Reklama

Reklama

Zóna smrti

  • Hongkong Sha po lang (více)
Trailer

Obsahy(1)

Mafiánský boss Po (Sammo Hung) zabije detektivu Chanovi (Simon Yam) bratra. Ten brzy pochopí, že Po nikdy nebude za svůj zločin pykat a odejde do výslužby. Jeho nástupce Ma (Yen) je zásadový policajt zběhlý v bojových umění, který má však pověst násilníka. Znovu se ujímá případu a společně s bývalým detektivem Chanem se pustí do rozmetání Poova gangu. Dokáží ho dva policajti zatknout v jednom z nejkrvavějších soubojů všech dob? (Magic Box)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (155)

ConanVJ 

všechny recenze uživatele

Kill Zone je podle mě skvělý akční thriller, ve kterém se sešla spousta skvělých herců. Ze začátku je to pomalejší a i Donnie nemá moc prostor, ale zhruba poslední půlhodinka, je pastva pro oko nejednoho fandy bojových sportů. Sammo Hung, Donnie Yen i Jacky Wu předvádějí parádní kousky. Za mě 80% :) ()

majo25 

všechny recenze uživatele

Dosť slabý hongkonský akčňák, kde to ako-tak nad hladinou drží jedine namakaný Donnie Jen. Sammo Hunga som mohol keď už tak v komédiách, kde sa jeho zavalitá postava do komediálnych scén hodila. Krimi zápletka sa silou mocou chce podobať na "ameriku" a nevychádza jej to ani náhodou. A to aj po technickej stránke - hrozná kamera, strih, trápne spomaľované scény. Hlavne na nepodarených dramatických scénach to vidno najviac. Tak iba akčné súboje, teda aspoň tie s Jenom, sú štandartne dobré - záverečný súboj je nadštandart. ()

Reklama

Lateef 

všechny recenze uživatele

Stačilo trochu dynamičtěji zrežírovat první hodinu filmu a bylo by to za stovku. Jedná se v podstatě o kriminálku, která se ve své druhé polovině neuvěřitelným způsobem rozjede, co se akce týče a třeba souboj teleskopický obušek (Yen) versus dýka (Wu Jing) je naprosto nadstandardní záležitostí. Totéž se dá říci o závěrečném duelu, kde pětapadesátiletý Sammo Hung předvádí, že zdaleka nepatří do starého železa. Drsnou atmosféru podtrhne tlustou čárou konec, hrozivý, depresivní a nečekaný pro obě válčící strany barikády. Celkově neobyčejný zážitek s dobrými herci, tvrdou zápletkou a ještě tvrdším rozuzlením. ()

jondoe 

všechny recenze uživatele

trocha ma potesilo ked som videl trailer na tento film ze si pozriem skvele bojove sceny a konecne nejaky akcny film a aziiskej produkcie.len musim povedat ze aj napriek reziserovej snahe ma tentofilm nechal chladnym aj po druhom pozreti.jedine preco dava tri hviezdicky je predzaverecne bitka s poovym zabijakom. ()

ScarPoul 

všechny recenze uživatele

Taký mix medzi ranným Johnom Woo a Johnnym To. Pritom ale postráda krásu a osobitosť obidvoch menovaných. Pritom Wilson Yip nie je žiadny fušer. Pomáha mu elita - Donnie Yen, Simon Yam a hlavne tučko Sammo Hung Kam-Bo, ale aj napriek niektorých parádnych scénam - naháňačka na streche, zabíjanie policistov, film vyšumí do prázdna. Príliš tlačí na sentimentálnu nôtu a také to pevné buddy puto je skôr naznačené než naozaj prežité. Finálny zvrat mi príde dokonca trochu smiešny. V zásade ma to nenudilo, ale pozrel som si to len preto lebo som chcel vidieť druhú časť a Tonyho Jaa. Tak som chcel byť v kontexte. Ďalšie potvrdenie toho že Hong Kong v noci vyráža dych. ()

Galerie (25)

Zajímavosti (5)

  • Donnie Yen v roce 2005 vyhrál Hong Kong Film Award v kategorii nejlepší akční choreografie. (Epistemolog)
  • Film měl původně blíže odhalovat vztah Jackyho Wu a Sammo Hung Kam - Bo, ale Wilson Yip neměl dostatečný rozpočet. (TomikZlesa)
  • Film neměl původně obsahovat tolik bojových scén, to se však změnilo, když byl do filmu obsazen Donnie Yen. Na jeho žádost byly tyto scénu do příběhu dodány. Jedná se hlavně o boj Donnie vs. Jacky Wu a závěrečný boj. (TomikZlesa)

Reklama

Reklama