Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Britská Kolumbie. Lesnická společnost zasahuje do genetické skladby stromů, aby měla co největší těžební výsledky. Jejich ilegální pokusy vedou k mimo-řádně hrůzným následkům. Místo stromů se počínají měnit v hladové zombie zaměstnanci a ekologičtí aktivisté, kteří les brání. (oficiální text distributora)

Recenze (62)

sedm.1 

všechny recenze uživatele

Strašný, strašný a ještě jednou strašný. Hororu, jakožto mému nejoblíbenějšímu žánru toho dokážu spoustu odpustit, zároveň ale když ve mě nějaká idiotina, jako je třeba právě případ Stínů z lesa, dokáže vyvolat takový vopruz, neodpustím mu naopak vůbec nic. A tak jediné, o čem se dá ve spojitosti s tímto hororovým pokusem diskutovat, jako o mírně pozitivním, je slušně zpracované gore, kterého je tu navíc poměrně dost . Ovšem co naplat, když tuto jedinou zmíněnou přednost autoři stejně totálně pohřbili svou rádobyoživující divokou, roztřesenou "akční" kamerou. Tento typ zpracování jsem už zdrbal v jiné zombiárně Automaton Transfusion, ten měl ale alespoň nějaký svůj styl, tady mi to však přišlo jen jako zcela nesmyslný tah udělat film asi jiným ,nebo prostě nevím, ale je to děs. Má kritika Stínů z lesa se ale netýka jen kreténského nasnímání, on je tu děsný i scénář, pitomá, chudá zápletka bez hlavy a paty (viz konec???), nesympatické postavy, o jejich představitelých ani nemluvě, jen banda druhořadých amatérů a o nějaké atmosféře či napětí se tu též nemohu zmínit, neboť se v tomto snímku jednoduše také nevyskytují. Stíny z lesa je zkrátka hodně špatně natočený a zahraný horor, není v něm vůbec nic zajímavého a zábavného, prostě jde čistě o nekoukatelný béčko a hotovo! ()

petero 

všechny recenze uživatele

Ultranízkoropčtovosť snímku bije po celý čas do očí a veľmi k tomu nepomáha ani kameraman s triaškou. Brutalita snímku je až zarážajúca. Postavy dosraté strachom sa priam vyžívajú v tom ako zombíkom môžu donekonečna rozmlátiť hlavu ktovie na akú kašu. Táto brutalita sa vždy odohráva mimo záber, takže všetko čo vidieť, je iba krv špliechajúca navôkol. Zombíci sú v masových scénach doslova nerozoznateľný od iných ľudí. Proste majú na tvári nakreslené žili a to je všetko. Postavy sú charakterizované asi takto: syn šéfa drevorubárskej spoločnosti, drevorúbači a ekológovia. Toť vsjo. ()

Reklama

AlistairMir 

všechny recenze uživatele

Dřevorubec stromek kácel, řízl se a vykrvácel. Marně zatínal pěstičky, neměl krevní destičky. Navíc řízl do geneticky upravovaného steroid stromu a stal se z něj zombík. Porafal všechno kolem a postaral se tak synkovi šéfa společnosti a ještě pár ostatním o blbej den. Tolik k příběhu. Zombíci vypadají jako nemocní žloutenkou co přebrali a tak se motají a snaží se někoho chytit aby jim pomohl v souboji s gravitací. Postavy jsou až na pár vyjímek na ránu a imbecilita hlavního jako že hrdiny v úplném závěru filmu byla už opravdu k smíchu. Pár světlých momentů to mělo, ale rozhodně to není film, který si budu chtít pustit znovu. Info na závěr : ZA VŠECHNO MŮŽE VEGANKA. ()

eraserhead666 odpad!

všechny recenze uživatele

Na tomhle filmu je otřesné asi všechno (vyjma vzhledu hlavní hrdinky, ale ten to vůbec nezachrání) - zápletka, děj, scénář, kamera, herci, zombíci, masky, triky a i samotný konec. Film si vypůjčuje z kde čeho (namátkou např. 28 dní poté). Naprostá ztráta času. Na filmu mě potěšila jen jedna věc - jeho shlédnutí mě nestálo ani korunu. Naštěstí. ()

SOLOM. 

všechny recenze uživatele

Čekal jsem od toho teda víc, ale zas až takový průser to nebyl. I když popravdě stát se zombie díky kontaktu s pryskyřicí je docela pakárna. Od odpadu tenhle film dělí jen několik zajímavých scén a nově pěstovaný sport, na kterém se dá vytřískat spousta prachů. Zastřel si svou zombií....Ještě že tam hrála ta pěkná herečka, protože čumět na bandu hnusných, zarostlých típků by bylo k pos.... Slabé 3* ()

Galerie (3)

Zajímavosti (5)

  • Když se Tyler (Paul Campbell) v čase 01:11:00 vzbudí, tak nemá ruku pod přikrývkou. V následujícím střihu už ji ale pod ní má. (Duoscop)
  • Film vyhrál "Platinum Award" z kategorie "Fantasy/Horror" pro rok 2008 na nezávislém filmovém festivalu WorldFest Houston. (ČSFD)
  • Jako distribuční společnost k tomuto filmu je ironicky uvedena "Forest of the Dead Productions Inc." (která zatím žádný jiný film na kontě nemá). (ČSFD)

Reklama

Reklama