Reklama

Reklama

Zóna smrti

  • Hongkong Sha po lang (více)
Trailer

Obsahy(1)

Mafiánský boss Po (Sammo Hung) zabije detektivu Chanovi (Simon Yam) bratra. Ten brzy pochopí, že Po nikdy nebude za svůj zločin pykat a odejde do výslužby. Jeho nástupce Ma (Yen) je zásadový policajt zběhlý v bojových umění, který má však pověst násilníka. Znovu se ujímá případu a společně s bývalým detektivem Chanem se pustí do rozmetání Poova gangu. Dokáží ho dva policajti zatknout v jednom z nejkrvavějších soubojů všech dob? (Magic Box)

(více)

Diskuze

Příspěvek byl smazán administrátorem.

sniper18

sniper18 (hodnocení, recenze)

Ja tento film zbožňujem, vynikajúci príbeh, ktorý upúta od začiatku, skvelí herci na čele s Donnie Yenom, fungujúce emócie a úchvatná akcia, ktorej síce nie je až tak moc, ale stojí za to. Niečo takéto nevedeli američania nikdy točiť. Nič než plný počet neprichádza do úvahy.

Příspěvek byl smazán administrátorem.

majky91

majky91 (hodnocení, recenze)

Citácia jedného uživateľa´: ´´Temná a ponurá atmosféra, ktorú dotvára a ešte zosilňuje aj samotný koniec, ktorý vás zaručene prekvapí.´´

Idaho

Idaho (hodnocení, recenze)

On má tento film dva závěry, jeden je ten, co popisuje Chuckerio a který je určený pro Čínu, a ještě druhý, co známe my ostatní.

MaedhRos

MaedhRos (hodnocení, recenze)

Tomu "padouši jsou mrtví a hrdina, ačkoliv vypadá jak po srážce s tankem, kráčí vstříc světlým zítřkům" bych teda v žádným případě neříkala "klasickej HK konec". Chuckerio si zjevně plete HK a Hollywood...:-}

kiwikiwi

kiwikiwi (hodnocení, recenze)

tak toto bola tazka klada. Hong Kong Heroes - jeden vacsi nez druhy. 1* za tie bojove sceny - inak dost trapne.

Uživatel tequilla smazal svůj příspěvek.

 (hodnocení, recenze)

V celku mě tento film zklamal. Když opomenu sqěle zvládnuté scény, tak nenabídl vůbec nic. V komentářích zmiňované klišé v podobě nádoru, děcka rozdávajícího bombóny vrahovi jeho rodičů, zabitý policista v okamžiku beznaděje, když na den otců zjistil, že je jeho otec mrtvý a další. Naprosto zbytečné. Nepodtrhávají příběh filmu a naopak se snaží marně probudit v divákovi vědomí nějakého hlubšího smyslu. Zbytečně. Naprosto hloupá mi přijde celá zápletka - jednoho chlapa páni policajti skoro umlátí a pak ho hodí ze střechy a druhého se celý film snaží dostat za mříže pomocí falšování důkazů. Proč toho tlusťocha rovnou nezastřelili v prvních pěti minutách filmu? Mohl jsem ušetřit hodinu a půl pro nějakej qalitnější snímek. Nechápu, jak tomuhle filmu mohl dát někdo víc, než tři hvězdičky. Já dal dvě. Jednu za ty opravdu dobře zvládnuté bojové scény a druhou za vyvrcholení posledního boje - to mne docela přeqapilo, protože jsem si už myslel, že půjde o klasickej HK konec = padouši jsou mrtví a hrdina, ačkoliv vypadá jak po srážce s tankem, kráčí vstřích světlým zítřkům. Ale dost už, ať neprozradím víc, než dost.

Reklama

Reklama