Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Francois vyhrál v loterii a zaplatil nádherné prostitutce Daniele (M. Bellucci), aby s ním žila, dokud společně neutratí všechny peníze. Krásku mu všichni závidí, jenže Danieliny city jsou poněkud nestálé, a navíc se na scéně objeví Danielin bývalý milenec Charly (G. Depardieu)... (oficiální text distributora)

Recenze (84)

blackrain 

všechny recenze uživatele

Očekávala jsem, že dostanu takovou milou francouzskou variaci na slavnou Pretty Woman. Nic takového jsem ale nedostala. Tak jsem si alespoň chtěla udělat další zářez na filmové pažbě Monicy Bellucci a to byla zdá se taky chyba. Tak v čem je sakra zakopaný pes? Už vím, v režisérech, které nezajímá příběh, ale jen krásné tělo se slavným jménem. Najde se konečně někdo, kdo obsadí tuto herečku do nějakého filmu kvůli tomu, že umí hrát a ne kvůli tomu, že má bezchybné tělo? (Mimochodem, to jí může většina žen závidět. Já samozřejmě taky.) ()

castor 

všechny recenze uživatele

„V autě lidé souloží. V pokoji se lidé milují.“ Asi jako valná většina (a to nejen z pánského diváctva) jsem si tento dosti rozpačitý paskvil pustil zejména pro vnady Monicy Bellucci. Combien tu m'aimes? je zvláštní film, který by si tuze přál, aby jeho podivná chuť zůstala na patře ještě dlouho po vysunutí disku z přehrávače. Myslím, že dobrý úmysl i nápad ale nevyšel podle očekávání.. Distributorem nazývaná francouzská variace Pretty Woman postrádá uvěřitelnější linku, skáče z dramatu ke komickým situacím, kdy neví, čím chce být. Celý snímek ojedinělého legendárního zjeva Bertranda Bliera tak stojí a padá na ústřední dvojici, bezpochyby zajímavém Bernardu Campanovi a bezkonkurenčně záběru lahodící Monice Bellucci, která zřejmě nikdy nevystoupí z oparu „té prsaté femme fatale“. Neuskutečněná touha po studiích práv nahradila přehlídková mola, rodilá Italka navíc plynule hovoří francouzsky i anglicky a své role hrála ve všech jmenovaných jazycích. Jako prostitutka Daniela dodala své postavě náležitou jižanskou emocionalitu: výbušný temperament, nestálost i smysl pro partnerské hodnoty. No, má to své momenty, takže nakonec budu hodně velkorysý.. 50%. ()

Reklama

Prochy38 

všechny recenze uživatele

A kurva zůstala kurvou. A film? Myslím, že si z nás udělali stejnou srandu jako Francois z Daniele. Tváří se to vážně, ale je to trapné nic. * za to, co nám všem M. Bellucci ukázala. Není moc hezčích hereček na této planetě a v jejím věku! Nádhera! A * za snad jediní opravdu herecký výkon v celém filmu, a to výkon G. Depardieu, který z této katastrofy udělal film a když nebyl dobrý záběr na křivky M. Bellucci, jedině tehdy se dalo na film koukat. Jinak zbytečnost na entou! ()

gizi 

všechny recenze uživatele

I když se zpočátku zdá, že jde o laciný komerční snímek, opak se ukazuje pravdou. Je to malá, ale krásná perlička, která se v celé své kráse odhalí až v posledních asi 20 minutách. Nezapře se, že film má na svědomí velký režisér. Film je překrásně prošpikován hudbou, ať už moderní, nebo klasickou. A u závěru jsem se opravdu moc pěkně pobavil. Hodnocení snímku vychází po většinu do 70%, ale závěr vrcholí na 85% a nebojím se celkově dát 80%. 26.7.2014. ()

Snorlax 

všechny recenze uživatele

Tahle kritika odosobněné společnosti od věčného provokatéra Bliera je dráždivá snad moc i na pana režiséra. Opět bravurně zvládnutý scénář i režie, opět Depardieu, bez nějž by snad Blier nedokázal nic natočit. Malá vzpomínka na dokonalý Studený bufet. A hlavně překvapení, jak málo toho tradičního Bleirova trpkého humoru tenhle snímek obsahoval. ()

Galerie (23)

Zajímavosti (2)

  • Film byl natočen za tři měsíce. Natáčení probíhalo od února do dubna 2005. (Terva)
  • V 7. minutě, kdy Daniela (Monica Bellucci) vchází do místnosti, má na levé ruce prsten, avšak když rozsvěcí lampičku, prsten nemá. (daniel.j)

Reklama

Reklama