně nikdo neví, co tím vším chtěl básník říct. Naprostá, absolutní fraška. ()

Reklama

Morholt 

všechny recenze uživatele

Strašně nudný seriál, u kterého mě nedokázala udržet ani fascinace různými mořskými obludami. O těch to sice celé bylo resp. mělo být, ale prostoru dostávaly z mého pohledu až příliš málo. Na druhou stranu když se objevily, tak obstály na chvalitebnou, ale 90% stopáže zabíraly linie neskutečně nesympatických postav, které byly mizerně zahrány stejně nesympatickými herci. Výjimkou je Rade Šerbedžija. 30% za potvory. ()

Pajky3 

všechny recenze uživatele

Taková milá pohádka o jedné ještěrce jménem Nim, co má tak trochu drápek v blížící se apokalypse. Teď, ale vážně. Dva protínající se příběhy jsou docela zajímavé, jeden odhaluje obrovskou konspirační teorii, během které jde Richovi a Lauře každou chvíli o krk. A druhej, během kterého se Miles snaží vychovat Nima. Některé části mi přijdou docela slabší a ani gradace v závěru neni nikterak oslňující. Což znamená, že to pro mě nemá až takovej drive a hodnitm to jen lehce nadprůměrně. ()

TomikZlesa 

všechny recenze uživatele

To bych blil, seriál s OBROVSKÝM potencionálem, který vás během nekolika prvních dílů naprosto uchvátí. Jenže seriál se vyvijí naprosto stejně jako INVASION. Jsou tedy seriály které končí předčasně a proste nedokážu pochopit proč, pak sou takové které skončí a vim přesně proč, ke dvema zminovaným mužu přidat třeba ješte TRESHOLD. Slibné začátky se postupně mění v naprostou režisérskou demenci seriál co nejvíc natahovat a tudíž prijdou na radu naprosto dementní linky děje, kde se místo hlavní linie (zpravdila likvidace světa :o) ) řeší ruzné kokotské zápletky, rádoby romantické vztahy atd atd.....Navíc k tomu všemu Surface má dvě linie...jedna která se věnuje onomu novému druhu a další celkem vtipnou linii, která mi připomínala jeden film, název bohužel nepísnu, jelikož by to byl brutální spoiler. Jenže i ona vtipná linie začně po chvíli srát, protože stále odsouvá a zabijí tu hlavní. Ačkoliv seriál skončil předčasně a 15tý díl jasně ukázal o co v celku vlastně šlo, každý si lehce domyslí jak tohle skončilo. Ovšem za předpokladu že tvurci měli pořádny koule na takový konec, onen nový druh mohl logicky způsobit pouze jeden konec, a to absolutní......i když jeden nikdy neví... ()

Galerie (9)

Zajímavosti (3)

  • Originální název NBC pro tuto serii byl Fathom. Všechny propagační materiály a upoutávky uváděly tento název. Později se seriál přejmenoval na Surface. (TomikZlesa)

Reklama

Reklama