Reklama

Reklama

Gamunui wigi : gamunui yeonggwang 2

  • Jižní Korea 가문의 위기 : 가문의 영광 II (více)
všechny plakáty

Obsahy(1)

Pani Hong, veľká šéfka mocného mafiánskeho gangu Biely Tiger, poverí svojich troch synov, aby našli nevestu pre jej prvorodeného syna, In-Jaea. In-Jae však medzitým stretáva Jin-Kyung, krásnu dámu, ktorá je na prvý pohľad jeho spriaznenou dušou. Časom zistí, že Jin-Kyung je prokurátorka, čo jeho rodinu môže priviesť do veľkého nebezpečenstva. (ČSFD)

(více)

Recenze (3)

molotov 

všechny recenze uživatele

Uznávám, že spousta vtipů je na hranici trapnosti a často i za ní, ale na mě to nějak fungovalo. Možná je to jen tím, že mám dnes nějakou dobrou náladu nebo co, ale tahle komedie mě na několika místech donutila hlasitě se smát, což není málo. Není to veledílo, je to čirá komerce, ale stejně jsem se usmíval téměř celý film a ani jednou jsem nebyl zhnusen. Nenáročné, ale milé. ()

gibbon 

všechny recenze uživatele

Odkazy na první díl mi přišly těžce trapné, zbytek jen lehce trapný, stopáž zbytečně dlouhá. Tohle je asi ta nejhnusnější korejská filmová komerce o které vím. Občasný záběr na scenérii zajímavého přímořského města Yeosu tvoří aspoň polovinu té druhé hvězdičky. BTW paní v jednom z informačních center Yeosu umí pár slov česky. :) ()

Reklama

Reklama