Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Alex (Allen Covert) má sladký život. Opustí nudnou práci jako úředník, živí se testováním počítačových her a neschází mu skoro nic. Ovšem jen do té doby, kdy jeho spolubydlící utratí všechny peníze na nájem v "masážním salonu". Alex se tak ocitá bez střechy nad hlavou a nezbývá mu než se nastěhovat ke své osmdesátileté babičce a jejím stejně starým, hodně bláznivým spolubydlícím. Film produkoval Adam Sandler, hvězda filmů Klik – život na dálkové ovládání a 50x a stále poprvé. (oficiální text distributora)

(více)

Diskuze

BloodyBeast

BloodyBeast (hodnocení, recenze)

Je to sice klasická Americká komediální slátanina, nic víc nic mín, ale tady je to o světě videoher který já fakt můžu a navíc mi na rozdíl od jiných nevadil takže jsem si ho i užil. :-D

Mandalorian

Mandalorian (hodnocení, recenze)

Film, kterej je ujetej naprosto dokonale. Původně jsem dal dvě hvězdy. Teď jsem to ale opravil na plný počet. proč ? No protože jsem to dohromady viděl už asi osmkrát.. za posledný dva týdny. Tak uvolněnej film, že sotva ho dokoukáte, nejradši byste si ho pustili hned znovu. Nádherná pohodová atmosféra, nohy na stole a mozek v poloze OFF. Proste RELAX.

gemball

gemball (hodnocení, recenze)

''jo je závislej na šlapkách, né mluvím o chlápkovi co hodí bongem bongem se nehazí nikdy'' :-D:-D

Lukins

Lukins (hodnocení, recenze)

Už jsem viděl lepší filmy, vtipných momentů poskromnu. Málo děje a někdy fakt nehorázné kraviny. Víc jak jednu hvězdičku si to nezaslouží.

Shait

Shait (hodnocení, recenze)

paradni komedie fakt jsem se vyborne bavil :)) holt nektery sucharove nemaj smysl pro humor ze hellboy

Dr0m

Dr0m (hodnocení, recenze)

Proc se autori snazili udelat komedii o vyvojarich popr. testerech PC/konzolovych her, kdyz o tom nemaji ani paru a pro cloveka trochu znaleho techto veci to cele pripada vice nez absurdne naivni.

skocan

skocan (hodnocení, recenze)

hej JP na kolik te ty hadry prisli v matrixu?:D oooo,kdybych vedela ze si nekoho privedes, vylestim si parohy:D

horor2

horor2 (hodnocení, recenze)

Tak to jo!! :-) Hlášky jsou v pohodě.Nejvíc se mi líbí scéna,kdy Jeff příjde s kamarády domů a uvidí svoji zhulenou babičku a ty dvě spolubydlící :-) i ta bojová opice....Doporučuji to všem vyhulencům :-)

Reklama

Reklama