Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Alex (Allen Covert) má sladký život. Opustí nudnou práci jako úředník, živí se testováním počítačových her a neschází mu skoro nic. Ovšem jen do té doby, kdy jeho spolubydlící utratí všechny peníze na nájem v "masážním salonu". Alex se tak ocitá bez střechy nad hlavou a nezbývá mu než se nastěhovat ke své osmdesátileté babičce a jejím stejně starým, hodně bláznivým spolubydlícím. Film produkoval Adam Sandler, hvězda filmů Klik – život na dálkové ovládání a 50x a stále poprvé. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (213)

Jara.Cimrman.jr 

všechny recenze uživatele

"Onanovat před mou mámou je jedna věc, ale šukat babičku a její dvě kámošky, to je velkej úlet." Doby, kdy jsem pařil hry 26 hodin denně, jsou již minulostí, ale matné záblesky paměti ještě mám, tak jsem se mrknul na snímek o konkurenci. Nebylo moc o co stát, protože paření, hulení ani sex s důchodkyněmi nejsou důvodem, abych oprášil svůj herní joystick. Ono je to celé vlastně hrozná blbost, ale vtípky s taekwon-do opicí, robotickým milionářem J. P. či trojicí stařen ve složení gamblerka, práškožroutka a nymfomanka z toho udělaly celkem přijatelnou testovací produkci. ()

JohnCZ 

všechny recenze uživatele

Vzpomínám si, že když jsem kdysi v televizi viděl tuhle komedii poprvé, tak jsem ji po cca 20 minutách vypl, protože mě děsně nebavila. Rád ovšem dávám druhé šance. První čtvrthodinka opravdu není nic moc, Allen Covert mi v tomhle filmu přijde poměrně nesympatickej. Jenže jakmile se na scéně objevuje slaďoučká Linda Cardellini (ok, už ne tak slaďoučká, jako v 99tém) film jakoby dostal druhej dech. Humor je dost kolísavý, některé scény jsou vyloženě trapné, ale jsou tu i nečekaně hodně povedené fóry. Nechybí ani cameo Roba Schneidera či menší role pro v té době začínajícího Jonaha Hilla. Celkově spíše slabší 3*. ()

Reklama

Vojťas 

všechny recenze uživatele

Tak tedy 3,5*. Hodně jsem se nasmál. Hraní PC her, hulení a kalení! (A kupování lvů a kung-fu opic! :-D:-D) Mé díky jsou také za oprostění komedie od fekálností, kterých je v novodobých komediích čím dál více - všeho s mírou! ... Jinak tedy určitě doporučuji pustit film s partou přátel - zábava zaručena! :-D ()

Spiker01 

všechny recenze uživatele

Žánr huličských komedií mi vcelku dost chybí. Král videoher mě sice místy nudil, ale také mě občas pěkně rozesmál a Linda Cardellini byla tehdy ještě větší kočka, než si jí pamatuju teď. Zapadlý film o kterém jsem slyšel poprvé až letos, v telce ho snad nikdy neopakovali, na vod jej nenajdete, ale zkuste zapátrat po "dývku". ()

Kosmik 1 

všechny recenze uživatele

Ty vole, tak tohle byl odvaz! Naprosto neskutečná banda absolutních vymaštěnců a trotlů, přitom geniálně sehraná a hlavně vtipná. Buď se tu furt jen hulí, chlastá a nebo paří gamesy. Zhulené babky byly docela fajn. :) Spousta vtipných grimas a hlášek. "Záchody tu máte nebo serete přímo do kytek?" ... "Omlouvám se, zdobil jsem vánoční stromeček." "Dante, ty vole, dyť je červenec!" "Ty kecáš vole! Vážně?" :D Prostě masakr, doporučuju! Jo a ještě jsem málem zapomněl na ty kočky pod gaučem!!! :DDD 80% ()

Galerie (23)

Zajímavosti (12)

  • Protože se filmařům nedostavily peníze v době, kdy přišel čas na získání auta pro Alexovu postavu, musí Alex (Allen Covert) řídit hromadu odpadních automobilů. (orkadimenza)
  • Při televizní relaci "ohodnocování starožitností" si lze všimnout džbánu s českou značkou Gambrinus. (Pacek)

Reklama

Reklama